De 10 bedste USB-flashdrev i 2022

Indholdsfortegnelse:

De 10 bedste USB-flashdrev i 2022
De 10 bedste USB-flashdrev i 2022
Anonim

De bedste flashdrev bærer en masse data og overfører dem til og fra din computer hurtigt og nemt uden at bekymre dig om trådløs forbindelse. Når det kommer til stykket, kan trådløs forbindelse være upålidelig. En enhed, der tilsluttes din USB-port, er omtrent lige så pålidelig, som den bliver. Nederst, hvis du har brug for at have et stort antal filer ved hånden, eller du har brug for at flytte dem mellem computere hurtigt og sikkert, er et flashdrev den bedste måde at gøre det på.

Flash-drev har størrelse, omkostninger og bærbarhed alt sammen for dem. Hvis du ofte flytter mark mellem arbejde og hjem, eller hvis du ofte installerer apps på flere computere, eller selv hvis du har mange filer, der skal distribueres til et antal mennesker, er en taske fuld af flashdrev en økonomisk måde at gøre det på. Flash-drev er hurtigere end trådløs overførsel og mere bærbare end selv de bedste eksterne harddiske.

Nogle ting at kigge efter på et flashdrev omfatter størrelse, de typer porte, de tilslutter, lagerkapacitet, læse-/skrivehastighed og pris. Priserne er faldet betydeligt for flashdrev, så uanset dit valg, kommer du sandsynligvis ikke til at betale for meget. Vores eksperter har kigget på en række forskellige flashdrev og samlet vores favoritter nedenfor.

Bedste samlet: SanDisk Extreme PRO 128 GB-drev

Image
Image

SanDisk PRO er et nemt topvalg på grund af dens kapacitet og læse-/skrivehastigheder. Ved 420/380 MB/s læse/skrive får du omkring tre gange den hastighed, som USB 3.0 tilbyder.

Drevet er lavet af et aluminiumshus, der ser premium ud og føles holdbart. Der er et enkelt LED-lys og en nøglering, så den er nem at bære. Dette drev ligner et værktøj for professionelle med 128-bit filkryptering og USB 3.1 forbindelse. Drevet er bagudkompatibelt, så det fungerer også med ældre maskiner.

Flashdrevet leveres forudindlæst med SanDisks RescuePRO-software, som hjælper dig med at gendanne mistede filer. Derudover har den fuld livstidsgaranti. På grund af alt det er drevet blandt de dyrere derude, men de ekstra funktioner gør det det værd.

Capacity: 128GB eller 256GB | Interface: USB-A (3.1) | Læsehastighed: 420 MB/s | Skrivehastighed: 380 MB/s

"SanDisk Extreme Pro giver bedre holdbarhed og meget hurtigere overførselshastigheder end et traditionelt flashdrev, samtidig med at det bevarer bærbarheden. Det indvendige aluminiumshus gør, at Extreme Pro føles ret holdbar, men pas på, at den har nogle skarpe kanter, hvor plastikken møder aluminiumet i grebet. Den er klar til at overføre filer i det øjeblik, den er tilsluttet, og grænsefladen er intuitiv og nem at navigere i. Jeg blev ikke blæst bagover af hastigheden, selvom SanDisk PRO viste imponerende tal under benchmarking sammenlignet til standard flashdrev. Selvom dens ydeevne var lidt skuffende, overgår Extreme Pro stadig næsten alle konkurrenterne." - Eric Watson, produkttester

Image
Image

Bedst til flere enheder: SanDisk Ultra 128 GB dobbeltdrev

Image
Image

Folk sætter sig ikke kun ved computere på arbejdet, men de bærer også rundt på lommecomputere. SanDisk Ultra Dual Drive er passende navngivet, fordi det har et USB-A- og USB-C-stik, der er velegnet til computere, smartphones og mere. Hvis du er en person, der har computere med forskellige typer USB-porte, eller hvis du flytter filer frem og tilbage mellem din computer og Android-telefon, er dette et godt valg.

Vi kan godt lide, at begge datastik kan trækkes ind i drevets krop, hvilket reducerer risikoen for beskadigelse. Du kan stikke dette i en rygsæk eller en lomme uden at bekymre dig om det. Datastikket er ofte den mest sårbare del af flashdrevet, så det er meget betryggende at trække det tilbage i kroppen. For det meste elsker vi den alsidighed, som de to stik giver.

Capacity: Op til 256 GB | Interface: USB-A og USB-C (3.1) | Læsehastighed: 150 MB/s | Skrivehastighed: 150 MB/s

Bedst til iPhones og iPads: SanDisk iXpand 128GB Flash Drive

Image
Image

iXpand 128 GB Flash Drive er vores foretrukne valg for folk, der elsker Apple-enheder. Mens resten af verden er gået videre til USB-C, bruger Apple stadig sine egne Lightning-stik i produkter som AirPods 3. Forudsat at du har en computer med et USB-A-drev (ikke alle Mac'er gør), kan du bruge dette enhed til at flytte filer mellem din computer og iPhone eller iPad.

Drevet leveres også med SanDisks iXpand-software, som hjælper dig med at sikkerhedskopiere din telefon hurtigt og nemt ved blot at tilslutte enheden. Hvis du foretrækker at overføre individuelle filer i stedet for en komplet sikkerhedskopi, kan du også gøre det. Hvis du har en iPhone, og du med jævne mellemrum skal sikkerhedskopiere den, er dette en fantastisk enhed til det.

Capacity: Op til 256 GB | Interface: USB-A (3.0) og Lightning | Læsehastighed: 150 MB/s | Skrivehastighed: 150 MB/s

"Da SanDisk iXpand trækker dobbelt funktion med et USB 3.0 og Lightning-stik, gør designet iXpand'en en smule mere omfangsrig end andre USB-drev, men den er stadig meget lille og er mindre end 2,5 tommer lang. Appen til indstilling op og bruge iXpand er fantastisk. Det var hurtigt og nemt at se filer på både et flashdrev og vores iPad Air. Det opdeler automatisk filer i billeder, videoer, musik og andre kategorier, så jeg kunne se billeder, se videoer og film, og lyt til musik alt sammen i appen. Det er måske ikke så hurtigt som de fleste USB 3.0-flashdrev, men dets iOS-kompatibilitet gør det til et oplagt valg for Apple-enheder." - Eric Watson, produkttester

Image
Image

Bedst til Ultrabooks: Samsung FIT 32GB USB 3.0-flashdrev

Image
Image

Samsung Fit 32GB-flashdrev er et bevis på, at et flashdrev ikke behøver at være en ubekvem dongle, der stikker ud på siden af din computer. Fit er knapt større end dens USB-A krop og stikker ud af åbningen med kun millimeter. Den lille størrelse betyder selvfølgelig også, at den let kan tabes. Vores anmelder anbefaler, at du sætter en snor på grund af det.

Du får stadig gode læse- og skrivehastigheder på henholdsvis 200 MB/s og 60 MB/s. Vi anbefaler dette til Ultrabooks, fordi den lille størrelse af USB-drevet passer til den lille størrelse på ultrabook'en, men du vil gerne sikre dig, at din ultrabook har en USB-A-port, før du tager en. Hvis det gør det, er dette drev en fantastisk tilføjelse, der er modstandsdygtig over for elementerne og clocker ind til en fantastisk pris.

Capacity: Op til 256 GB | Interface: USB-A (3.1) | Læsehastighed: 200 MB/s | Skrivehastighed: 60 MB/s

Bedst til Macbooks: Silicon Power C80 64GB flashdrev

Image
Image

Afhængigt af hvilken Macbook du ejer, kan du have brug for enten en USB-A eller USB-C. Dette USB-flashdrev har begge dele. Derudover er designet bygget med en zinklegering, der ser godt ud ved siden af din Macbook, hvilket gør den til en ideel ledsager. Dette flashdrev har et USB 3.2-interface, men Silicon Power er genert med sine læse-/skrivehastighedsspecifikationer, hvilket er lidt skuffende. Det faktum, at lagerpladsen topper med 64 GB, er også en skuffelse.

Men ringdesignet ser godt ud, og det er selvfølgelig nemt at tilføje drevet til en nøglering eller snor. Enheden inkluderer også gratis filhåndteringssoftware, hvis du vil bruge det. Ellers får du et flot stilfuldt flashdrev med et smukt design, der vil se godt ud sammen med din Mac.

Capacity: Op til 64 GB | Interface: USB-A og USB-C (3.2) | Læsehastighed: Ikke på listen | Skrivehastighed: Ikke opført

Bedst til sikkerhed: Kingston Data Traveler Vault

Image
Image

Flashdrevsikkerhed er en hel industri, der er opstået, og det giver mening. Data på et flashdrev er let tilgængeligt, når du fysisk har drevet. Nogle flashdrev bruger fingeraftrykslæsere, og andre har tastaturer indbygget. De er gode, men det hele kommer tilbage til kryptering, og Kingston Data Traveler Vault kommer med AES 256-bit kryptering og antivirus indbygget.

Dette højere sikkerhedsniveau kan også forstærkes yderligere med en administreret version af SafeConsole, der inkluderer ekstra administrationsværktøjer. Flash-drevene er TAA-kompatible, hvilket betyder, at de følger regeringens protokoller. De fås i størrelser op til 64 GB, men de er meget dyre, og sikkerheden resulterer i langsommere overførselshastigheder, så det er vigtigt at huske på.

Capacity: Op til 64 GB | Interface: USB-A (3.0) | Læsehastighed: 165 MB/s | Skrivehastighed: 22 MB/s

Mest robust: Corsair Flash Survivor Ste alth 64GB USB 3.0-flashdrev

Image
Image

Ville det ikke være pinligt at stå i en situation, hvor du har brug for dit flashdrev for at overleve 200 meter under vandet, og du bare ikke har et? Det er ganske vist en niche-sag, men der er folk, der har brug for et robust USB-drev. Corsair Flash Survivor Ste alth-flashdrevet er designet til campister, bygningsarbejdere og førstehjælpere. Alle kunne drage fordel af et flashdrev, der er lige så robust, som de er.

Drevet er konstrueret med en hel aluminiumskonstruktion og har en EPDM (ethylene propylen dien monomer gummi) tætning. Skruetophuset kan gøre flashdrevet lidt svært at tilslutte, fordi stikket er en smule højere oppe end det gennemsnitlige flashdrev, så det er noget at overveje. Ud over det, og det faktum, at prisen er en anelse højere end gennemsnittet på grund af konstruktionen, er dette en fantastisk pickup, hvis du har brug for et flashdrev, der kan overleve udfordrende forhold.

Capacity: op til 256 GB | Interface: USB-A (3.0) | Læsehastighed: 85 MB/s | Skrivehastighed: 85 MB/s

Bedste kapacitet: PNY Turbo 256GB

Image
Image

PNY er en af de førende inden for flashdrev, da de typisk har en højere kapacitet til lavere omkostninger. Det er svært at konkurrere med, men PNY-flashdrevet kan gå helt op til 1 TB og stadig passe på din nøglering. Du har måske ikke brug for en fuld terabyte lagerplads, men 256 GB i lommen til en meget rimelig pris er en god grund til at anbefale det.

Med hensyn til læse-/skrivehastigheder er de henholdsvis 140/80, hvilket ikke er hurtigt, men USB 3.0-arkitekturen giver dig bagudkompatibilitet, uanset din computers alder. Vi vil gerne se en bedre opbygning til så mange data, for at være ærlig. Et forkert træk, og du mister 256 GB data, men samlet set, så længe du passer på det, kan du få et væld af værdi ud af dette drev.

Capacity: Op til 1TB | Interface: USB-A (3.0) | Læsehastighed: 140 MB/s | Skrivehastighed: 80 MB/s

Bedste budget: Kingston DataTraveler SE9 G2 Flash Drive

Image
Image

Hvis du leder efter meget lagerplads på et budget, er Kingston DataTraveller SE9 et godt valg. Uanset hvilken størrelse du vælger, får du et fantastisk GB til dollar-forhold med denne serie af flashdrev, helt op til 256 GB.

Drevet kommer i et solidt metalhus, som er flot og robust. Vi vil gerne se en hætte inkluderet for at beskytte USB-stikket, som typisk er den mest sårbare del, men vi kan forstå dens udeladelse. Det er den perfekte størrelse til bærbarhed, med nøgleringen som enhedens mest fremtrædende fysiske funktion.

Alligevel, hvis du lægger 256 GB på noget, vil du have det så sikkert som muligt. Der er fem års garanti, som hjælper. Men alt i alt, når det kommer til værdi for dollaren, er Kingston DataTraveler et godt greb.

Capacity: Op til 256 GB | Interface: USB-A (3.2) | Læsehastighed: 200 MB/s | Skrivehastighed: 60 MB/s

"Da jeg sluttede Kingston DataTraveller SE9 til en USB-slot, genkendte pc'en øjeblikkeligt et tomt lagerdrev. Opsætningen var nem, da der ikke var nogen software at installere eller nogen ekstra trin påkrævet. Under testen fandt jeg læse og skrive hastigheder anstændige, selvom den var lidt langsom, når du overfører data til drevet. Læsehastighederne var dog mere på linje med konkurrenterne. En 32-minutters HD-video tog omkring to minutter, mens download af mediefiler til en pc tog omkring 10 sekunder hver Det vil ikke vinde nogen priser for hastighed, men det er et solidt valg for forretningsfolk, der ønsker at distribuere deres indhold til kunder og lånere. Og selvom vi norm alt afviser flashdrevs insisteren på, at vi tilføjer dem til vores nøgler, DataTraveler's størrelse gør det til en nem tilføjelse." - Eric Watson, produkttester

Image
Image

Bedst til telefoner: SanDisk iXpand Luxe Flash Drive

Image
Image

iXpand Luxe-flashdrevet har et unikt layout og konfiguration, der har både Lightning- og USB-C-forbindelser i begge ender. Den er utrolig lille og har et drejeligt design, der lader dig skifte mellem de to stik.

Det betyder, at enhedens metalramme beskytter den port, der i øjeblikket ikke er i brug. Dette design er en god mulighed for familier, der har både Android- og iOS-enheder. Det er også en god mulighed for folk, der bruger en iPhone og iPad Pro. Hvis du bruger en række forskellige mobile enheder, er dette drevet for dig.

Capacity: Op til 256 GB | Interface: USB-C og Lightning | Læsehastighed: 90 MB/s | Skrivehastighed: 60 MB/s

"Hvis du vil beholde en sekundær sikkerhedskopi for meningsfulde eller følsomme filer, kan SanDisk iXpand Luxe være en praktisk mulighed. Den er nem at bruge med både iPhone og Android-enheder, og det drejelige design holder dine data beskyttet. Der er manuelle og automatiske sikkerhedskopieringsmuligheder tilgængelige, og du kan oprette en tilbagevendende sikkerhedskopieringsplan. Jeg havde nogle problemer med iXpand-appen og mit iCloud-fotobibliotek, da jeg valgte automatisk backup, hvilket kunne have taget timer. Den manuelle indstilling var hurtigere på omkring fem minutter, men jeg oplevede ingen forsinkelser med automatisk sikkerhedskopiering på Android. SanDisk annoncerer ikke for denne enheds overførselshastighed, selvom den virkede rimelig hurtig i min test." - Andrew Hayward, produkttester

Image
Image

Samlet set kan vi virkelig godt lide vores bedste valg, SanDisk Extreme Pro. Den har den bedste blanding af stilfuldt udseende, opbevaring og overkommelighed, som vi kan lide at se på et USB-drev. Du får også store overførselshastigheder og et rent, professionelt udseende. Ellers kan vi godt lide Kingston DataTraveler SE9 for dens tilbudspris pr. GB. Den robuste konstruktion af Kingston skulle holde den sikker i mange år fremover.

Image
Image

"En måde at få mest muligt ud af dit USB-flashdrev er at bruge det til at supplere din eksisterende harddiskplads. Ældre computere har ofte ikke så meget intern lagerplads, som vi har brug for, men USB-flashdrev kan hurtigt udvide den tilgængelige diskplads til disse maskiner på en meget omkostningseffektiv måde." -Weston Happ, Product Development Manager, MerchantMaverick.com

Hvad skal du kigge efter i et USB-flashdrev

Speed

Hvis det er hastigheden, du søger, skal du vælge et flashdrev, der har USB 3.0-, 3.1- eller 3.2-teknologi, som er op til 10 gange hurtigere end USB 2.0-standarden.

Sikkerhed

Ofte er de data, du overfører, meget følsomme, hvilket betyder, at dit grundlæggende flashdrev ikke klipper det. Fjeder til et flashdrev med en numerisk touchpad, der giver dig mulighed for at password-beskytte dine filer. Eller endnu bedre, få fat i en, der kræver dit fingeraftryk.

Capacity

Mere end nogen anden funktion vil kapaciteten øge prisen på et flashdrev mest. Så før du foretager et køb, skal du overveje, hvor meget du er villig til at bruge på et flashdrev og afveje det i forhold til, hvor meget kapacitet du sandsynligvis har brug for, og hvilke typer filer du vil blande rundt.

Image
Image

"Med prisen pr. gigabyte USB-flashdrev, der fortsætter med at falde, er 32 gigabyte en god baseline for den mindste størrelse drev købere bør overveje. Derfra matcher dine individuelle størrelsesbehov for datalagring, mens de også vejer budgethensyn vil forhåbentlig lande enhver køber i deres USB-flashdrev. " -Weston Happ, Product Development Manager, MerchantMaverick.com

FAQ

    Skal du købe en ekstern harddisk eller et USB-flashdrev?

    Hvis du leder efter en stor mængde lagerplads, hurtigere overførselshastigheder og ikke har noget imod en stor formfaktor og højere omkostninger, så tjek vores liste over de bedste eksterne harddiske. For mindre mængder data i den mest bærbare størrelse til rådighed (og endnu større plug and play bekvemmelighed), er et USB-flashdrev vejen at gå.

    Er USB-flashdrev gode til at sikkerhedskopiere data på lang sigt?

    Flash-drev er nogle af de mindre pålidelige medier til lagring og er virkelig designet (og bedst brugt) som midlertidige konvolutter til dataoverførsel. Til langsigtet backup er traditionelle HDD'er den bedste løsning, der giver mest datastabilitet og kapacitet til prisen (eller for en hurtigere løsning til en højere pris, en SSD).

    Hvad er forskellen mellem USB 2.0, USB 3.0, USB-C osv. flashdrev?

    USB-standarden, som et flashdrev er bygget op omkring, bestemmer dens potentielle ydeevne, inklusive maksimal overførselshastighed. Overførselsloftet for USB 3.0 er for eksempel teoretisk ti gange højere end 2.0. Bogstaver efter en USB-betegnelse (som USB-A, USB-B eller USB-C) angiver den fysiske type forbindelse; USB-A er det velkendte rektangel, der er mest forbundet med standarden, mens USB-C er en vendbar flad oval.

Om vores betroede eksperter

Patrick Hyde bor i Seattle, hvor han arbejder som digital marketingmedarbejder og freelance tekstforfatter. Han er ekspert i forbrugerteknologi og elektronik, herunder USB-flashdrev.

Eric Watson har mere end fem års erfaring som professionel freelanceskribent for adskillige teknologi- og spilrelaterede websteder og magasiner. Han er en forbrugerteknologiekspert og roste SanDisks Extreme PRO Solid State Flash Drive for dets høje hastigheder.

Andrew Hayward er en Chicago-baseret forfatter, som har dækket teknologi og videospil siden 2006. Han testede SanDisk iXpand Luxe Flash Drive med sin Apple iPhone 12 Pro Max og fandt, at drevet var en ligetil backup-metode.

Adam Doud har skrevet i teknologiområdet i næsten et årti. Når han ikke er vært for Benefit of the Doud-podcasten, leger han med de nyeste telefoner, tablets og bærbare computere.

Anbefalede: