Hvad er Samsung Pay?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er Samsung Pay?
Hvad er Samsung Pay?
Anonim

Samsung Pay er Samsungs mobile betalingsapp og digitale tegnebogstjeneste. Det lader brugere efterlade deres kontanter og kreditkort derhjemme og stadig have adgang til en række forskellige betalingsmetoder og butiksbelønningskort. Det ligner Apple Pay og Google Pay, men designet til at fungere med Samsung-telefoner. Her er et kig på, hvordan Samsung Pay fungerer.

Samsung Pay fungerer i butikken, fra Samsung Pay-appen og online. Indlæs dine kort på dine enheder, og betal med kun et tryk.

Image
Image

Hvorfor betale med din telefon?

Enkelhed og sikkerhed er de to hovedårsager.

Med en mobilbetalingsapp som Samsung Pay behøver du ikke bekymre dig om at miste din tegnebog. Da systemet kræver mindst én sikkerhedsmetode, såsom en pinkode eller biometrisk scanning, kan ingen andre få adgang til dine betalingsmetoder, heller ikke selvom du mister din enhed eller efterlader den uden opsyn.

Som et ekstra lag af sikkerhed kan du fjernslette alle data fra Samsung Pay-appen, hvis du aktiverer Find min mobil på din enhed, og enheden mistes eller bliver stjålet.

Kom godt i gang

Samsung Pay kommer forudindlæst på tilgængelige mobilenheder, inklusive de fleste Galaxy-, Galaxy Edge- og Galaxy Note-enheder. Hvis der er et problem med Samsung Pay, kan du altid geninstallere det fra Google Play Butik.

Før du bruger Samsung Pay, skal du oprette en Samsung-konto. Åbn appen på din mobilenhed, og tryk på Kom godt i gang Indtast en ny PIN-kode til Samsung Pay, og indtast den igen for at bekræfte. Hvis du bruger Samsung Pay for første gang, skal du tilføje betalingskort til brug med tjenesten.

For at tilføje sikkerhed til din Samsung Pay-konto skal du aktivere biometrisk sikkerhed, såsom fingeraftryk eller iris-bekræftelse.

For at tilføje et kredit- eller betalingskort til Samsung Pay skal du åbne appen og trykke på Add i øverste højre hjørne. Tryk på Tilføj kredit- eller betalingskort, scan kortet med din telefons kamera, eller indtast oplysningerne manuelt. Du kan tilføje et gavekort eller belønningskort på samme måde.

Samsung Pay Cash er en anden funktion i Samsung Pay-systemet. Du opretter et digit alt betalingskort i Samsung Pay og tilføjer penge fra en bankkonto eller et andet kredit- eller betalingskort i appen.

Sådan foretager du et køb med Samsung Pay

Når du er konfigureret og har tilføjet betalingsmetoder, er det nemt at bruge Samsung Pay. Hold telefonens bagside op til butikkens kontaktløse læser, og følg vejledningen for at gennemføre dit køb. Afhængigt af den sikkerhed, du konfigurerer, skal du placere din finger på telefonens fingeraftryksscanner, indtaste en pinkode eller bruge iris-scanningsteknologi.

Konfigurer favoritkort, så du nemt kan få adgang til en betalingsmetode, selv fra låse- og startskærmene.

Anbefalede: