Sådan indtaster du Apple-logoet på din Mac, iPhone og iPad

Indholdsfortegnelse:

Sådan indtaster du Apple-logoet på din Mac, iPhone og iPad
Sådan indtaster du Apple-logoet på din Mac, iPhone og iPad
Anonim

Hvad du skal vide

  • Mac: Tryk på Option+ Shift+ K.
  • iOS: Kopier Apple-logoet til udklipsholderen. Tryk på Indstillinger > Generelt > Keyboard > Tekstudskiftning > Plustegn (+).
  • Tryk i Phrase redigeringsfeltet, så pop-up-menuen vises. Tryk på Paste for at tilføje det Apple-logo, du kopierede. Indtast en genvej til Apple-logoet.

Denne artikel forklarer, hvordan du skriver Apple-logoet på en Mac- eller iOS-enhed. Den indeholder oplysninger om indtastning af Apple-logoet i Windows.

Sådan indtastes Apple-logoet på Mac

Apple-logoet kan indarbejdes i dine dokumenter, tekstbeskeder og andre steder, du skriver ved at bruge Mac-tastaturgenvejen eller iOS-teksterstatningsmetoden.

Formen og designet af Apple-logoet har været konsistent i over 40 år. For at skrive Apple-logoet på din bærbare eller stationære macOS-computer skal du trykke på Option+ Shift+ K.

Apple-logoet vises muligvis ikke korrekt i de fleste ikke-Apple-operativsystemer, inklusive Windows. I mange tilfælde vil logoet blive erstattet af et firkantet ikon eller en anden pladsholder. Med dette i tankerne er det bedst kun at bruge logoet, når du korresponderer med andre macOS- eller iOS-brugere.

Sådan indtastes Apple-logoet på iOS

Du kan også skrive Apple-logoet på din iPad, iPhone eller iPod touch. I modsætning til Mac er der ingen indbygget tastaturgenvej knyttet til dette ikon, så vi skal oprette vores eget ved hjælp af teksterstatningsfunktionen.

Før du går i gang, er den første ting, du skal gøre, at kopiere Apple-logoet til din enheds udklipsholder. Tryk på logoet for at fremhæve det, og tryk derefter på Copy, når pop-out-menuen vises: 

Sørg for kun at fremhæve Apple-logoet og ikke nogen medfølgende tekst eller mellemrum.

  1. Tryk Indstillinger > Generelt > Keyboard.
  2. En liste over konfigurerbare tastaturrelaterede muligheder skulle nu blive vist. Tryk på Tekstudskiftning.

    Image
    Image
  3. Tryk på Plus (+)-symbolet, placeret i øverste højre hjørne af skærmen.
  4. Tryk én gang i sætningsredigeringsfeltet, så pop-up-menuen vises, og tryk derefter på Paste for at tilføje det kopierede Apple-logo.

    Image
    Image

    Hvis Paste ikke er en mulighed, har du muligvis ikke kopieret logoet korrekt. Prøv at kopiere det igen, og vend tilbage til teksterstatningsgrænsefladen for at indsætte det.

  5. I genvejsfeltet skal du indtaste et sæt tegn, der automatisk vil blive omdannet til Apple-logoet, hver gang de skrives.

    Brug noget, du norm alt ikke ville skrive af andre årsager, men også et ord eller tegnsæt, der er nemt at huske.

  6. Tryk på Gem, placeret i øverste højre hjørne.
  7. Din nye genvej skulle nu blive vist i teksterstatningslisten.
  8. For at teste din nye genvej skal du åbne en ny e-mail og begynde at skrive den genvej, du lige har oprettet. Hvis det lykkes, vises Apple-logoet som et forslag, mens du skriver. Tryk på Apple-logoet for at indsætte det i din e-mail.

    Image
    Image

    Du kan følge samme vej, når du vil skrive logoet i en tekstbesked eller en anden understøttet app.

Sådan indtastes Apple-logoet på Windows

I modsætning til hvad mange tror, kan du skrive Apple-logoet på Windows. Faktisk er ikonet tilgængeligt som et Unicode-symbol.

  1. Tryk på Windows-tast+R for at åbne Kør-vinduet.
  2. Indtast " charmap", og tryk derefter Enter.

    Image
    Image
  3. Character Map-grænsefladen skulle nu blive vist og overlejrer dine andre aktive applikationer. Vælg Baskerville Old Face ved at bruge rullemenuen Font.
  4. Rul til bunden af det tilgængelige symbolgitter, og dobbeltklik på Apple-logoet, som findes i nederste højre hjørne.
  5. Apple-logoet skulle nu vises i feltet Tegn, der skal kopieres. Vælg Copy.

    Image
    Image
  6. Placer din musemarkør i den applikation og det sted, hvor du vil skrive Apple-logoet. Indsæt ikonet fra din udklipsholder via Vælg Rediger > Indsæt (hvis tilgængeligt) for at indsætte logoet, eller tryk på Ctrl+V.

    Ikke alle programmer understøtter Unicode-tegn, så du kan se et spørgsmålstegn eller noget andet end det forventede Apple-logo.

Anbefalede: