Sådan tilslutter du et magisk tastatur til din iPad eller iPad Pro

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilslutter du et magisk tastatur til din iPad eller iPad Pro
Sådan tilslutter du et magisk tastatur til din iPad eller iPad Pro
Anonim

Hvad du skal vide

  • Touch ID-funktionen virker ikke med iPads, kun M1 Macs.
  • Du kan tilslutte et Magic Keyboard med Touch ID til enhver iPad eller iPad Pro.
  • For at oprette forbindelse: Tænd for tastaturet, og åbn derefter Settings > Bluetooth > Magic Keyboard.

Denne artikel forklarer, hvordan du forbinder Magic Keyboard med Touch ID til en iPad eller iPad Pro.

Denne artikel handler om Magic Keyboard med Touch ID, der først var tilgængelig med M1 iMac og kan også købes separat. Magic Keyboard til iPad, et tastaturcover, der er designet til brug med iPad Air og iPad Pro, er en anden enhed.

Hvordan forbinder jeg mit magiske tastatur til en iPad?

Det magiske tastatur med Touch ID er en opdatering af det originale Magic Keyboard, der ligner originalen, bortset fra at det har en Touch ID-knap. Dette tastatur blev oprindeligt leveret med den første M1 iMac, men det er fuldt kompatibelt med alle M1 Macs og kan også oprette forbindelse til din iPad, iPad Air eller iPad Pro.

Mens Magic Keyboard med Touch ID er kompatibelt med iPads, virker Touch ID-funktionen kun med M1 Macs. Denne - funktion virker ikke med nogen iPad, inklusive M1 iPad Pro. Selve tastaturet tilsluttes og fungerer i andre henseender, men det er ikke kompatibelt med Touch ID-funktionen på iPads og tilføjer ikke Touch ID-funktionen til M1 iPad Pro, der ikke har indbygget fingeraftrykssensor.

Sådan forbinder du et Magic Keyboard med Touch ID til en iPad:

  1. Tænd dit Magic Keyboard ved at dreje på strømkontakten.

    Image
    Image
  2. Åbn Indstillinger på din iPad, og tryk på Bluetooth.

    Image
    Image
  3. Tryk på Magic Keyboard i sektionen ANDRE ENHEDER.

    Image
    Image

    Hvis Bluetooth er slået fra, skal du trykke på knappen og vente på, at din iPad finder tastaturet.

  4. Når Magic Keyboard flytter til MY DEVICES sektionen, er det klar til brug.

    Image
    Image

Sådan afbrydes et magisk tastatur fra en iPad

Du kan bruge dit Magic Keyboard med flere enheder ved manuelt at parre, hver gang du vil skifte, eller ved først at parre til din iPad og derefter slutte det til din Mac med et Lightning-kabel. Den vil automatisk oprette forbindelse til din Mac, og du kan derefter trække kablet ud. Hvis du slår Bluetooth fra på din iPad, kan du undgå potentielle konflikter ved at bruge dette trick til at bruge et Magic-tastatur med flere enheder uden manuelt at parre hver gang.

For at slå Bluetooth fra skal du blot følge trin 2-3 fra det forrige afsnit og trykke på Bluetooth-knappen. Det vil midlertidigt slukke for Bluetooth og frakoble tastaturet. Når du tænder for Bluetooth igen senere, vil tastaturet og andre Bluetooth-enheder automatisk oprette forbindelse.

Hvis du ønsker en mere permanent afbrydelse, kan du få iPad'en til at glemme dit tastatur. Tastaturet vil ikke længere oprette forbindelse til din iPad, og du bliver nødt til at tilslutte det igen ved hjælp af processen beskrevet i det foregående afsnit, hvis du vil bruge tastaturet og iPad sammen igen i fremtiden.

Sådan afbrydes et Magic Keyboard fra en iPad:

  1. Åbn Indstillinger, og tryk på Bluetooth.

    Image
    Image
  2. Tryk på info (i)-ikonet, der er placeret til højre for Magic Keyboard-indgangen i sektionen MINE ENHEDER.

    Image
    Image
  3. Tryk Glem denne enhed.

    Image
    Image

    Hvis du vælger Disconnect, vil tastaturet kun afbryde forbindelsen midlertidigt. Den opretter automatisk forbindelse igen senere.

  4. Tryk Glem enhed.

    Image
    Image
  5. Når dit Magic Keyboard vises i ANDRE ENHEDER sektionen, er det ikke længere parret med din iPad. For at bruge dem sammen i fremtiden skal du gentage forbindelsesprocessen beskrevet ovenfor.

    Image
    Image

Hvorfor fungerer Magic Keyboard Touch ID-funktionen ikke med iPads?

Touch ID-funktionen på Magic Keyboard er kun designet til at fungere med M1 Macs. Det betyder, at du kan bruge den med en M1 iMac, Mac mini eller Macbook Air og bruge fingeraftrykssensoren til at logge ind, betale for ting via Apple Pay og andre relaterede funktioner.

Når tastaturet er tilsluttet en anden enhed, er Touch ID-knappen ikke aktiveret. Det betyder, at den ikke kan give input til Touch ID-funktionen på nogen iPad, der har en indbygget fingeraftrykssensor, og den tilføjer ikke Touch ID til M1 iPad Pro, der slet ikke har nogen fingeraftrykssensor.

Mens M1 iPad Pro ikke understøtter Touch ID, selvom Magic Keyboard er tilsluttet, inkluderer iPad Pro det hurtigere og mere sikre Face ID.

FAQ

    Hvorfor kan jeg ikke parre mit Magic Keyboard med min iPad?

    Hvis du konfigurerer tastaturet med en anden enhed, skal du først fjerne parringen af Magic Keyboard for at parre det med din iPad. Hvis problemet er tilslutning, andre rettelser til iPad Bluetooth-problemer, herunder at sikre, at Bluetooth er tændt og genstarte begge enheder. Tjek også, at din iPad er opdateret med den nyeste software fra Settings > General > Softwareopdatering

    Hvordan forbinder jeg et Magic Keyboard til en Mac?

    For at slutte et Magic Keyboard til en Mac skal du starte med at slutte tastaturet til din MacBook Pro, Mac Mini eller MacBook Air med det medfølgende USB til Lightning-kabel og tænde for tastaturet. Aktiver derefter Bluetooth på din Mac fra Bluetooth-ikonet i menulinjen eller System Preferences > Bluetooth Når de to enheder parrer, vil du se Magic Tastatur i vinduet med Bluetooth-præferencer.

Anbefalede: