Sådan foretager du tale- og videoopkald i Gmail

Indholdsfortegnelse:

Sådan foretager du tale- og videoopkald i Gmail
Sådan foretager du tale- og videoopkald i Gmail
Anonim

Hvad du skal vide

  • Sørg for, at Google Hangouts er kompatibelt med dit system og er korrekt konfigureret.
  • Du skal bruge en anstændig internetforbindelse til videoopkald i god kvalitet: mindst 3 til 4 Mbps.
  • For at foretage et opkald skal du åbne Hangouts, vælge en person blandt dine kontakter og klikke på ikonet videoopkald eller regular call.

Google har sit værktøj til at foretage tale- og videoopkald. Det hedder Hangouts, og det erstattede Google Talk som Googles vigtigste kommunikationsværktøj. Du kan bruge det indlejret i din webbrowser, mens du er logget ind på din Gmail- eller Google-konto, eller du kan bruge det direkte i Hangouts-appen.

Google lukker Hangouts ned engang i 2021 og erstatter det med Google Chat. Hangouts-brugere, der opdaterer til Chat, kan automatisk migrere deres samtaler sammen med kontakter og gemt historik.

Systemkrav til Hangouts

Hangouts er kompatibel med de nuværende versioner og de to tidligere versioner af operativsystemerne, der er angivet her:

  • Windows
  • Mac OS X
  • Chrome
  • Ubuntu og andre Linux-distributioner

Kompatible browsere er de aktuelle udgivelser af de browsere, der er anført nedenfor og en tidligere udgivelse:

  • Chrome
  • Firefox
  • Safari
  • Microsoft Edge

Første gang du starter et videoopkald på din computer, skal du give Hangouts ret til at bruge dit kamera og din mikrofon. Du skal downloade og installere Hangouts-pluginnet på enhver anden browser end Chrome.

Andre krav

Du skal bruge følgende for at foretage opkald i Google Hangouts:

  • En Google-konto. Du har allerede en, hvis du bruger Gmail.
  • Enheder til at høre og tale, hvis du bruger en computer uden kamera og mikrofon - højst sandsynligt et headset med mikrofon.
  • En god bredbåndsforbindelse. Den ideelle hastighed er mellem 3,2 og 4,0 Mbps (eller hurtigere) afhængigt af antallet af deltagere.

Starter et videoopkald

Fra Hangouts kan du oprette forbindelse til op til ni andre personer ad gangen til et videoopkald, hvilket er perfekt til at kontakte familiegrupper, kolleger og venner.

Du kan kontakte enhver af dine Gmail-kontakter, som automatisk importeres til Hangouts, når du tilmelder dig. Hvis du er Android-bruger og er logget ind som Google-bruger på din mobilenhed, gemmes dine telefonkontakter og synkroniseres med din Google-konto.

Image
Image

Når du er klar til at foretage dit første tale- eller videoopkald:

  1. Gå til din Hangouts-side eller til sidebjælken i Gmail.
  2. Klik på navnet på en person på kontaktlisten. Klik på yderligere navne for at starte et gruppevideoopkald.
  3. Klik på videokameraikonet.
  4. Nyd dit videoopkald. Når du er færdig, skal du klikke på Afslut opkald-ikonet, som ligner en telefonrør, der er lagt på.

Bundlinje

Tekschat er standard i Hangouts eller Gmail. Vælg navnet på en person i venstre panel for at åbne et chatvindue, som fungerer ligesom ethvert andet chatvindue. For at foretage et taleopkald i stedet for en tekst, skal du vælge en persons navn på kontaktlisten i venstre panel og klikke på den opretstående telefonrør for at starte opkaldet.

Hvad det koster

Hangouts stemme- og videoopkald er gratis, forudsat at du kommunikerer med en person, der også bruger Google Hangouts. På denne måde er opkaldet fuldt internetbaseret. Du kan også ringe til fastnet- og mobilnumre og betale VoIP-takster. Du bruger Google Voice til dette. Taksten pr. minut for opkaldene er meget lavere end for mobil- eller fastnetopkald.

For eksempel er opkald til USA og Canada gratis, når de kommer fra USA og Canada. Andre steder fra opkræves de så lidt som én cent i minuttet. Der er en håndfuld destinationer, der koster en cent i minuttet, andre to cents, mens andre har højere priser. Du kan tjekke Google Voice-priser online.

Anbefalede: