Hvor lang er en Minecraft-dag?

Indholdsfortegnelse:

Hvor lang er en Minecraft-dag?
Hvor lang er en Minecraft-dag?
Anonim

Har du nogensinde spekuleret på, hvor lang en dag er i Minecraft? Denne artikel dækker alt, hvad du behøver at vide om dag-nat-cyklussen i Minecraft, inklusive tips til at overleve natten.

Bundlinje

En hel dag i Minecraft varer kun 20 minutter i den virkelige verden. Ifølge uret i spillet begynder dagen klokken 6 om morgenen, og solen når sit højeste ved middagstid kun fem minutter senere. Du har cirka ti minutters tot alt dagslys, før natten begynder at falde på.

Hvor længe varer en nat i Minecraft?

Nætter i Minecraft varer cirka syv minutter. 10 minutter og 30 sekunder inde på dagen kan du bruge en seng til at sove i til morgen. Midnat kommer ved 15-minutters mærket, og så begynder solen at stå op et par minutter senere. Du får endnu et par minutters lys, før den nye dag begynder.

Dag- og natcyklussen i Minecraft

Her er en minut-for-minut oversigt over dag-nat-cyklussen i Minecraft:

Real-World Minutes Minecraft Time
0:00 Dagen begynder
0:23 Solopgang slutter
5:00 middag
9:41 Solnedgang
10:28 Sengetid
10:52 Dusk
11:32 Natten begynder
15:00 midnat
18:47 Solopgang
19:06 Dawn
19:30 Månen går ned

Sådan overlever du natten i Minecraft

Dit bedste bud er at bygge et hus med en seng, som du kan sove i om natten. Du kan også vente natten over i en hule, men hvis du spiller tre dage i træk (ca. en time) i spillet uden at sove, vil magtfulde fjender kaldet Phantoms jage dig om natten. Hvis du skal udforske oververdenen om natten, så tag et par helbredende genstande med dig hele tiden. Glem ikke at lave et par fakler med kul og en pind til at lyse din vej.

For at brygge en Night Vision Potion i Minecraft skal du tilføje en undervorte og en gylden gulerod til en vandflaske.

Hvordan fortæller jeg tiden i Minecraft?

Du kan lave et ur med 1 Redstone Dust og 4 Gold Ingots. For at lave guldbarrer skal du bygge en ovn og smelte 4 guldmalm. At have et ur kan være praktisk, når du udforsker under jorden og spekulerer på, om det er sikkert at genopstå. Føj uret til din varme bar for at se dagen og natten, der går.

Ure virker ikke i Neder- eller The End, da tid ikke eksisterer i disse biomer.

Image
Image

Hvordan ændrer jeg tidspunktet på dagen i Minecraft?

Hvis du aktiverer snydekoder i din verdens indstillinger, kan du indstille det nøjagtige tidspunkt på dagen ved at indtaste følgende Minecraft-snydekommando i chatvinduet:

/tid indstillet 0

Denne kommando indstiller spillets ur til daggry (00:00). For middag skal du erstatte nul med 6000. Skumring er 12.000, og nat er 18.000. Leg med tallene for at ændre tiden i trin.

Hvor længe er 100 dage i Minecraft i det virkelige liv?

For at bestemme antallet af dage i den virkelige verden i 100 Minecraft-dage skal du gange 100 med 20 for at få det samlede antal minutter (2.000). Divider det med antallet af minutter på en faktisk dag (1.440) for at få dit svar (1,39 dage). Du kan bruge denne formel til at konvertere Minecraft-dage til rigtige dage:

Dage i det virkelige liv=Minecraft-dage X 20 ÷ 1, 440

For at konvertere dette tal til timer skal du gange det med antallet af timer på en dag (24) for at få 33,36. For at spille i 100 dage og opnå Passing of Time-præstationen skal du derfor spille i 33,26 timer. Du kan finde et sikkert sted og lade spillet køre så længe, men du vil sandsynligvis låse det op ret hurtigt bare ved at spille spillet.

FAQ

    Hvordan gør jeg det altid til en dag i Minecraft?

    For at slå dag-nat-cyklussen fra i Minecraft skal du åbne chatvinduet og indtaste følgende kommando: /gamerule DoDayLightCycle false. Alternativt kan du indstille tiden manuelt.

    Kan jeg øge tiden i Minecraft?

    For at fremskynde tiden og få afgrøder til at vokse hurtigere, skal du bruge kommandoen /gamerule randomTickSpeed number. Erstat nummer med noget højere end 1. Indtast kommandoen /gamerule randomTickSpeed 1 for at nulstille til standardindstillingen.

    Kan jeg stoppe tiden i Minecraft?

    Ja. Du kan stoppe tiden i at ændre sig ved at deaktivere dag-nat-cyklussen eller ved at bruge kommandoen /gamerule randomTickSpeed 0. Sidstnævnte snyder fryser genstande, hvilket forhindrer planter i at vokse og ild i at brænde.

    Hvor meget tid har jeg brugt på at spille Minecraft?

    For at se, hvor lang tid du har brugt på at spille i din nuværende Minecraft-verden, skal du trykke på Escape og gå til Statistics >Generelt > Minutter spillet . Gør dette for hver verden, og føj det sammen for at få din samlede spilletid.

Anbefalede: