Sådan ændrer du navnet på din Chromecast

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændrer du navnet på din Chromecast
Sådan ændrer du navnet på din Chromecast
Anonim

Hvad du skal vide

  • For at ændre navnet på din Chromecast skal du gå til Google Home-appen >, tryk på den Chromecast, hvis navn du vil ændre.
  • Tryk derefter på tandhjulsikonet > Device Information > Device Name > skriv det nye navn > Save.
  • Din Chromecasts navn er det, der vises på dit Wi-Fi-netværk og vises til enheder, der forsøger at caste til den.

Har du brug for at ændre navnet på din Chromecast? Du er kommet til det rigtige sted: Denne artikel forklarer, hvordan du finder dit Chromecast-navn, og hvordan du ændrer det.

Kan du omdøbe Chromecast?

Ja! Du kan helt sikkert omdøbe din Chromecast. Ville det ikke være irriterende, hvis du ikke kunne? Du ville sidde fast i det rum, du satte det op i først, eller med stavefejl. Det er heldigvis ikke tilfældet. Du kan ændre navnet på din Chromecast til stort set hvad som helst, selvom vi anbefaler noget beskrivende og klart, især hvis du har mere end én Chromecast, så du ikke får dem forvirret.

Læs videre for at lære, hvordan du finder dit Chromecast-navn, og hvordan du ændrer det.

Hvordan finder jeg mit Chromecast-navn?

Følg disse trin for at finde det aktuelle navn på din Chromecast, som du tildelte Chromecast, da du konfigurerede den første gang:

  1. Åbn Google Home-appen.

    Du burde allerede have appen installeret på din iPhone eller Android, da du skal bruge den til at konfigurere Chromecast. Hvis du af en eller anden grund ikke har det, er det en gratis download fra din telefons app-butik.

  2. Find det rum, som Chromecast er konfigureret i. Du skal muligvis stryge gennem appen, hvis du har mange rum eller enheder konfigureret.
  3. Se efter Chromecast-ikonet. Det er et tv med tre blå streger nederst til venstre. Teksten under det ikon er det aktuelle navn på din Chromecast.

    Image
    Image

Hvordan ændrer jeg navnet på min Chromecast på mit tv?

Nu hvor du kender det aktuelle navn på din Chromecast, er det tid til at handle. Da navnet på Chromecast er, hvordan den vises på dit netværk og på enheder, der forsøger at caste deres indhold til den, vil du have noget ligetil og let at forstå ("Chromecast i stuen" er sandsynligvis bedre end "RT5nYuuI9").

Sådan ændrer du navnet på din Chromecast:

  1. Åbn Google Home-appen.
  2. Find det rum, som Chromecasten er konfigureret i.
  3. Tryk på Chromecast-ikonet.
  4. Tryk på tandhjulsikonet øverst.

    Image
    Image
  5. Tryk på Enhedsoplysninger.
  6. Tryk Enhedsnavn.
  7. Tryk ind i feltet Device Name, og skriv det nye navn til din Chromecast.

    Image
    Image
  8. Tryk på Gem. Du har nu ændret navnet på din Chromecast.

FAQ

    Hvordan ændrer jeg Chromecast Wi-Fi?

    For at ændre din Chromecasts Wi-Fi-netværk skal du åbne Google Home-appen på din mobilenhed og trykke på your Chromecast > Settings > Enhedsoplysninger > Wi-Fi > Glem dette netværk > Glem dette netværk (bekræftelse). Med din Chromecast tilsluttet og tændt skal du i Google Home-appen trykke på plustegnet > Konfigurer enhed > Ny enhed, og tryk derefter på dit hjem. Google Home vil oprette forbindelse til din Chromecast; følg vejledningen for at forbinde Chromecasten til dit nye Wi-Fi-netværk.

    Hvordan ændrer jeg Chromecast-indstillinger?

    For at ændre din Chromecasts indstillinger skal du åbne Google Home-appen, vælge din Chromecast og trykke på Settings (tandhjulsikon). Herfra kan du få adgang til og justere dine enhedsoplysninger og deletilladelser, udforske indstillingerne for Ambient Mode og foretage video- og lydjusteringer.

    Hvordan ændrer jeg Chromecast-baggrunden?

    For at ændre Chromecast-baggrunden på dit tv eller din skærm skal du åbne Google Home-appen, vælge din Chromecast og trykke på Indstillinger > Ambient ModeUnder Vælg, hvad du ser på din skærm, når den ikke er i brug , skal du vælge at vise et Google Fotos-diasshow eller et kurateret kunstgalleri, eller vælge mellem andre tilpasningsmuligheder.

Anbefalede: