Sådan slukker du for skærmtastaturet i Windows 10

Indholdsfortegnelse:

Sådan slukker du for skærmtastaturet i Windows 10
Sådan slukker du for skærmtastaturet i Windows 10
Anonim

Hvad du skal vide

  • Få adgang til Windows Indtastning-indstillingerne, og slå berøringstastaturindstillingen fra. Du kan også deaktivere det i Ease of Access Keyboard Settings.
  • Hvis alt andet fejler, deaktiver berøringstastaturtjenesten.

Denne vejledning vil guide dig gennem deaktivering af skærmtastaturet fra at blive vist på login-skærmen på Windows 10.

Hvordan slukker jeg for skærmtastaturet i Windows 10?

Hvis du bare bruger skærmtastaturet i Windows 10 på skrivebordet eller i programmer og vil slå det fra (eller tænde igen), skal du trykke på Windows-tasten + Ctrl+ O for at slå tastaturet til og fra.

Men hvis du opdager, at skærmtastaturet vises på login-skærmen, når du ikke ønsker det, skal du muligvis tage yderligere skridt for at deaktivere det.

  1. Åbn Windows Settings-applikationen ved at trykke på Windows-tasten+ I.
  2. Vælg Devices.

    Image
    Image
  3. Vælg Indtastning fra venstre side.
  4. Rul ned, indtil du finder sektionen Touch keyboard. Se efter kontakten, der siger Vis berøringstastaturet, når det ikke er i tablettilstand, og der ikke er noget tastatur tilsluttet. Skift den til Off.

    Image
    Image

Deaktiver skærmtastaturet i Ease of Access Center

Hvis ovenstående metode ikke slår skærmtastaturet fra, kan du også deaktivere det i Windows 10-menuen Ease of Access Keyboard.

  1. Brug Windows-søgefeltet til at søge efter Ease of Access Keyboard Settings, og vælg de tilsvarende resultater.

    Image
    Image
  2. Se efter vippekontakten med titlen Brug skærmtastaturet, og sluk den og tænd den igen. Du kan muligvis se berøringsskærmens tastatur poppe op og derefter forsvinde igen.

    Image
    Image

Deaktiver skærmtastaturtjenesten

Deaktivering af skærmtastaturtjenesten kan forhindre, at den vises overhovedet. Brug kun denne metode, hvis du slet ikke ønsker at bruge tastaturet fremad. Hvis du deaktiverer den for nu, bliver du nødt til at genaktivere tjenesten senere.

  1. Brug Windows-søgning til at søge efter Services, og vælg det tilsvarende resultat.

    Image
    Image
  2. Rul ned på listen over tjenester, indtil du finder Touch Keyboard and Handwriting Panel Service. Dobbeltklik eller dobbelttryk på det for at åbne dets egenskaber.

    Image
    Image
  3. Tryk på knappen Stop, hvis den allerede kører, og brug derefter rullemenuen ved siden af Opstartstype for at vælgeDeaktiveret.

    Image
    Image
  4. Vælg Anvend og derefter OK.

Bundlinje

Nogle gange kan skærmtastaturet vises tilfældigt på login-skærmen på grund af en nyligt installeret applikation eller driver. Hvis du har en ide om, hvad det kan være, kan du prøve at deaktivere, rulle tilbage eller fjerne installationen for at se, om det løser problemet. Du kan også prøve at vende tilbage til et gendannelsespunkt.

Hvorfor popper mit skærmtastatur op?

Skærmtastaturet vises typisk, fordi det blev anmodet om (selvom du ikke havde til hensigt at anmode om det). Der er nogle tilfælde, såsom på tablets, bærbare computere med berøringsskærm, og efter installation af visse apps og drivere, at det kan vises automatisk på login-skærmen. Ovenstående metoder skulle hjælpe dig med at deaktivere det fra at gøre det.

FAQ

    Hvordan slår jeg skærmtastaturet fra på en Chromebook?

    For at deaktivere dit skærmtastatur på en Chromebook skal du vælge time nederst til højre på skærmen og derefter vælge Settings (tandhjulsikon). I Advanced > Accessibility skal du vælge Administrer tilgængelighedsfunktioner I Keyboard og tekstinput sektion, sluk Aktiver skærmtastatur

    Hvordan slukker jeg for skærmtastaturet på en Surface?

    Du ville deaktivere skærmtastaturet på en Surface Pro på samme måde, som du ville deaktivere det på andre Windows 10-enheder, som beskrevet ovenfor. Den nemmeste måde: gå til Ease of Access Tastaturindstillinger og slå funktionen fra.

    Hvordan tænder jeg for skærmtastaturet på en Mac?

    På en Mac 11 Big Sur kaldes skærmtastaturet Accessibility Keyboard. For at slå det til skal du gå til Apple-menuen > System Preferences og vælge Accessibility Klik derefter på Keyboard > Accessibility Keyboard og vælg Enable Accessibility Keyboard På Mac 12 Monterey vælg Viewer efter Keyboard og før Enable Accessibility Keyboard-delen af disse trin.

    Hvordan deaktiverer jeg skærmtastaturet på Windows 7?

    I Windows 7 skal du åbne kontrolpanelet og vælge Ease of Access > Ease of Access Center. Under Brug computeren uden mus eller tastatur, fravælg Use On-Screen Keyboard, og klik på OK.

Anbefalede: