Ændring af Outlook, så det sender e-mail med det samme

Indholdsfortegnelse:

Ændring af Outlook, så det sender e-mail med det samme
Ændring af Outlook, så det sender e-mail med det samme
Anonim

Hvad du skal vide

  • Gå til Fil > Options > Outlook-indstillinger > Avanceret > Send og modtag > Send straks, når tilsluttet, og vælg OK.
  • Når der er forbindelse til et netværk, og Outlook er online, sendes e-mails med det samme, når du klikker Send.
  • Når der er forbindelse til et netværk, og Outlook er offline, sendes e-mails, når Outlook er online.

Konfigurer Outlook, så det leverer e-mail, umiddelbart efter du har klikket på Send i stedet for at bruge en tidsplan for afsendelse af e-mail. Nøglen ligger i at indstille de passende muligheder. Instruktionerne i denne artikel gælder for Outlook 2019, 2016, 2013 og 2010 samt Outlook til Microsoft 365.

Skift Outlook, så det sender e-mail med det samme

Hvis Outlook venter med at sende din e-mail i henhold til en tidsplan, skal du ændre indstillingerne, så den sender e-mails med det samme, når du trykker på knappen Send.

  1. Gå til File.
  2. Vælg Options.

    Image
    Image
  3. I Outlook-indstillinger, vælg Advanced.

    Image
    Image
  4. Gå til sektionen Send og modtag.

    Image
    Image
  5. Vælg afkrydsningsfeltet Send straks, når tilsluttet.
  6. Vælg OK.

Hvad sker der, når 'Send straks, når tilsluttet' er aktiveret?

Når indstillingen Send straks, når tilsluttet er aktiveret i Outlook, og du klikker på Send, afhænger det næste af, om du er tilsluttet til et netværk, og om Outlook er offline eller online:

  • Hvis du er tilsluttet, og Outlook er indstillet til Work Online, leveres meddelelsen med det samme, medmindre Outlook løber ind i en fejl. I så fald forsøger den at levere periodisk derefter.
  • Hvis du er tilsluttet, og Outlook er indstillet til Work Offline, leverer Outlook ikke e-mailen. Meddelelsen opbevares i Outbox, indtil du indstiller Outlook til Work Online.

    Outlook forsøger at sende beskeden, mens den er offline, hvis kontoen er en del af en Send/Modtag-gruppe, der er indstillet til at forsøge postlevering i henhold til en tidsplan, mens der arbejdes offline.

  • Hvis du ikke er tilsluttet, og Outlook er indstillet til Work Online, sender Outlook e-mailen, men returnerer en fejl. Meddelelsen opbevares i Udbakke. Outlook forsøger at levere e-mailen et par minutter efter, du har oprettet forbindelse.
  • Hvis du ikke er tilsluttet, og Outlook er indstillet til Work Offline, leverer Outlook ikke beskeden med det samme.

Gør Outlook til at prøve postlevering til enhver tid

Tryk på F9, eller vælg Send/modtag > Send/modtag alle mapper til få Outlook til at forsøge at levere meddelelser i Udbakke-mapper (forudsat at konti er inkluderet i en Send/Modtag-gruppe, der er inkluderet i manualen Send/Receive handlinger.

Anbefalede: