Sådan får du tekstbeskeder på et Samsung Galaxy Watch

Indholdsfortegnelse:

Sådan får du tekstbeskeder på et Samsung Galaxy Watch
Sådan får du tekstbeskeder på et Samsung Galaxy Watch
Anonim

Hvad du skal vide

  • For at aktivere: Åbn Galaxy Wearable-appen på din telefon > Urindstillinger > Notifikationer > Beskeder> ON.
  • For at modtage: Stryg til højre på dit ur for at se notifikationer, herunder indgående tekstbeskeder. Tryk på en besked for at se den.
  • For at sende: Stryg op, tryk på messages, tryk på Start chat eller en eksisterende besked, indtast din tekst, og tryk på send besked-ikon.

Denne artikel forklarer, hvordan du får tekstbeskeder på et Samsung Galaxy Watch, herunder hvad du skal gøre, hvis du ikke modtager tekstbeskeder på dit ur.

Bundlinje

Samsung-ure er i stand til både at sende og modtage tekstbeskeder. Hvis dit Samsung-ur har sit eget LTE-dataabonnement og telefonnummer fra dit mobilselskab, så kan du sende og modtage tekster og foretage telefonopkald uden hjælp fra en telefon. Hvis du bruger dit ur sammen med din telefon, kan du bruge det til at modtage og sende tekstbeskeder, så længe det er tilsluttet din telefon.

Sådan aktiverer du tekstbeskeder på et Samsung Galaxy Watch

Før du kan modtage tekstbeskeder på et Samsung Galaxy Watch, skal du aktivere funktionen. Dit ur kan modtage notifikationer fra mange forskellige kilder, og du kan vælge, om du vil modtage disse notifikationer på app-for-app-basis. Du kan f.eks. vælge at modtage underretninger om tekstbeskeder, e-mail og alarmer, men slå alle andre fra.

Sådan sikrer du dig, at du modtager tekster på dit Samsung Galaxy Watch:

  1. Åbn Galaxy Wearable- eller Galaxy Watch-appen på din telefon.
  2. Tryk Urindstillinger.

    Ældre versioner af appen giver dig mulighed for at trykke på Notifikationer direkte på denne skærm, så tryk på det, hvis du ser det

  3. Tryk Meddelelser.
  4. Tryk på Beskeder, hvis den er slået fra.

    Hvis du ikke kan se Beskeder, skal du trykke på Mere og rulle ned.

    Image
    Image
  5. Tryk på < (øverst til venstre).
  6. Dit ur er nu sat op til at modtage tekstbeskeder og notifikationer.

    Sørg for, at til/fra-knappen Mute notifications on phone er slået fra, og at Messages er slået til.

    Image
    Image

Sådan læser du tekstbeskeder på dit Galaxy Watch

Når du modtager en sms, vil du modtage en underretning efter eget valg på dit ur. Afhængigt af de indstillinger, du vælger, kan du mærke en vibration eller høre en kort alarmlyd. Når du modtager den notifikation, kan du vække dit ur ved at hæve det, trykke på det eller trykke på hjemtasten, og teksten vises automatisk på uret.

Du kan også tjekke og læse tekstbeskeder på dit ur manuelt, hvis du ikke fanger advarslen i tide:

  1. Stryg til højre fra hovedurskiven.
  2. Din seneste SMS-besked vises. Hvis du vil svare, skal du trykke på sms'en.

    Image
    Image

    Hvis du har flere tekster, kan du stryge op for at se dem.

  3. Tryk på en indtastningsmetode eller en hurtigt svar besked.
  4. Tryk på send-ikonet (papirplan). Dit SMS-svar vil blive sendt til modtageren.

    Image
    Image

Sådan sender du tekstbeskeder fra et Galaxy Watch

Du kan også sende tekstbeskeder fra dit Galaxy Watch, hvis du bruger det med en Android-telefon, eller hvis uret har et LTE-dataabonnement og telefonnummer.

Sådan sender du tekstbeskeder fra et Galaxy Watch:

  1. Fra hovedurskiven skal du stryge opad for at få adgang til dine apps.
  2. Tap Messenger.

    Image
    Image

    Hvis du aldrig har sendt en sms fra dit ur, skal du muligvis installere appen først. Åbn Google Play-appen, og søg efter messenger.

  3. Tryk på Start chat eller en af dine eksisterende tekstsamtaler.
  4. Tryk på humørikonet for at sende en emoji, mikrofonen for at bruge tekst til tale, eller tastaturet for at skrive en tekstbesked.
  5. Når du har indtastet beskeden, skal du trykke på send-ikonet (papirfly).

    Image
    Image

Hvorfor modtager jeg ikke tekstbeskeder på mit Galaxy Watch?

Hvis du ikke modtager tekstbeskeder på dit Galaxy Watch, er det første skridt at sikre, at tekstbeskeder er aktiveret. Den proces er beskrevet ovenfor, og den involverer at åbne Galaxy Wearables-appen på din telefon og aktivere notifikationer fra besked-appen.

Hvis du bruger en anden app til tekstbeskeder, så prøv også at aktivere meddelelser for den app. Du skal muligvis også installere den ledsagende app til din tekstapp på uret. Hvis din tekstapp ikke understøtter ure eller ikke understøtter Samsung Galaxy-ure i særdeleshed, kan du prøve at skifte tilbage til standard Android-sms-app'en.

Sørg også for, at dit ur er forbundet til din telefon via Bluetooth. Tjek din telefon for at se, om Bluetooth er aktiveret, og tænd den, hvis den ikke er det. Du kan også prøve at sætte uret tæt på din telefon for at se, om det opretter forbindelse, eller tage både telefonen og uret til et område, hvor der ikke er meget interferens fra andre enheder.

Hvis dit ur har et dataabonnement og telefonnummer, og du ikke kan sende eller modtage sms'er, skal du kontakte operatøren for at få flere oplysninger. Telefonnummeret er muligvis ikke konfigureret korrekt på uret, eller et andet problem skal muligvis afhjælpes.

FAQ

    Hvordan sletter jeg beskeder på mit Samsung Galaxy Watch?

    I Beskeder-appen skal du trykke og holde på den besked, du vil slette, og derefter trykke på Slet. For at slette flere beskeder skal du trykke på yderligere beskeder for at vælge dem, før du trykker på Slet.

    Hvorfor får jeg to sæt sms-beskeder på mit Samsung Galaxy Watch?

    Hvis du har et LTE Galaxy Watch, og det er afbrudt fra Bluetooth, kan du få duplikerede beskeder, når du genopretter forbindelse til din telefon via Bluetooth. Desværre er der ingen anden vej udenom dette problem end at slå Bluetooth fra.

    Hvordan forbinder jeg mit Samsung Galaxy Watch til min telefon?

    For at forbinde dit Samsung Galaxy Watch til din telefon skal du installere den relevante ur-app på din telefon, åbne appen og derefter trykke på dit ur, når den vises. Dit Samsung-ur kan kun tilsluttes én telefon ad gangen, så for at oprette forbindelse til en ny telefon skal du nulstille uret.

Anbefalede: