Sådan løser du det, når en Xbox One-controller ikke genkender headsettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan løser du det, når en Xbox One-controller ikke genkender headsettet
Sådan løser du det, når en Xbox One-controller ikke genkender headsettet
Anonim

Når din Xbox One-controller ikke genkender dit headset, kan det vise sig på flere måder. Du vil vide, at der er et problem, når andre spillere ikke kan høre dig, og du ikke kan høre andre spillere. Andre indikationer på et problem er en nedtonet indstilling for volumen op i Xbox One-indstillingerne, eller du ser ud til at være lydløs i chatten i spillet.

Disse problemer kan opstå, når du første gang tilslutter et Xbox One-headset, eller når headsettet er i brug. Du vil dog norm alt bemærke problemet, når du forsøger at starte en talechat.

Instruktionerne i denne artikel gælder for alle Xbox One-modeller, inklusive Xbox One S og Xbox One X.

Image
Image

Bundlinje

Medvirkende faktorer, der kan få din Xbox One-controller til ikke at genkende dit headset, omfatter problemer med controllerens hardware og firmware, fysiske defekter i headsettet, forkerte indstillinger og problemer med Xbox One-konsollen.

Sådan fikser du din Xbox One-controller til at genkende dit headset

Forsøg hver rettelse nedenfor i rækkefølge, og kontroller, om dit headset virker efter hvert trin:

Mange af disse løsninger gælder også for løsning af Xbox One-mikrofonproblemer.

  1. Sørg for, at controlleren er tilsluttet Xbox One. Hvis det ikke er tilfældet, kan problemet med headset også løses ved at rette en Xbox One-controller, der ikke kan oprette forbindelse.

  2. Sørg for, at headsettet er sat ordentligt i controlleren. Hvis headsettet ikke er tilsluttet helt eller ikke sidder korrekt, vil det ikke oprette en god nok forbindelse, og controlleren genkender det ikke. Tag stikket ud, og sæt det derefter i igen.
  3. Sørg for, at headsettet ikke er slået fra. Headsettet har sandsynligvis en mute-funktion, der kan få det til at virke som om headsettet ikke genkendes af controlleren. Se efter en mute-knap på venstre side af stikket, der er sat i udvidelsesporten på controlleren, eller en in-line mute-knap, hvis du har et 3,5 mm chatheadset.
  4. Øg headsettets lydstyrke. Hvis headsettets lyd er skruet helt ned, vil du ikke kunne høre nogen. Øg lyden ved hjælp af knapperne på det stik, der er sat i controllerens udvidelsesport eller det in-line lydstyrkehjul.
  5. Forøg konsollydindgangen. Du kan også justere lydstyrkeindstillingerne på Xbox One. Naviger til Settings > Device & accessories, vælg controlleren, og juster derefter lydindstillingerne.

    Hvis lydstyrkeindstillingen er nedtonet, indikerer det et problem med enten headsettet eller controlleren.

  6. Brug Xbox One Skype-appen til at teste headsettet. Dette vil bekræfte, at problemet er hos dig, snarere end et problem med Xbox-partychat eller dine venners hardware. For at udføre en test skal du logge ind på Xbox-netværket og derefter starte Skype-appen. Vælg People > Skype-testopkald > Voice Call, tal derefter ind i mikrofonen, når det er angivet, og vent til se om din stemme afspilles. Hvis du ikke hører din stemme, genkender controlleren ikke headsettet.
  7. Prøv en anden controller. Hvis du har mere end én controller, skal du synkronisere en anden Xbox One-controller og tilslutte headsettet. Hvis det virker, er der et problem med den første controller.

    Hvis du ikke har en anden controller at teste, er der flere måder at reparere en Xbox One-controller, der ikke vil tænde.

  8. Brug et andet headset. Hvis du tilslutter et andet headset, og det virker, så er der et problem med det originale headset. Headset har ikke en software- eller firmwarekomponent, så den mest sandsynlige fejl er en knækket ledning eller en dårlig mute-kontakt.

    Før du køber en ny mikrofon, skal du kontrollere, om der er producentgaranti, eller prøve selv at reparere det ødelagte headset.

  9. Rens controlleren og headsettet. Tag headsettet ud, og undersøg enheden, ledningen og stikket for tegn på skade. Hvis ledningen er flosset, eller stikket er bøjet, skal headsettet muligvis repareres. Hvis det er snavset, skal du rengøre det med en vatpind dyppet i sprit.

    Når headsettet ikke er tilsluttet, skal du se i headsetstikket på Xbox One-controlleren. Hvis du ser noget snavs, så prøv at fjerne det med trykluft eller rengør porten med en vatpind dyppet let i sprit.

    Lad ikke væske dryppe inde i porten eller controlleren.

  10. Tjek dine indstillinger for privatliv og onlinesikkerhed. Hvis dine privatlivsindstillinger for Xbox One er for strenge, vil du ikke kunne chatte. For at kontrollere dine indstillinger skal du trykke på knappen Xbox på controlleren og derefter navigere til Settings > Account > Privatliv og onlinesikkerhed > Se detaljer og tilpas > Kommunikere med stemme og tekst > Alle

    Everybody-indstillingen giver dig mulighed for at kommunikere med både venner og fremmede på Xbox-netværket. Vælg Friends Only for at undgå at tale med fremmede.

    Børneprofiler har ikke adgang til denne indstilling. Du skal muligvis ændre forældrekontrol på Xbox One, før du kan ændre dine chatpræferencer.

  11. Opdater controllerens firmware. På et tidspunkt udgav Microsoft en firmwareopdatering, der forhindrede nogle headset i at fungere, så du skal muligvis opdatere Xbox One-controlleren.
  12. Installer nye batterier i controlleren. Døde eller lave batterier kan forhindre et Xbox One-headset i at fungere korrekt. For at udelukke dette problem skal du udskifte batterierne med helt nye eller nyopladede batterier.
  13. Tildel controlleren til din profil. Hvis controlleren af en eller anden grund er blevet adskilt fra din Gamertag-profil, skal du muligvis tildele Xbox One-controlleren til din Microsoft-konto.
  14. Sluk konsollen af og på. Hvis controlleren stadig ikke kan genkende headsettet, skal du slukke for Xbox One og controllere. Tryk og hold power-knappen på forsiden af konsollen nede, indtil LED'en slukker, og vent derefter på, at controllerne slukker. Alternativt kan du fjerne batterierne for at slukke for controllerne med det samme. Tænd for Xbox One efter et par minutter. Du bør se bootup-animationen på dit tv, som indikerer, at konsollen blev tændt.

FAQ

    Hvordan fikser jeg headsetstikket på min Xbox One-controller?

    Først skal du sørge for, at mikrofonen ikke er slået fra, og tjek ledningen for beskadigelse. Brug trykluft til at rense lydporten og opdatere controllerens firmware. Hvis det stadig ikke virker, kan du selv prøve at udskifte Xbox One Controller-hovedtelefonstikket.

    Hvordan bruger jeg et Xbox One-headset uden en controller?

    For at forbinde et headset til din Xbox One trådløst, skal du bruge et headset, der bruger Microsofts trådløse protokol. Hvis den leveres med en trådløs adapter, skal du tænde for konsollen, tilslutte USB-adapteren og tænde for headsettet. Hvis headsettet ikke leveres med en trådløs adapter, følger det muligvis med en basestation, eller du kan muligvis synkronisere det manuelt.

    Kan jeg bruge et USB-headset på min Xbox One?

    Ja, men kun hvis den er specielt designet til Xbox One. De fleste ikke-gaming-headset fungerer ikke med Xbox One via USB.

Anbefalede: