Store iPhone-ikoner? Her er hvorfor og hvordan du løser det

Indholdsfortegnelse:

Store iPhone-ikoner? Her er hvorfor og hvordan du løser det
Store iPhone-ikoner? Her er hvorfor og hvordan du løser det
Anonim

Hvad du skal vide

  • For at zoome ud til normal størrelse skal du holde tre fingre sammen og dobbelttrykke på skærmen med alle tre fingre på én gang.
  • For at slå zoom fra, gå til Indstillinger > Accessibility > Zoom >Fra.

Denne artikel forklarer årsagen til store ikoner i iOS 12 og nyere, og hvordan man retter dem med zoomfunktionen.

Årsagen til en iPhone-skærm med zoomet ind og enorme ikoner

Når iPhone-skærmen er forstørret, kan iPhone Zoom-funktionen være blevet tændt ved et uheld. Zoom er en tilgængelighedsfunktion, der hjælper folk med dårligt syn med at forstørre elementer på skærmen for at se skærmen bedre.

Når iPhone-skærmen er zoomet ind, og dine ikoner er for store, kan det være et problem. I denne situation ser alt enormt ud, og app-ikoner fylder hele skærmen, hvilket gør det svært eller endda umuligt at se resten af apps. Selv at trykke på Hjem-knappen hjælper ikke. Dette problem er dog ikke så slemt, som det kan se ud. Det er nemt at reparere en iPhone med en zoomet skærm.

Sådan zoomer du ud til normal størrelse på iPhone

For at gendanne ikoner til normal størrelse skal du holde tre fingre sammen og dobbelttrykke på skærmen med alle tre fingre på én gang. Denne gestus returnerer zoomniveauet til det normale.

Når du er i Zoom-tilstand, følg tre-reglen: Et tryk med tre fingre for at zoome ind, et dobbelttryk med tre fingre (plus en knibende trækbevægelse) for at ændre zoom, og træk tre fingre til flytte rundt på skærmen. Du finder også disse tip i Zoom-menuen i Indstillinger.

Sådan slår du skærmzoom fra på iPhone

For at forhindre skærmzoom i at blive aktiveret igen ved et uheld, skal du deaktivere funktionen:

Image
Image
  1. Tryk på Settings-appen for at åbne den.
  2. På skærmen General skal du trykke på Accessibility.
  3. På skærmen Accessibility skal du trykke på Zoom.
  4. Zoom-skærmen skal du slukke for Zoom-omskifteren.
  5. Tjek, at indstillingen fungerer ved at dobbelttrykke med tre fingre på startskærmen. Hvis der ikke sker noget, er zoomfunktionen blevet deaktiveret.

Denne procedure gendanner iPhone til dens normale forstørrelse og forhindrer forstørrelsen i at ske igen.

Hvilke iOS-enheder påvirkes af skærmzoom

Zoom-funktionen er tilgængelig på iPhone 3GS og nyere, 3. generations iPod touch og nyere og alle iPad-modeller.

Hvis du har en af disse enheder, og ikonerne er store, er Zoom den mest sandsynlige synder, så prøv disse trin først. Hvis de ikke virker, sker der noget mærkeligt. Du vil måske kontakte Apple direkte for at få hjælp.

Brug displayzoom og dynamisk type til at forbedre læsbarheden

Mens skærmforstørrelse gør det sværere for nogle at se iPhone-skærmen, vil andre måske have ikoner og tekst en smule større. Der er et par funktioner, der forstørrer tekst og andre aspekter af iPhone for at gøre dem nemmere at læse og bruge:

  • Dynamic Type: Denne funktion i iOS 7 og nyere forstørrer tekst (men intet andet) i hele en iPhone og kompatible apps for at gøre læsningen nemmere.
  • Display Zoom: Tilgængelig på iPhone 6-serien og nyere. Den forstørrer alt på enhedens skærm for at gøre tingene nemmere at se og bruge.

Anbefalede: