Sådan finder du alternative ruter på Google Maps på iPhone

Indholdsfortegnelse:

Sådan finder du alternative ruter på Google Maps på iPhone
Sådan finder du alternative ruter på Google Maps på iPhone
Anonim

Hvad du skal vide

  • Se tilgængelige alternative ruter i gråt på kortet. Tryk på en for at bruge rutevejledningen i stedet.
  • Tryk under navigation på Alternativ rute-ikonet (tilgængelige ruter vises i gråt). Tryk på den, du vil bruge, og appen opdaterer ruten.

Denne artikel forklarer, hvordan du finder alternative ruter, når du bruger Google Maps på din iPhone. Du kan lede efter forskellige ruter og se deres retninger, før du begynder at navigere, eller efter du er begyndt.

Vælg en alternativ rute ved planlægning

Når du planlægger at tage ud og vil se den bedste tilgængelige rute til din destination, viser Google Maps på iPhone den automatisk for dig. Men måske vil du først se, om der er andre tilgængelige ruter.

  1. Tryk på Rutevejledning-ikonet, og indtast din startposition og slutdestination i de tilsvarende felter øverst på Google Maps.

    Image
    Image
  2. Du vil se den bedste rutevisning på kortet med en solid blå linje. Hvis der er flere tilgængelige ruter, vil du se disse i gråt sammen med rejsetiden for hver.

    Image
    Image
  3. Tryk på den alternative rute, du vil bruge, og dens detaljer og rejsetid opdateres i bunden, så du kan se den. Denne rute vises derefter med en fast blå linje på kortet.

For at se den skrevne vejledning kan du trykke på Steps nederst. Men hvis du er klar til at tage turen, kan du trykke på Start for at begynde navigationen.

Vælg en alternativ rute under navigation

Hvis din rejse allerede er i gang, og du vil se, om der er en alternativ rute til din destination, tilbyder Google Maps på iPhone en nyttig funktion. Træk over til et sikkert sted, og følg nedenstående trin. Du behøver ikke at afslutte din nuværende rutenavigation først.

  1. Tryk på Alternativ rute-ikonet nederst på skærmen. Dette er afbildet af to sorte pile inde i en cirkel.
  2. Kortet vil derefter vise andre tilgængelige ruter i gråt med din aktuelle rute i fast blå. Du kan også se rejsetiden for hver alternativ rute.

    Image
    Image
  3. Tryk på en af de andre ruter, du vil bruge, og din navigation, rutevejledning og rejsetid opdateres automatisk.

Du kan se den trinvise vejledning, før du tager den alternative rute ved at stryge op fra bunden og trykke på Directions. Du kan også trykke på Preview Route for at se den på kortet.

Husk på, at der muligvis ikke altid er en alternativ rute til din valgte destination. Og hvis der er, kan den have en lignende eller endda meget længere rejsetid og ETA som din nuværende rute. Hvis dette er tilfældet, kan du overveje at sende en tilpasset rute til Google Maps på din iPhone, før du begiver dig ud på motorvejen!

FAQ

    Hvordan gør jeg Google Maps til standard på iPhone?

    Der er ingen definitiv måde at erstatte Apple Maps med Google Maps som din iPhones standardkortværktøj. Der er dog nogle løsninger. For det første, hvis du bruger Chrome-browseren på din iPhone i stedet for Safari, vil et tryk på en adresse eller placering automatisk få vist Google Maps som dit navigationsværktøj. For det andet, brug Gmail som din standard e-mail-klient, og enhver adresse eller placeringsinformation, du vælger i en e-mail, åbner automatisk Google Maps.

    Hvordan bruger jeg Google Maps offline på en iPhone?

    For at gemme Google Maps til offlinebrug på en iPhone skal du åbne Google Maps-appen og søge efter en destination. Vælg det område, du vil gemme, og tryk derefter på Download Hvis du søger efter et mere specifikt sted, f.eks. en restaurant, skal du trykke på Mere (tre lodrette prikker) > Download offlinekort > Download

    Hvor meget data bruger Google Maps på en iPhone?

    I gennemsnit bruger Google Maps omkring 5 MB data pr. times kørsel. Dette beløb vil stige, hvis du stopper, før du når til din destination, og du kan bruge mindre ved at downloade dine kort til offlinebrug.

    Hvordan får jeg Street View på Google Maps på en iPhone?

    For at få adgang til Street View på Google Maps på din iPhone skal du søge efter en destination eller sætte en nål på kortet. Nederst på skærmen skal du trykke på stedets navn eller adresse, derefter rulle og trykke på billedet mærket Street ViewTræk din finger på skærmen, eller tryk på kompasset for at se dig omkring, mens du er i Street View.

Anbefalede: