Sådan tilføjer du Safari-bogmærker på en iPhone eller iPod Touch

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilføjer du Safari-bogmærker på en iPhone eller iPod Touch
Sådan tilføjer du Safari-bogmærker på en iPhone eller iPod Touch
Anonim

Hvad du skal vide

  • Gå til URL'en i Safari. Tryk på Del > Tilføj bogmærke eller Føj til favoritter. Accepter navnet, og vælg Gem.
  • Rediger og omarranger bogmærker ved at trykke på Bookmarks-ikonet nederst i Safari og vælge Edit under listen.

Denne artikel forklarer, hvordan du tilføjer bogmærker på en iPhone eller iPod Touch ved hjælp af Safari-browserappen. Vi diskuterer også forskellen mellem bogmærker og favoritter. Instruktionerne gælder for enheder med iOS 10 og nyere.

Sådan tilføjer du bogmærker i Safari til iPhone

For at tilføje et bogmærke til Safari på din iPhone eller iPod Touch:

  1. Åbn Safari, og gå til den URL, du vil bogmærke.
  2. Tryk på Del-ikonet nederst på siden. Det ligner en kasse med en pil, der peger opad.
  3. I menuen Del skal du trykke på Tilføj bogmærke. Indtast et nyt navn, hvis du vil, eller tryk på Gem for at gemme bogmærket under dets oprindelige navn.

    Image
    Image
  4. Alternativt kan du trykke og holde Bookmark-ikonet (det ligner en åben bog) ved siden af Share-ikonet, og vælgTilføj bogmærke . Vælg Save for at gemme bogmærket.

    Image
    Image

Sådan tilføjer du favoritter til Safari på en iPhone

Processen til at tilføje favoritter er den samme:

  1. Åbn Safari, og gå til den URL, du vil føje til din favoritliste.
  2. Tryk på Del-ikonet nederst på siden. Det ligner en kasse med en pil, der peger opad.
  3. I menuen Del skal du trykke på Føj til favoritter. Indtast et nyt navn, hvis du vil, eller tryk på Gem for at gemme webadressen under dets oprindelige navn.

    Image
    Image

Safari-bogmærker vs. favoritter

Folk bruger ofte ordene bogmærker og favoritter i flæng. Der er dog en forskel mellem de to mapper i Safari-appen på iPhone og iPod.

I iOS er en favorit én type bogmærke. Bogmærker på en iPhone eller iPod Touch vises i en primær standardmappe i Safari, hvor alle bogmærkede sider er gemt. Alt tilføjet til denne mappe er tilgængeligt via bogmærkeikonet i Safari, så du til enhver tid kan få adgang til de gemte links.

Favoritter er en mappe, der er gemt i mappen Bogmærker. Det er den første mappe, du ser, når du åbner Bogmærker. Du får ikke hurtigere adgang til favoritter end til bogmærker på en iPhone eller iPod Touch. Men på en iPad vises favoritterne som faner øverst på hver Safari-side, du åbner, så du er et tryk væk fra nogen af dem. Du kan tilføje yderligere brugerdefinerede mapper til begge mapper for at organisere dine bogmærker på enhver iOS-enhed.

Det er også muligt at tilføje bogmærkegenveje til iPhone- eller iPod Touch-startskærmen, så du øjeblikkeligt kan få adgang til websteder uden først at åbne Safari.

Sådan redigeres og arrangeres bogmærker

Du kan redigere og arrangere dine bogmærker på nogle få måder:

  • For at se og organisere mapper og bogmærker skal du trykke på Bookmark-ikonet nederst på en hvilken som helst Safari-skærm for at få vist en liste over mapper, og derefter trykke på Bogmærke fane.
  • For at redigere mapper skal du trykke på en mappe for at åbne den og vise de individuelle webadresser, der er gemt i mappen, og derefter trykke på Rediger.
  • For at slette en mappe eller et bogmærke skal du trykke på rødt minus ud for navnet.
  • For at omarrangere mapper eller bogmærker skal du trække ikonet med tre vandrette linjer ved siden af hver post op eller ned.
  • For at tilføje en mappe skal du trykke på Ny mappe nederst på redigeringsskærmen.

Anbefalede: