Sådan tilpasser du beskedsvar på Apple Watch

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilpasser du beskedsvar på Apple Watch
Sådan tilpasser du beskedsvar på Apple Watch
Anonim

Hvad du skal vide

  • Åbn Watch-appen på din iPhone, og vælg Messages.
  • Tryk på Standardsvar, og tryk derefter på Tilføj svar nederst.
  • Indtast dit tilpassede svar, og tryk på Udført på tastaturet.

Denne artikel forklarer, hvordan du opretter SMS-svar på Apple Watch. Vi viser dig også, hvordan du redigerer eller sletter et tilpasset svar, samt arrangerer din svarliste, så de placerer dem, du bruger mest, øverst.

Tilpas SMS-svar til Apple Watch

Dit Apple Watch tilbyder mange foruddefinerede svar, du kan bruge til tekstbeskeder. Denne funktion giver dig mulighed for hurtigt at svare på en tekst med "På vej", "Tak" eller "Vi ses snart" med et tryk. Men hvis du vil tilpasse dine svarbeskeder, er det super enkelt.

  1. Åbn Watch-appen på din iPhone, og vælg Messages.
  2. Tryk Standardsvar.
  3. Rul til bunden, og tryk på Tilføj svar.

    Image
    Image
  4. Når tastaturet åbnes, skriv din besked og tryk på Udført, når du er færdig.

    Du vil derefter se din nye brugerdefinerede besked nederst på listen.

    Image
    Image

Omarranger beskedsvar

Når du opretter et tilpasset SMS-svar, falder det som standard nederst på svarlisten. Men du kan flytte den op til toppen eller hvor som helst på listen, du vil.

  1. På skærmen Standardsvar skal du trykke på Rediger øverst til højre.
  2. Træk det svar, du vil flytte opad til dets nye plads på listen, og slip. Du kan fortsætte med at flytte yderligere tilpassede beskeder på samme måde, hvis du vil.
  3. Tryk på Udført, når du er færdig med at arrangere din liste.

    Image
    Image

Hvad med smarte svar?

Hvis du har aktiveret Smart Replies, vises din tilpassede besked muligvis ikke øverst på listen på dit Apple Watch. Smartsvar-funktionen prioriterer de svar, den mener, du måske vil bruge, baseret på den besked, du har modtaget.

En mulighed er at deaktivere smartsvar ved at slå kontakten fra på skærmen Standardsvar. Derefter vises dine svar på Apple Watch i den rækkefølge, du arrangerer dem.

Image
Image

Hvis du foretrækker at lade Smart Replies være slået til, bør du stadig se dine tilpassede svar på Apple Watch. De vises simpelthen et sted på listen over svar.

Image
Image

Rediger eller fjern tilpassede beskedsvar

Hvis du vil ændre et beskedsvar, du har oprettet, eller fjerne et, du ikke længere bruger, er dette også ret enkelt. Gå tilbage til Beskeder > Standardsvar i Watch-appen.

Vælg det for at redigere et svar. Brug derefter det tastatur, der vises, til at foretage din ændring, og tryk på Udført.

For at slette et svar skal du trykke på Rediger > minustegnet i rødt til venstre for svaret > Slet. Tryk på Udført.

Image
Image

Brug dit tilpassede svar

For at bruge et af dine tilpassede svar, når du sender en tekstbesked på Apple Watch, skal du rulle ned på beskedskærmen, indtil du ser Suggestions. Tryk på den, du vil bruge, og den vises i din sms.

Image
Image

FAQ

    Hvordan ændrer jeg sproget på mine Apple Watch-svar?

    For at skifte sprog for et smart svar skal du rulle ned på dit Apple Watch > og trykke på Languages > og vælge dit foretrukne sprog. Hvis du ikke kan se det sprog, du gerne vil skifte til på din enhed, skal du kontrollere sprogindstillingerne på din iPhone. Vælg Indstillinger > Keyboard > Keyboards > Add New Keyboard

    Hvordan tilpasser jeg urskiven på mit Apple Watch?

    For at tilpasse din Apple Watch-skive skal du trykke og holde på din nuværende urskive > stryge til venstre > tryk New > rul til venstre eller højre for at se installerede urskiver > og tryk på indstillingen du vil bruge. Vælg Rediger for at tilpasse oplysningerne eller tilføje særlige funktioner. Alternativt kan du bruge Apple Watch-appen på din iPhone til at anvende en ny urskive fra fanen Face Gallery.

Anbefalede: