Facebook tilføjer gruppechat på tværs af Instagram og Messenger

Facebook tilføjer gruppechat på tværs af Instagram og Messenger
Facebook tilføjer gruppechat på tværs af Instagram og Messenger
Anonim

Brugere kan nu have gruppechat på tværs af apps mellem Facebook Messenger og Instagram takket være en ny opdatering.

Brugere vil også være i stand til at tilpasse deres chat på tværs af apps med unikke temaer og tilpassede reaktioner og vil også have nye funktioner som Facebooks Watch Together-funktion. Facebook hævder, at over 70 % af de berettigede Instagram-brugere allerede har denne funktion, ifølge et indlæg på Messenger News-bloggen

Image
Image

Facebook har i øjeblikket tre chattemaer, med flere på vej. Der er en Astrology-kunstsuite baseret på stjernetegnene, et tema baseret på den populære colombianske sanger J Balvin og et "cottagecore"-tema.

Se sammen giver brugerne mulighed for at se videoer, tv-shows og film med deres venner. Opslaget annoncerer også, at Facebook skaber eksklusivt indhold til Watch Together, der indeholder berømte musikkunstnere som rapperen Cardi B og Steve Aoki.

Afstemninger kommer også til Instagram-beskeder og chats på tværs af apps, som for eksempel kan bruges til at træffe en gruppebeslutning. Det ser dog ikke ud til, at afstemninger vil være tilgængelige på Messenger-appen, og opslaget siger ikke, om Facebook har planer om at sprede funktionen andre steder.

Image
Image

For at sikre gennemsigtighed i chattene er der tilføjet gruppeindtastningsindikatorer til gruppechattene, så folk kan se, hvornår andre skriver. Og brugere kan moderere deres chats med leveringskontroller.

Chatskaberen kan bestemme, hvem der er inkluderet i en chat, samt hvem der ikke kan sende beskeder eller ringe til chatmedlemmer.

Anbefalede: