Roku tilføjer Paramount+ til sin liste

Roku tilføjer Paramount+ til sin liste
Roku tilføjer Paramount+ til sin liste
Anonim

Paramount+ er på vej til Roku Channel, komplet med en helt ny dedikeret live-tv-guide til alle tjenestens live-tv-tilbud.

Streamingtjenestens annoncefrie premium-plan og mere overkommelige annonceunderstøttede plan bliver begge gjort tilgængelige for Roku-kunder. Det inkluderer alle tilknyttede tv-shows, film, originaler og liveindhold såsom nyheder og sport.

Image
Image

Roku Channel-abonnenter vil være i stand til at gennemse Paramount+-biblioteket, før de forpligter sig til et abonnement og kan drage fordel af en gratis syv-dages prøveperiode, hvis de beslutter sig for at prøve det. Derefter vil de månedlige omkostninger for Paramount+ blive rullet ind i deres Roku Channel-udtog.

"Premium-abonnementer forbinder nutidens indholdsudbydere af højeste kvalitet til millioner af streamere på The Roku Channel," sagde Rob Holmes, Vice President of Programming hos Roku, i pressemeddelelsen, "og vi er glade for at introducere streamere til alt, hvad Paramount+ har at tilbyde direkte i Roku Channel,"

Ud over at få adgang til det, Paramount+ har at tilbyde, får Premium-abonnenter, der bruger The Roku Channel, også en bonus - en dedikeret programguide til live-tv. Ifølge Roku vil denne Live TV Guide gøre det lettere for abonnenter at finde alt det Paramount+ live-indhold, de ønsker. CBS News, NFL, Entertainment Tonight, lokale CBS-stationer og mere bliver alle samlet på ét bekvemt sted.

Roku Channel-kunder vil være i stand til at tjekke Paramount+, enten annonceunderstøttet for $4,99 månedligt eller Premium for $9,99 månedligt, senere på måneden. Funktionen Live TV Guide vil kun være tilgængelig for Premium-abonnenter.

Anbefalede: