Sådan fortryder du sletning af en meddelelse hurtigt i Outlook-e-mail

Indholdsfortegnelse:

Sådan fortryder du sletning af en meddelelse hurtigt i Outlook-e-mail
Sådan fortryder du sletning af en meddelelse hurtigt i Outlook-e-mail
Anonim

Hvad du skal vide

  • Hurtig fortryd sletning: Tryk på Ctrl+ Z umiddelbart efter at du har slettet en e-mail for at hente den.
  • Gendan tidligere slettede e-mails: Åbn mappen Deleted Items. Højreklik derefter på den besked, du vil gendanne, og vælg Move > Inbox.

Denne artikel forklarer, hvordan du fortryder sletning af en meddelelse i Outlook, uanset om du lige har slettet den, eller tiden er gået. Disse oplysninger gælder for Outlook til Microsoft 365, Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook 2013, Outlook 2010 og Outlook Online.

Fortryd en meddelelse hurtigt i Outlook

Hvis du ved et uheld sletter en meddelelse i Outlook-e-mail og straks indser, at du har brug for den e-mail, er det ikke for sent. Det er nemt at gendanne en Outlook-meddelelse, du lige har slettet. Det fungerer på samme måde som at fortryde en handling i Word og andre programmer.

  1. Hvis du ikke foretog dig nogen anden handling efter at have slettet en e-mail, skal du trykke på Ctrl+ Z tastaturkombinationen for at returnere den slettede e-mail til indbakken.

    Image
    Image

    Her er en anden hurtig måde at fortryde en handling. Gå til Outlook Quick Access Toolbar, og vælg Fortryd.

  2. Hvis du tog andre trin i Outlook efter at have slettet e-mailen, skal du trykke på Ctrl+Z flere gange for at fortryde en række handlinger i omvendt rækkefølge, som du udførte dem.

Fortryd ældre slettede meddelelser

Slettede Outlook-e-mails er placeret i mappen Slettede elementer i Outlook og Outlook Online. Hvis du ved en fejl smider en besked i papirkurven og ikke gendanner den med det samme, kan du stadig flytte den fra mappen Slettede elementer til enhver anden mappe for at gendanne den.

Exchange- og Microsoft 365 Outlook-konti flytter slettede e-mails til gendannes.

  1. Åbn mappen Deleted Items.
  2. Højreklik på den besked, du vil gendanne.

    Image
    Image
  3. Vælg Flyt > Inbox. Meddelelsen gendannes til indbakken.

Hvis der er gået noget tid, kan du muligvis stadig gendanne en slettet Outlook-e-mail, men processen er mere involveret. E-mails, der er slettet fra mappen Slettede elementer eller Gendanbare elementer og IMAP-e-mails, der er markeret til sletning, er mere udfordrende at gendanne. Hvis du laver regelmæssige sikkerhedskopier på din computer, kan en sikkerhedskopi være den hurtigste vej til gendannelse.

Anbefalede: