Metaverse-måltider er dyre, men mættende ikke

Indholdsfortegnelse:

Metaverse-måltider er dyre, men mættende ikke
Metaverse-måltider er dyre, men mættende ikke
Anonim

Key takeaways

  • Restauranter åbner virtuelle lokationer i metaverset.
  • Restauranten iChina åbner snart en spisestue med sensorisk fordybelse og en smagsmenu.
  • En NFT af en sort trøffel for nylig solgt for $10.000.
Image
Image

Mad er den seneste vare, der bliver virtuel.

En avanceret kinesisk restaurant i Californien vil lancere et virtual reality-rum. Oplevelsen inkluderer en smagsmenu, der koster minimum $4.500 for ti personer. Det er en del af en voksende indsats for at gøre spisning til en del af den virtuelle verden.

"Avancerede kokke tokeniserer deres signaturretter som NFT'er, og disse sælges som specielle og unikke," fort alte Bob Bilbruck, administrerende direktør for Captjur, et tech-konsulentfirma, der arbejder på metaverset, til Lifewire i en e-mail interview.

Mixing Reality While Dining

Silicon Valleys' kinesiske restaurant, iChina, åbner snart en spisestue med sansefordybelse og en smagsmenu. Rummet har videoprojektorer for at give gæsterne indtryk af, at de er et andet sted end blot et rum med fire vægge.

Det er meningen, at spisende gæster skal føle sig transporteret til rolige omgivelser, herunder en bambusskov, en dam, en kirsebærblomsthave, en mosaikvæg og en vandlanternefestival.

Eddie Lam, iChinas chefkok, fort alte Eater San Francisco, at hvis spisende gæster for eksempel deltog i en akvatisk scene, ville maden - et skaldyrskursus i så fald - bidrage til oplevelsen.

Montreal restaurant The Famous Cosmos er også gået ind i metaverset via en 3D virtuel verdensplatform kaldet Decentraland. Kunder vil være i stand til at se restaurantarbejdere i metaverset og chatte med dem. Men at bestille mad vil betyde, at du går til en fysisk restaurant.

Et hot metaverse koncept, som restauranter og andre fødevareleverandører omfavner, er ikke-fungible tokens (NFT'er), en digital hovedbog, der kan sælges og handles. En NFT af en sort trøffel blev for nylig solgt for 10.000 USD.

Bilbruck deltog for nylig i en virtuel konference om mad i metaverset. "Lige nu er den form, som mest metavers mad spiller, NFT's," sagde han.

At have en virtuel restaurant i metaverset for Mcdonald's er som at have en VR DoorDash-oplevelse.

VIRTUEL MAD BLIR RIGTIG

Noget mad bestilt i metaversen kan ende i din rigtige mave. McDonald's bringer efter sigende sin menu ind i metaversen. Du vil være i stand til at besøge McDonald's i virtual reality og bestille ting som en Big Mac eller et Happy Meal og få dem leveret til dit hjem i den virkelige verden.

"At have en virtuel restaurant i metaverset for Mcdonald's er som at have en VR DoorDash-oplevelse," sagde Evan Gappelberg, CEO for VR og augmented reality (AR) firmaet NexTech i et e-mailinterview."Du går ind på en virtuel McDonald's og bestiller noget mad kun for at få din dørklokke til at ringe, og maden dukker op som levering."

Iværksættere er ved at være klar til at hjælpe restauranter med at slynge burgere og milkshakes i metaverset. Restaurantteknologivirksomheden Lunchbox sælger, hvad den hævder, er den første restaurant i metaverset via en NFT. En virksomhed kan købe den virtuelle restaurant, sætte deres brand på den og begynde at tage imod bestillinger fra virtuelle kiosker i butikken. Maden ville derefter blive lavet af den virkelige drift og leveret til kundens rigtige hjem.

Bareburger, en hamburgerkæde, der købte NFT fra Lunchbox, vil være i stand til fuldt ud at ombygge den virtuelle restaurant til sit eget mærke. Digitale kiosker er også på plads, hvor madbestillinger vil blive leveret direkte til gæsterne.

Image
Image

"Vi har aldrig viget væk fra teknologi, men metaverset giver os mulighed for at nå vores gæster på en måde, som ingen anden teknologi har gjort før," sagde Euripides Pelekanos, CEO for Bareburger, i en pressemeddelelse."Lunchbox's virtuelle restaurant giver os mulighed for at fremvise vores tilbud i de stadigt udviklende digitale kvarterer og fællesskaber i metaverset, som vi er glade for at være en del af. Vi arbejder på fuldstændig at eftermontere den virtuelle restaurant til noget, der både er velkendt og bogstaveligt t alt ude af denne verden."

Flere restauranter vil sandsynligvis snart omfavne metaverset, siger observatører. På kort sigt vil mad blive solgt som NFT'er, og spisesteder vil åbne virtuelle steder, forudsagde Bilbruck.

Men til sidst, "Jeg tror, at al mad kan vises som et hologram i metaversen for at få vist dit måltid, før du vælger din hovedret," sagde Gappelberg. "Så stort set al mad kan vises og bestilles i metaversen, mens den faktiske mad spises uden for metaversen."

Anbefalede: