Sådan tilsluttes en DTV-konverterboks til et analogt tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilsluttes en DTV-konverterboks til et analogt tv
Sådan tilsluttes en DTV-konverterboks til et analogt tv
Anonim

Hvad du skal vide

  • Afbryd koaksialkablet fra Fra antenne-porten på tv'et. Tilslut koaksialkabel fra tv'et til Fra antenne indgang på DTV-boks.
  • Forbind koaksial- eller RCA-kompositkabel til Ud til TV stik på DTV-konverterboks og til Fra antenne eller Video 1/AUX input på tv.
  • Tilslut TV og DTV-konverterboks, drej TV'et til kanal 3 eller 4, og følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere DTV-konverterboksen.

Hvis du har et analogt tv og vil se aktuelt digit alt kabelindhold på det, skal du bruge en digital-tv (DTV) konverterboks. Disse DTV-bokse er relativt billige og nemme at finde. Det er en leg at tilslutte dem med denne fire-trins proces.

Sådan tilsluttes en DTV-konverter til et analogt tv

Brug koaksial- eller RCA-kompositkabler til at forbinde dit analoge tv til en DTV-konverterboks. Følg disse trin for at konfigurere forbindelsen.

  1. Frakobl først koaksialkablet. Gå til bagsiden af dit tv, og tag koaksialkabelet ud, der er tilsluttet fra antenneporten på fjernsynet.

    Image
    Image

    På bagsiden af DTV-boksen vil du se to forbindelser. Se efter den, der er mærket From Antenna. Det er den, du vil have. Tag det koaksiale kabel, du lige har løsnet fra TV'et, og tilslut det til DTV-konverterboksen ved hjælp af Fra antenne-indgangen.

  2. Tilslut udgangen fra DTV-konverteren. Et andet stik på bagsiden af DTV-konverterboksen er mærket To TV (RF), Out to TV composite eller lignende. Tag enten et koaksialkabel eller et RCA-kompositkabel (dit valg), og tilslut det til Out to TV-stikket.

    Image
    Image

    Der er kun ét koaksialkabel, men RCA-kompositkablet kan have flere stik. De forskellige kabler er norm alt farvekodede, så de passer til portene.

  3. Tilslut din DTV-konverter til TV'et. Se på bagsiden af tv'et. Du vil se enten en From Antenna eller Video 1/AUX input eller en port med lignende ordlyd. Tag koaksialkablet fra DTV-boksen eller RCA-kompositkablerne og sæt dem i de tilsvarende porte her.

    Image
    Image
  4. Konfigurer DTV-konverteren til at afkode antennesignalerne. Tilslut både TV- og DTV-konverterboksen og tænd dem begge. Følg instruktionerne, der fulgte med konverterboksen, og drej dit TV til kanal 3 eller 4. Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere DTV-konverterboksen til at afkode antennesignalerne og nyde din programmering.

    Image
    Image

Anbefalede: