21 ting, du ikke vidste om Microsoft & Bill Gates

21 ting, du ikke vidste om Microsoft & Bill Gates
21 ting, du ikke vidste om Microsoft & Bill Gates
Anonim

Bill Gates er muligvis en af de mest berømte mennesker på planeten Jorden, og hans firmas software kører muligvis et flertal af computerne i verden, men der er et par ting, du sikkert heller ikke vidste om.

Image
Image
  1. Microsoft blev oprindeligt kaldt Micro-Soft -en kombination af termerne mikrocomputer og software.
  2. Micro-Soft åbnede officielt sine døre i 1976. En gallon gas kostede kun 0,59 USD, Gerald Ford var præsident, og David Berkowitz terroriserede New York City.
  3. Micro-Soft, omdøbt til Microsoft i 1979, blev ikke grundlagt af Bill Gates alene - hans gymnasieven Paul Allen er medstifter af teknologigiganten.
  4. Microsoft var heller ikke det første foretagende af Gates og Paul. Blandt andet skabte de en computerstyret maskine, kaldet Traf-O-Data, til at behandle data fra de pneumatiske trafiktællerrør, du sikkert har kørt over før.
  5. Deres hjemmelavede maskine var ikke den eneste gang, Gates gjorde sig bemærket i trafikverdenen. Han blev arresteret i 1975 og 1977 for forskellige kørselsovertrædelser.
  6. Microsoft startede ikke med at lave operativsystemer. Virksomhedens første produkter var versioner af et programmeringssprog kaldet Microsoft BASIC.

  7. De populære Apple II- og Commodore 64-computere brugte versioner af Microsoft BASIC, licenseret og tilpasset til disse enheder.
  8. Det første operativsystem udgivet af Microsoft var faktisk en version af open source-operativsystemet UNIX. Den hed Xenix og blev udgivet i 1980.
  9. Microsoft begyndte at arbejde på Windows 1.0 i 1983 og udgav det i 1985. Det var dog ikke et rigtigt operativsystem. Selvom denne allerførste version af Windows måske så ud og virkede som et operativsystem, sad den faktisk oven på MS-DOS OS.
  10. Dødens blå skærm, navnet på den store blå fejlskærm, du ser efter en større fejl i Windows, begyndte faktisk ikke i Windows - den blev først set i OS/2-operativsystemet.
  11. I betragtning af hvor mange enheder Windows driver, er det måske ikke så overraskende at høre, at Blue Screens of Death er blevet set på gigantiske digitale billboards, salgsautomater og endda pengeautomater.
  12. Du kan endda forfalske din egen Blue Screen of Death. Det er en rigtig BSOD, men den er fuldstændig harmløs.

  13. I 1994 købte Bill Gates Leicester Codex, en samling af skrifter af Leonardo da Vinci. Mr. Gates fik scannet nogle af disse papirer og inkluderet som en pauseskærm i Microsoft Plus! til Windows 95 CD.
  14. Bill blev valgt som en af de "50 mest kvalificerede bachelorer" af Good Housekeeping magazine i 1985. Han var 28 år gammel. På det tidspunkt var den eneste anden person, der var så ung på deres liste, Joe Montana.
  15. Bill Gates har været den rigeste person i verden, af og til, siden 1993. I 1999 oversteg hans nettoformue $100 milliarder USD, et uovertruffent niveau af enkeltpersons velstand, i det mindste på det tidspunkt.
  16. Bill giver måske ikke sine rigdomme til folk, der videresender en e-mail, men han giver en masse af dem væk. Bill og hans kone, Melinda Gates, driver Bill & Melinda Gates Foundation. De planlægger i sidste ende at donere 95 % af deres formue til velgørenhed.
  17. Han er muligvis King of Computers i nørdernes hjerter over alt, men Bill Gates er en ægte æresridderkommandant af Order of the British Empire (KBE), takket være dronning Elizabeth II. Steven Spielberg er en anden amerikansk-født modtager af denne hæder.

  18. Eristalis gatesi, en flue, der kun findes i skyskovene i Costa Rica, blev opkaldt efter Bill Gates.
  19. Det er rigtigt, at Bill Gates droppede ud af Harvard University i begyndelsen af 70'erne. Han gik dog i tre år, havde teknisk set nok point til at tage eksamen og modtog i 2007 en æresdoktorgrad fra skolen.
  20. MS i MSNBC står for Microsoft. NBC og Microsoft grundlagde MSNBC i 1996, men Microsoft solgte sin resterende andel i kabelnyhedsnetværket i 2012.
  21. Microsoft udgav Windows 7 i 2009, derefter Windows 8 og derefter Windows…10. Windows 10? Jep, Microsoft sprang Windows 9 helt over. Du sov ikke igennem noget.

Anbefalede: