Netflix bekræfter, at det tilføjer videospil til sin platform

Netflix bekræfter, at det tilføjer videospil til sin platform
Netflix bekræfter, at det tilføjer videospil til sin platform
Anonim

Netflix går officielt ind i videospilbranchen, som virksomheden bekræftede tirsdag.

Netflix afslørede i et brev til aktionærerne, at det planlægger at tilbyde videospil til eksisterende abonnenter uden ekstra omkostninger, og betragter spil som "en anden ny indholdskategori for os, svarende til vores udvidelse til originale film, animation og tv uden manuskript."

Streamingtjenesten sagde, at den oprindeligt planlægger at fokusere på spil til mobile enheder.

Image
Image

The Associated Press rapporterede, at de første udgivne spil ville være bundet til original programmering på platformen, så vi kunne se et Stranger Things-spil eller et Ozark-spil. Selvstændige titler er også mulige, og Netflix tilføjede, at det endda kunne skabe et show eller en film baseret på et af dets unikke selvstændige spil.

Netflix nævnte ikke, hvornår spil ville blive tilgængeligt på platformen, men tidligere rapporter antydede muligheden for næste år.

Mens rygterne svirrede om, at Netflix udforskede ideen om at gå ind i spilindustrien, er det første gang, virksomheden har bekræftet sine planer om at gøre det.

Netflix er ikke det første ikke-spilfirma, der har udforsket ideen om en abonnementsbaseret spiltjeneste. For eksempel introducerede Apple i 2019 Apple Arcade, som giver brugerne adgang til over 180 spil for 5 USD om måneden, med fokus på afslappede afhentnings-og-spil-spil.

Amazon introducerede også sin spiltjeneste, Amazon Luna, sidste år. Når det er officielt tilgængeligt, vil Amazon Luna give spillere mulighed for at spille spil på tværs af alle slags enheder, inklusive Windows-pc'er, Mac'er, Fire TV'er, iPhones og Android-telefoner.

Eksperter siger, at der kan ske et abonnementsbaseret spilboom. Platforme som Netflix har dog meget at stryge - såsom upålidelige internethastigheder og tilbagevendende omkostninger - før de kan få stor succes i spilfællesskabet.

Anbefalede: