Sådan sletter du apps på Samsung-smartphones

Indholdsfortegnelse:

Sådan sletter du apps på Samsung-smartphones
Sådan sletter du apps på Samsung-smartphones
Anonim

Hvad du skal vide

  • Tryk og hold (hold længe) på appikonet, og tryk derefter på Afinstaller i pop op-vinduet.
  • Hvis det er en systemapp, vises afinstallationsmuligheden ikke. Deaktiver i stedet appen for at skjule den.
  • Alternativt kan du gå til Settings > Apps, vælge appen, og derefter trykke på Afinstaller på appens informationsskærm.

Denne artikel forklarer, hvordan man sletter apps på en Samsung-telefon. Ældre Samsung-modeller kan have et eller to menupunkter, der er forskellige, men du bør kunne følge denne vejledning uanset din Android-version.

Sådan sletter du Samsung-apps fra startskærmen

På nyere håndsæt er den hurtigste måde at slippe af med apps på en enhed ved blot at interagere med applikationsikonet på din startskærm.

Hvis app-genvejen ikke er på en af dine hjemmeskærme, kan du også gøre dette fra applikationsbakken. Du finder instruktionerne til at gøre det nedenfor.

  1. Tryk og hold (langt tryk) på ikonet for den app, du vil fjerne.
  2. Vælg Afinstaller fra pop op-menuen. Vælg OK fra den prompt, der vises.

    Image
    Image

    Hvis det er en systemapp - ikke en, du selv har installeret - vises afinstallationsmuligheden ikke. I stedet skal du deaktivere appen, som dybest set skjuler den. For at gøre dette skal du åbne den samme popup-menu, men vælge "App Info"-indstillingen i stedet, angivet med et ikon med bogstavet i indeni. Vælg Deaktiver på skærmen, der vises, og vælg OK fra prompten.

Sådan sletter du Samsung-apps fra applikationsbakken

En anden hurtig måde at fjerne apps fra din enhed, især hvis de ikke vises på din startskærm, er at følge den samme proces som ovenfor, bortset fra at du vil interagere med app-ikonet i applikationsbakken.

  1. Fra din startskærm skal du stryge op fra bunden af skærmen eller trykke på app-ikonet - hvis du har et tema, der viser det.
  2. Find ikonet for den app, du vil fjerne permanent, og tryk derefter længe (tryk og hold) for at få den kontekstuelle menu frem.
  3. Vælg Afinstaller. Vælg OK fra den prompt, der vises.

    Image
    Image

    Hvis det er en systemapp (ikke en, du selv har installeret), vises afinstallationsmuligheden ikke. I stedet skal du deaktivere appen, som dybest set skjuler den. For at gøre dette skal du åbne den samme popup-menu, men vælge "App Info"-indstillingen i stedet, angivet med et ikon med bogstavet i indeni. Vælg Deaktiver på skærmen, der vises, og vælg OK fra prompten.

Sådan slipper du af med apps ved hjælp af Samsungs indstillingsmenu

En mere konventionel måde at fjerne apps permanent fra din Samsung-telefon er at bruge menuen med systemindstillinger.

For det meste er Samsung-indstillingerne næsten identiske med standardindstillinger for Android. Hvad dette betyder er, at processen for fjernelse af apps skal svare til, hvordan den gøres på enhver anden Android-enhed. Et eller to trin kan variere, men den overordnede procedure bør være let at følge, uanset hvilket mærke af håndsæt du har.

  1. Fra en ulåst telefon skal du stryge ned fra toppen af skærmen for at åbne meddelelsesbakken.
  2. Vælg indstillingsmuligheden, repræsenteret ved et tandhjulsikon øverst til højre i meddelelsesbakken.
  3. Rul ned, indtil du ser Apps, og tryk derefter på den for at vælge den.

    Image
    Image
  4. Dernæst vil du se en liste over alle de apps, der er installeret på din enhed. Rul gennem listen, indtil du finder den app, du ønsker at slette. Når du finder den, skal du trykke på navnet på appen for at åbne informationssiden.

    Som standard vil apps være opført i alfabetisk rækkefølge. Øverst til venstre kan du filtrere applisten baseret på, om de er aktiveret eller deaktiveret. Dette gør det nemmere at finde en bestemt app, når du har en masse installeret.

  5. Øven på næste side bør du se to knapper: Afinstaller og Force Stop. Vælg muligheden Uninstall for permanent at fjerne appen fra din enhed, og vælg OK fra den prompt, der vises.

    Image
    Image

    Hvis det er en systemapp (ikke en, du selv har installeret), vises afinstallationsmuligheden ikke. I stedet vil du se en Deaktiver-knap, som grundlæggende skjuler den. Vælg Deaktiver, og vælg OK fra alle meddelelser, der vises.

Sådan sletter du apps på din telefon ved hjælp af Google Play Butik

Alternativt kan du slette apps, der er installeret på din enhed direkte fra Google Play Butik.

Dette gælder kun for programmer, som du selv har installeret, ikke systemapps, der var forudinstalleret på telefonen.

  1. Åbn Google Play-applikationen.
  2. Tryk på dit profilbillede i øverste højre side.
  3. Vælg Mine apps og spil mulighed.

    Image
    Image
  4. Vælg fanen Installed for at se en liste over de apps, der i øjeblikket er på din enhed.
  5. Find den app, du ønsker at fjerne, ved at rulle gennem listen. Når du finder den, skal du trykke på appens navn eller ikon for at åbne dens Play-butiksside.

    Som standard vil applikationslisten blive sorteret efter de apps, der senest blev opdateret. Hvis den app, du ønsker at fjerne, ikke er blevet opdateret i et stykke tid, skal du rulle længere ned på listen.

  6. Vælg Afinstaller i hvid (til venstre), og vælg OK fra prompten, der vises.

    Image
    Image

Sådan fjerner du apps installeret via Samsungs Galaxy Store

Samsung tilbyder en dedikeret applikationsbutik som et alternativ til Google Play Store, kaldet Galaxy Store.

Mens du kan fjerne alle apps, der er installeret via Samsungs markedsplads, på samme måde som du afinstallerer enhver anden app, via indstillinger eller startskærmen, kan du også gøre det direkte gennem mobilbutikken.

Galaxy Store er ikke som Play Butik. Der er ingen tilgængelig side til at se de apps, du har installeret. Så husk på, at denne metode ikke er ideel.

  1. Åbn Galaxy Store-applikationen.
  2. Tryk på søgeikonet øverst til højre angivet med et timeglas. Begynd at skrive navnet på den app, du vil slette, og tryk på det blå timeglas, der vises på dit tastatur i stedet for Enter.
  3. Find det spil, du ønsker at fjerne, på listen over søgeresultater, og tryk på det for at åbne butikssiden.

    Image
    Image
  4. På den side, der vises, skal du vælge den hvide Uninstall til venstre. Vælg OK fra den prompt, der vises.

    Image
    Image

Er processen den samme for alle Androids?

Selv om processen med at slette apps, eller snarere afinstallere dem, på tværs af Android-enheder er relativt ens, kan hvert håndsæt have unikke trin, der er specifikke for mærket. Fjernelse af apps fra en Motorola- eller LG-telefon vil være anderledes end at gøre det på f.eks. en Samsung-enhed.

Anbefalede: