Apple tilføjer COVID-19-vaccinekort til He alth and Wallet-appen

Apple tilføjer COVID-19-vaccinekort til He alth and Wallet-appen
Apple tilføjer COVID-19-vaccinekort til He alth and Wallet-appen
Anonim

Apple iOS 15.1 er i øjeblikket i offentlig beta, og med den kan brugere nu gemme verificerbare sundhedsjournaler, såsom deres COVID-19-vaccinationsstatus og testresultater.

Som beskrevet i et indlæg på udviklerbloggen kan brugere uploade deres status til He alth-appen og bruge disse oplysninger til at generere et vaccinationskort i Apple Wallet-appen.

Image
Image

Apple Wallet-vaccinationskortet kan vises til virksomheder, der kræver en persons vaccinationsstatus, såsom flyselskaber og begivenhedssteder. Kortene er baseret på SMART He alth Cards, som viser klinisk information, der bruges af flere stater og virksomheder.

Brugere kan sikkert downloade og gemme deres SMART He alth Card-oplysninger på He alth-appen for at lette brugen. Californien, Louisiana, New York, Virginia, Hawaii og visse amter i Maryland understøtter alle disse sundhedskort, så brugere i disse stater kan flytte deres vaccinationsstatus til He alth-appen på iOS 15.

Walmart, Sam's Club og CVS understøtter også SMART He alth Cards, så folk, der er blevet vaccineret gennem disse virksomheder, kan også tilføje deres vaccinationsstatus til de samme apps.

Brugere i stater, der ikke understøtter SMART He alth Cards, kan stadig indtaste deres vaccinationsstatus manuelt. Funktionen er ikke begrænset til kun at blive brugt med sundhedskortene.

Image
Image

Fokus på denne funktion ser ud til at være USA. Apple nævner ikke, om denne bekræftelsesfunktion vil gå ud til andre lande.

Brugere kan tilmelde sig iOS15.1 offentlige beta på Apples websted.

Anbefalede: