Sådan streamer du fra iPhone til Apple TV

Indholdsfortegnelse:

Sådan streamer du fra iPhone til Apple TV
Sådan streamer du fra iPhone til Apple TV
Anonim

Hvad du skal vide

  • AirPay-kompatible apps: Sørg for, at iPhone og Apple TV bruger det samme Wi-Fi-netværk > start appen > tryk på AirPlay-ikonet > tryk på Apple TV.
  • Ikke-AirPlay-kompatible apps: Sørg for, at iPhone og Apple TV bruger samme Wi-Fi-netværk > åbent Kontrolcenter > tryk Skærmspejling> tryk på Apple TV > indtast AirPlay Code.
  • I nogle AirPlay-kompatible apps skal du finde AirPlay-ikonet ved at trykke på Share (boksen med pilen, der kommer ud af den).

Har du en video på din iPhone, du gerne vil se på en stor skærm? Hvis du har et Apple TV, er det virkelig nemt. Denne artikel forklarer, hvordan du streamer indhold fra din iPhone til et Apple TV.

Hvordan streamer jeg til Apple TV?

En af fordelene ved at have flere Apple-enheder er, at de arbejder problemfrit sammen. Det er tilfældet, når du vil streame fra en iPhone til Apple TV. For at gøre dette bruger du en Apple-teknologi kaldet AirPlay, som er indbygget i iOS og tvOS og bruges af mange apps.

Det er nemmest, hvis appen med det indhold, du vil streame, understøtter AirPlay. Selvom det ikke gør det, kan du stadig vise dit indhold på Apple TV.

Stream fra iPhone ved hjælp af AirPlay-kompatible apps

For at streame fra iPhone til Apple TV ved hjælp af AirPlay-kompatible apps, såsom Apple-apps, der understøtter lyd, video eller billeder, skal du følge disse trin:

Mange, men ikke alle, tredjeparts lyd-, video- og fotoapps understøtter også AirPlay.

  1. Forbind din iPhone og Apple TV til det samme Wi-Fi-netværk.
  2. På iPhone skal du starte appen med det indhold, du vil streame.
  3. I appen skal du trykke på AirPlay-ikonet (et rektangel med en trekant, der stikker ind i bunden).

    Image
    Image

    I nogle kompatible apps er AirPlay-ikonet lidt skjult. Se i Del-menuen ved at trykke på dens ikon (firkanten med pilen, der kommer ud af den).

  4. Tryk på navnet på det Apple TV, du vil streame til. Din video vises på tv'et om et øjeblik.

    Image
    Image
  5. Styr dit indhold gennem iPhone-appen. For at stoppe streamingen helt skal du trykke på AirPlay-ikonet og derefter trykke på din iPhone.

    Image
    Image

Spejl iPhone-skærm til Apple TV

Ikke alle apps understøtter AirPlay. Heldigvis er AirPlay indbygget i Apples styresystemer, så du kan spejle hele skærmen på din iPhone til dit Apple TV. Sådan gør du:

  1. Forbind din iPhone og Apple TV til det samme Wi-Fi-netværk.
  2. Åbn kontrolcenter.

    Du kan også bruge Kontrolcenter som en fjernbetjening til at styre Apple TV.

  3. Tryk på Skærmspejling (det kan ligne to overlejrede rektangler på en eller anden version af iOS).
  4. Tryk på det Apple TV, du vil spejle til.

    Image
    Image
  5. Indtast AirPlay-koden fra dit Apple TV, hvis du bliver bedt om det.
  6. Hele skærmen på din iPhone vises på dit tv. Gå til appen med det indhold, du vil streame. Tryk på afspil på det indhold.

    Vil du have indholdet til at fylde hele din tv-skærm? Sæt din iPhone i liggende tilstand, og hvis appen understøtter det, optager appen hele tv-skærmen.

Kan du slutte iPhone til Apple TV-appen?

Ikke ligefrem. Apple TV-appen er ikke involveret i streaming af indhold fra din iPhone til Apple TV-enheden. I stedet lader Apple TV-appen dig se film og tv-serier fra Apple TV+, Apple TV-kanaler og andre streamingtjenester, du abonnerer på.

Apple TV-appen er forudinstalleret på Apple TV-enheden, iPhone, iPad og Mac. Din visningshistorik og din Up Next-kø synkroniseres automatisk på tværs af alle enheder, så Apple TV-appen er forbundet på alle dine enheder.

Dette er for det meste et tilfælde, hvor Apple navngiver en app, streamingtjeneste og hardwareenhed ens - Apple TV - er virkelig forvirrende. Heldigvis har vi løst navnet på Apple TV for dig.

Kan du dele hjemme fra iPhone til Apple TV?

Før alle dine medier var let tilgængelige på alle dine enheder, var der hjemmedeling. Det er en Apple-funktion, der giver dig adgang til medier fra andre enheder på det samme Wi-Fi-netværk. For eksempel, hvis nogen i dit hus gør deres musik tilgængelig via Home Sharing, kan du lytte til deres bibliotek på din Mac eller iPhone.

IPhone og Apple TV understøtter begge Home Sharing, som lader dig sende musik og videoer til et Apple TV. Dette er mindre nyttigt end AirPlay i de fleste tilfælde, men det er værd at vide om. Her er hvad du skal gøre:

  1. Sørg for, at både iPhone og Apple TV er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk, kører de nyeste versioner af deres OS, er logget ind på det samme Apple ID og er autoriseret til at afspille indhold, der tilhører det Apple ID.
  2. Aktiver hjemmedeling på hver enhed:

    Image
    Image
    • iPhone: Indstillinger > Music eller TV > hvis tv, iTunes-videoer > Hjemmedeling > Log ind med Apple ID.
    • Apple TV: Indstillinger > Brugere og konti > Hjemmedeling >Log ind med Apple-id.

  3. Åbn Music eller TV på iPhone.
  4. På Apple TV skal du klikke på Computers og vælge det delte iPhone-bibliotek, du vil afspille indhold fra.

    Image
    Image
  5. Når du finder musik eller videoer at afspille, skal du klikke på dem med Apple TV-fjernbetjeningen, som du ville vælge andet indhold.

    I dette scenarie er hjemmedeling sandsynligvis mindre effektivt end blot at gennemse musik- eller tv-apps, der er forudinstalleret på Apple TV, da de burde have alt indhold tilgængeligt på alle enheder (forudsat at du synkroniserer alle dine medier til alle dine enheder).

FAQ

    Hvordan streamer jeg fra en iPhone til et tv?

    Du har et par muligheder for at streame fra en iPhone til et tv. Du kan bruge en Lightning Digital AV-adapter med et HDMI-kabel til at tilslutte en iOS-enhed til dit TV. Brug eventuelt en Chromecast til at caste Chromecast-kompatible apps til dit fjernsyn. Hvis du har en smart TC, der understøtter DLNA, skal du bruge en DLNA-kompatibel app.

    Hvordan streamer jeg fra en iPhone til en Roku?

    Du kan spejle din iPhone til en Roku-enhed. På iPhone skal du åbne kontrolcenteret, vælge Screen Mirroring, og vælge din Roku-enhed. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste koden, der vises på tv'et på din iPhone. Du kan også caste fra din iPhone til din Roku: Åbn den app, du vil streame, og tryk på Cast-ikonet.

Anbefalede: