Sådan bruger du Grid View på FaceTime i iOS 15

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruger du Grid View på FaceTime i iOS 15
Sådan bruger du Grid View på FaceTime i iOS 15
Anonim

Hvad du skal vide

  • Slå gittervisning til ved at trykke på Grid i nederste venstre hjørne.
  • På FaceTime til iPads er Grid i øverste højre hjørne.
  • Gitteret vises ikke, medmindre der er fire personer i opkaldet. Hvis du ikke kan se et gitter, skal du trykke på skærmen for at få grænsefladen til at vises.

Denne artikel forklarer, hvordan du tænder og bruger gittervisning i Facetime.

Din enhed skal have iOS 15 eller iPadOS 15 for at bruge gittervisning. Ikke sikker på, om du kan downloade Apples nyeste softwareopdatering? Tjek, om din iPhone-model understøtter iOS 15.

Hvordan slår jeg Grid View til i FaceTime?

For at aktivere gittervisning i FaceTime skal du være i et opkald med mindst tre andre personer. Alles ansigter vil være fliser af forskellig størrelse og vil være spredt ud over skærmen, når folk taler. For at organisere dem i et gitter skal du gøre følgende:

  1. Tryk på skærmen for at gøre brugergrænsefladen synlig.
  2. På iPhones vises Grid i nederste venstre hjørne. På iPads skal du tjekke det øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Grid. Indstillingen bliver hvid, hvis den er slået til.
Image
Image

Hvad gør Grid View på FaceTime?

Når du slår gittervisning til, vil du bemærke et par ændringer. Dit ikon forbliver i nederste højre hjørne, men fliser af forskellig størrelse for andre opkaldere vil klikke ind i ordnede kolonner og blive der. Når nogen taler, vises der en hvid kontur rundt om deres flise.

FaceTime husker dine seneste indstillinger, så når du slår gittervisning til, bør den forblive tændt, indtil du slukker den.

Hvorfor får jeg ikke Grid View 0n FaceTime?

Hvis dine fliser ikke er i gitter, eller du ikke kan se muligheden for at slå gittervisning til, er der et par mulige årsager:

  • Flere personer skal deltage i opkaldet. Grid-indstillingen vises kun, når der er mere end 4 personer til stede.
  • Der er for mange personer i opkaldet. FaceTime understøtter grupper på op til 32 personer, men iPhones viser kun seks andre opkaldere i et gitter.
  • Du skal opdatere din enhed. Gittervisning kræver iOS 15 på din iPhone eller iPadOS 15 på din iPad.
  • Funktionen kan have en fejl. Brugere rapporterer ikke problemer med gittervisning, men iOS 15 er stadig ny.
  • Din enhed understøtter ikke iPadOS 15 eller iOS 15. Hvis du ikke kan opdatere din iPhone til iOS15 eller din iPad til iPadOS 15, vil du ikke se en gittervisning. Apple holder op med at understøtte ældre enheder efter flere år.

FAQ

    Hvordan grupperer jeg FaceTime på iOS 15?

    For at starte en FaceTime-gruppe skal du blot trykke på New FaceTime og vælge alle de kontakter, du vil tilføje. Hvis du allerede har en gruppechat i gang, skal du trykke på FaceTime-ikonet i øverste højre hjørne for at ringe til alle i chatten. Du kan have op til 32 brugere i et gruppeopkald.

    Hvordan slår jeg lyden fra på FaceTime?

    Tryk på skærmen for at gøre brugergrænsefladen synlig, og tryk derefter på Mute (mikrofonikonet) på værktøjslinjen. Tryk på den igen for at slå dig selv til. Hvis lyden ikke virker på FaceTime, skal du kontrollere, om du er slået fra.

    Hvordan vender jeg kameraet i en gruppe FaceTime på iOS 15?

    Tryk på dit videominiaturebillede for at udvide skærmen, og tryk derefter på Flip (kameraikonet) i nederste højre hjørne. Tryk på Portrait-ikonet i øverste venstre hjørne for at aktivere portrættilstand på FaceTime.

Anbefalede: