Jif og Giphy kom lige med det bedste Gif-meme

Indholdsfortegnelse:

Jif og Giphy kom lige med det bedste Gif-meme
Jif og Giphy kom lige med det bedste Gif-meme
Anonim

Why This Matters

Det betyder virkelig ikke noget, i sammenhængen, men at se et jordnøddesmørfirma og et animeret billedfirma (med et navn baseret på formatet, GIF) mødes for forsigtigt at gøre grin med den bløde G-udtale af-g.webp

Image
Image

Der er lidt af en historie at forstå, før du fuldt ud kan sætte pris på billedet ovenfor. Filtypen, GIF, står for Graphics Interchange Format. Det er en komprimeringsalgoritme, der populært er blevet brugt til animerede billeder på internettet.

Hvis du nogensinde har kaldt en-g.webp

What's the big deal: At udtale de tre bogstaver er dog blevet lidt af en internetsensation, da de fleste mennesker bruger en hård G-lyd, som i Graphics, Gurgle, eller græs. Steve Wilhite, fyren, der fandt på formatet, fort alte dog berømt til New York Times, at det skulle udtales med et blødt G, som i Giraffe, Giant eller Geography.

“The Oxford English Dictionary accepterer begge udtaler,” fort alte Mr. Wilhite til Times. "De tager fejl. Det er et blødt 'G', udt alt 'jif.' Slut på historien."

Reaktionen: Internettet er gået vildt over dette i årene siden, med kendte folk og ikke (Jimmy Fallon, nogen?) som vægter ind. Vores egen chefredaktør, Lance Ulanoff, oprettede en meningsmåling på Twitter for at se, hvordan folk udtaler "ordet." Begge meningsmålinger falder overvejende til fordel for det hårde G.

Hvor tingene står lige nu: Nu har jordnøddesmørproducenten Jif og den animerede billeddatabase Giphy sammensat et sjovt lille billede, der gør det sjovt med det hele. Hvis du nogensinde har kaldt en-g.webp" />

Bundlinjen: Betyder det virkelig noget? Sikkert ikke. Men billedet tog internettet med storm og genoptændte GIF

.

Anbefalede: