Samsung TV Plus tilføjer desktop- og Chromecast-kompatibilitet

Samsung TV Plus tilføjer desktop- og Chromecast-kompatibilitet
Samsung TV Plus tilføjer desktop- og Chromecast-kompatibilitet
Anonim

Samsungs streamingtjeneste, kendt som Samsung TV Plus, er nu tilgængelig til at se på nettet såvel som på Chromecast-enheder.

Først rapporteret af Protocol, den nye kompatibilitet giver alle mulighed for at se Samsungs streamingtjeneste, uanset om de har en Samsung-enhed eller ej. Tidligere kunne du kun se Samsung TV Plus på Samsung smart-tv'er eller Samsung-smartphones.

Image
Image

Protokol sagde, at Samsung endnu ikke officielt har annonceret de nye måder at se streamingtjenesten på, men at selskabet bekræftede, at det tilføjede de nye afspilningskompatibiliteter i maj.

Den nye Chromecast-kompatibilitet giver dig mulighed for at streame dine yndlingsserier og film med Samsung TV Plus-appen til Android til en Chromecast-kompatibel enhed. Det er vigtigt at bemærke, at Samsungs app stadig kun er tilgængelig til download på Samsung-telefoner, såsom Galaxy S21 eller Galaxy Note20. Men hvis du har en iPhone, kan du stadig se Samsung TV Plus via desktop på stort set alle enheder.

Tjenesten er helt gratis, hvilket gør, at den skiller sig ud fra andre streamingtjenestekonkurrenter, der opkræver abonnenter et månedligt gebyr for adgang til tv og film.

Samsung TV Plus blev oprindeligt lanceret i 2015 og tilbyder over 160 kanaler, lige fra nyheder til sport til mad og meget mere. Tjenesten er helt gratis, hvilket gør, at den skiller sig ud fra andre streamingtjenestekonkurrenter, der opkræver abonnenter et månedligt gebyr for adgang til tv og film. Men da det kommer uden et prisskilt, skal du stadig betale prisen for at håndtere annoncer mellem at se et show eller en film.

Samsungs tiltag for at udvide sin streamingtjeneste til tredjepartsenheder sætter den i direkte konkurrence med streamingbokse som Roku TV, Amazon Fire TV og Apple TV. Der er også en anden Android-baseret tv-streamingenhed, kendt som onn, der tilbyder en HD-plug-in-streamingstick og streamingboks for at få adgang til populære Android TV-apps.

Anbefalede: