Sådan tilføjer og gemmer du et websted på startskærmen på din iPad

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilføjer og gemmer du et websted på startskærmen på din iPad
Sådan tilføjer og gemmer du et websted på startskærmen på din iPad
Anonim

Hvad du skal vide

  • Åbn Safari-browser > gå til webstedet, og tryk på Del-ikonet.
  • Tryk derefter på Føj til startskærm. For at give linket et nyt navn skal du trykke på webstedets navn > Add.

Denne artikel forklarer, hvordan du gemmer et websted på startskærmen og bruger det, som du ville gøre en app på enheder, der kører iOS 8 og nyere.

Sådan fastgør du et websted til din startskærm

Når du starter et websted fra startskærmen, åbner Safari med et link til webstedet. Så efter din session skal du enten afslutte Safari eller fortsætte med at browse.

For at holde dine mest brugte websteder ved hånden til enhver tid:

  1. Åbn Safari-browseren, og gå til det websted, du vil gemme på startskærmen.
  2. Tryk på Del-ikonet.

    Image
    Image
  3. Tryk på Føj til startskærm.

    Image
    Image
  4. Der vises et vindue med navnet på webstedet, URL'en og et ikon. For at give linket et nyt navn, tryk på webstedets navn.

    Image
    Image
  5. Tryk på Tilføj for at fuldføre opgaven.

    Image
    Image
  6. Safari lukker, og et ikon for webstedet vises på startskærmen.

Hvad kan du ellers gøre med deleknappen?

Safari Share-menuen har muligheder for at gemme, dele og læse websider. Her er nogle ting, du kan gøre gennem denne skærm:

  • Besked: Brug denne mulighed for at sende et link til en ven i en sms.
  • Mail: Brug denne mulighed til at e-maile linket til en ven. Denne mulighed åbner skærmbilledet Skriv e-mail, hvor du kan skrive en besked, der skal ledsage linket.
  • AirDrop: Brug AirDrop til hurtigt at dele filer med iPhones og iPads i nærheden, så længe disse enheder også har AirDrop aktiveret. Disse enheder skal være på din kontaktliste, selvom du kan indstille AirDrop til at registrere enhver enhed i nærheden. Tryk på deres kontaktbillede i AirDrop-området (hvis de ikke har et billede, viser det deres initialer) for at dele et websted, et billede eller noget andet.
  • Føj til noter: Når du ikke vil bogmærke et websted, men du vil gemme linket til senere reference, skal du trykke på denne mulighed. Tilføj til læseliste er også en god mulighed for dette, men ved at tilføje en note kan du komme til linket fra enhver enhed, der bruger iCloud.
  • Facebook: Hvis din iPad er forbundet til Facebook, kan du hurtigt poste et link til artiklen på dit feed. Du kan også dele det på Twitter.
  • Føj til iBooks som PDF: Konverter enhver webside til en PDF med denne mulighed. Brug denne mulighed til lange artikler. Den kopierer alt på websiden, inklusive fotos, billeder og diagrammer.
  • Udskriv: Hvis du har en AirPrint-printer, kan du hurtigt udskrive en webside.
  • Request Desktop Site: Hvis en webside viser en mobiloptimeret og ikke-helt-fuldt funktionel side, skal du bruge denne funktion til at anmode om desktop-versionen.

FAQ

    Hvordan fjerner jeg webstedsgenveje fra min iPad-startskærm?

    For at fjerne genveje til iPad-startskærmen skal du trykke på og holde genvejen nede og derefter trykke på Slet i pop op-vinduet.

    Hvordan tilføjer jeg widgets på iPad?

    For at tilføje iPad-widgets skal du trykke og holde på et tomt område på startskærmen og derefter trykke på Plus (+) i øverste venstre hjørne. Vælg en widget, vælg en størrelse, og tryk derefter på Add Widget > Done.

Anbefalede: