Tastaturgenveje til Safari-bogmærkeværktøjslinjen

Indholdsfortegnelse:

Tastaturgenveje til Safari-bogmærkeværktøjslinjen
Tastaturgenveje til Safari-bogmærkeværktøjslinjen
Anonim

Safari-webbrowseren gør det nemt at få adgang til dine yndlingswebsteder via tastaturgenveje på Mac. Den har understøttet denne funktion i et stykke tid. Startende med OS X El Capitan og Safari 9 ændrede Apple dog den måde, disse tastaturgenveje fungerer som standard. Vi forklarer det hele nedenfor og viser dig, hvordan du kan bruge disse genveje til dine favoritter igen.

Den følgende vejledning gælder for Safari 9 og nyere.

Sådan bruger du Safaris tastaturgenveje

Hvis du holder kommandotasten nede og trykker på et tal fra et til ni, kan du skifte mellem de forskellige faner, der i øjeblikket er åbne i din browser. Før lanceringen af Safari 9 blev disse genveje brugt til at få adgang til websteder gemt i dine favoritter. For eksempel bragte Command + 1 det første sted til venstre på bogmærkeværktøjslinjen; Command + 2 fik adgang til det andet websted fra venstre, og så videre.

Sådan aktiverer du Safari-favoritter-tastaturgenveje

Hvis du vil bruge tastaturgenveje til dine favoritter i stedet for dine faner, skal du ændre, hvordan de fungerer i browserens indstillinger. Sådan gør du:

  1. Vælg Safari, og derefter Preferences.

    Image
    Image
  2. Vælg Tabs.

    Image
    Image
  3. Fjern fluebenet fra Brug ⌘-1 til ⌘-9 for at skifte fane. Kommando+tal-tastaturgenvejen vender tilbage til at skifte mellem websteder på værktøjslinjen Favoritter.

    Image
    Image
  4. Luk Preferences.

Organisation er nøglen

Safaris tastaturgenveje giver dig adgang til op til ni webadresser. Før du giver dem en træning, skal du dog bruge lidt tid på at se på dine favoritter og omarrangere eller organisere dem, hvis det er nødvendigt.

Tastaturgenveje virker kun for individuelle websteder, ikke med nogen mapper, der indeholder websteder. Lad os f.eks. sige, at det første element på dine favoritter er en mappe kaldet Nyheder, som indeholder dine foretrukne nyhedssider. Denne mappe og alle bogmærkerne i den ville blive ignoreret af tastaturgenvejene. Overvej en bogmærkeværktøjslinje, der så sådan ud:

  • Nyheder (mappe)
  • Apple (mappe)
  • Google Maps (websted)
  • Om Macs (websted)
  • Bank (mappe)
  • Facebook (site)

Kun de tre bogmærker, der direkte peger på et websted, er tilgængelige via tastaturgenveje. De tre mapper på værktøjslinjen Bogmærker ignoreres. Med dette i tankerne vil du måske flytte alle dine individuelle websteder til venstre side af bogmærkeværktøjslinjen, mens du flytter dine mapper til højre.

Anbefalede: