Sådan ser du Australian Open Live Stream

Indholdsfortegnelse:

Sådan ser du Australian Open Live Stream
Sådan ser du Australian Open Live Stream
Anonim

The Australian Open er årets første Grand Slam-tennisturnering. Du kan fange hvert øjeblik af midsommer-hardcourt-actionen fra den sydlige halvkugle uden nogensinde at tænde for dit fjernsyn.

Tidsplanoversigt

Første runde: 14. januar 2023

Finals: 29.-30. januar 2023

Location: Melbourne Park, Melbourne, Australien

Stream: WatchESPN

Sådan ser du Australian Open

ESPN har Australian Opens udsendelsesrettigheder, så kabel- og satellitabonnenter kan streame gennem det officielle ESPN-websted. Hvis du har klippet ledningen over, kan du streame kampe gennem tjenester som Hulu With Live TV og YouTube TV.

For at streame Australian Open skal du bruge en computer, dedikeret streamingenhed eller telefon, en højhastighedsinternetforbindelse og den rigtige tv-streamingapp.

Image
Image

Hvilke streamingtjenester inkluderer Australian Open?

Mens kabel- og satellitabonnenter gratis kan streame hele Australian Open gennem WatchESPN, har ledningsklippere andre muligheder. Hvis du har klippet snoren over, er den bedste måde at nå Australian Open på at prøve en tv-streamingtjeneste, der inkluderer ESPN.

ESPN+-abonnenter kan fange en begrænset mængde af handlingen gennem ESPN+.

Tv-streamingtjenester fungerer på samme måde som kabeltjenester, idet de giver dig mulighed for at se direkte tv. Den eneste forskel er, at du streamer det på din internetforbundne computer, telefon eller en anden kompatibel streamingenhed. Så hvis du har en tv-streamingtjeneste, der inkluderer ESPN, kan du bruge den til at streame Australian Open.

Da du har brug for ESPN for at streame Australian Open, er det vigtigt at vælge en streamingtjeneste, der inkluderer det. Dette er de mest populære streamingtjenester, der giver dig adgang til Australian Open:

  • Sling TV: Vælg Sling Orange-planen, hvis det eneste, du interesserer dig for, er Australian Open, da det inkluderer ESPN, ESPN2 og ESPN3. Se Orange & Blue-planen for endnu flere kanaler.
  • YouTube TV: Denne tjeneste inkluderer både ESPN og ESPN2 med basisplanen.
  • Hulu med live-tv: Denne tjeneste inkluderer ESPN og ESPN2, og der er ingen forvirrende planer eller tilføjelser at håndtere.
  • DirecTV Now: ESPN og ESPN2 er begge inkluderet i alle abonnementer, men dette er en temmelig dyr mulighed.

Alle disse tjenester giver en gratis prøveperiode, så vælg din favorit, og du kan begynde at se Australian Open gratis. Prøv f.eks. en gratis prøveperiode på Hulu i en måned.

Sådan streames Australian Open fra ESPN

Kabel- og satellitabonnenter kan streame Australian Open gennem ESPN-webstedet eller WatchESPN-appen i stedet for at se på tv. Det officielle ESPN-websted giver abonnenter mulighed for at se gratis streams og tidligere optaget indhold fra ESPN.

For at bruge WatchESPN på en Windows-, macOS- eller Linux-computer eller bærbar computer, skal du bruge en webbrowser såsom Chrome eller Firefox. Du har også brug for en højhastighedsinternetforbindelse og adgang til loginoplysningerne for et kabel- eller satellit-tv-abonnement.

Sådan streamer du Australian Open gennem WatchESPN:

  1. Gå til WatchESPN.com, når Australian Open er i luften. Find den spiller, der er mærket Australian Open, og vælg knappen Play.

    Image
    Image
  2. Vælg din kabel- eller satellitudbyder.

    Image
    Image
  3. Log ind på din kabel- eller satellitkonto, og vælg derefter Log ind, Log ind eller Fortsæt.

    Image
    Image

    Den login-side, du ser, vil variere afhængigt af din udbyder, men du skal altid indtaste din kabel- eller satellitkonto-e-mail og adgangskode for at logge ind.

  4. Hvis Australian Open-videoen ikke åbner automatisk, efter du har logget ind, kan du prøve at vende tilbage til ESPN-webstedet og klikke på Play-knappen igen.

Se Australian Open på konsoller, mobil og streamingenheder

WatchESPN-webstedet fungerer bedst på bærbare og stationære computere, men du kan stadig få adgang til tjenesten fra din telefon, tablet, spillekonsol og streamingenheder som Roku og Apple TV. For at det skal virke, skal du downloade og installere ESPN-appen på din enhed.

Denne mulighed virker kun, hvis du har et kabel- eller satellitabonnement. Hvis du ikke gør det, men du stadig vil streame Australian Open på farten, skal du abonnere på en streamingtjeneste og derefter tjekke deres mobilapp ud.

Her er de apps, du skal bruge for at streame Australian Open gennem WatchESPN:

  • Android: ESPN på Google Play
  • iOS: ESPN i App Store
  • Amazon-enheder: ESPN på Amazon App Store
  • Roku: ESPN-kanal på Roku
  • PS4: ESPN på PlayStation Store
  • Xbox One: ESPN i Microsoft Store

Anbefalede: