Sådan bruger du livetekst på iOS 15

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruger du livetekst på iOS 15
Sådan bruger du livetekst på iOS 15
Anonim

Hvad du skal vide

  • Live Text giver dig mulighed for at kopiere tekst fra kameraappen, billeder og billeder på internettet på din iPhone.
  • I Kamera-appen eller Fotos-appen: Tryk på Live Text-ikonet, tryk på noget tekst, og kopier den, oversæt den, eller find flere oplysninger om den.
  • Når du har kopieret tekst, kan du indsætte den i en besked eller et dokument.

Denne artikel forklarer, hvordan du bruger Live Text på iOS 15, inklusive kopiering af tekst fra billeder og websteder, og hvad du skal gøre med teksten, når du har kopieret den.

Bundlinje

Live Text giver dig mulighed for at trække tekst fra billeder og indsætte den næsten hvor du vil. Funktionen fungerer med både håndskrevet og maskinskrevet tekst, og den fungerer i Kamera-appen, Fotos-appen og Safari. Det betyder, at du kan bruge Live Text til at hente tekst fra en af disse steder og derefter indsætte den i et dokument, en besked, en e-mail eller hvor som helst du vil. Du kan også vælge at oversætte den tekst, du har valgt, eller søge efter mere information om teksten.

Kan jeg bruge livetekst på min iPhone?

For at bruge Live Text på en iPhone skal du have iOS 15 eller nyere. Live Text er også en af de funktioner, som ældre iPhones ikke fuldt ud understøtter, så du skal have en iPhone XS eller nyere, hvis du vil bruge Live Text direkte i Kamera-appen. Hvis din telefon opfylder disse krav, kan du trykke på Live Text-ikonet i Kamera-appen, Fotos-appen eller Safari, kopiere teksten og indsætte den et andet sted.

Hvordan bruger jeg livetekst i kameraappen?

Hvis din telefon understøtter det, kan du bruge Live Text i Camera-appen til at kopiere tekst i re altid. Måden det fungerer på er, at du åbner kamera-appen, peger den mod noget, der har tekst på, og aktiverer funktionen Live Text. Der er ingen grund til rent faktisk at tage et billede, da Live Text fungerer lige i Kamera-appen.

Sådan bruger du Live Text i Camera-appen i iOS 15:

  1. Åbn Camera-appen.
  2. Peg kameraet mod noget, der har tekst.
  3. Tryk på Livetekst-ikonet.
  4. Tryk Copy.

    Du kan også trykke på Vælg alle for at vælge hele teksten, eller trykke på en specifik placering af teksten for at få de blå markører frem på den placering.

  5. Brug blå markører til at fremhæve den ønskede tekst, og tryk på Copy.

    Image
    Image
  6. Åbn en anden app, hvor tekst kan indsættes.
  7. Indsæt teksten i den anden app.

    Image
    Image

Hvordan bruger jeg livetekst i Photos-appen?

Livetekst fungerer på samme måde i Fotos-appen, som den gør i kamera-appen. Du kan bruge det med billeder, du har taget med din telefon, billeder, som nogen har sendt til dig, og endda billeder, du har downloadet fra internettet.

Sådan bruger du livetekst i Fotos-appen:

  1. Åbn Photos-appen.
  2. Åbn et foto, der indeholder noget tekst.
  3. Tryk på Livetekst-ikonet.
  4. Brug blå markeringsmarkører for at vælge noget tekst.

    Image
    Image
  5. Tryk på den indstilling, du vil bruge, dvs. Look Up,for at se oplysninger om den valgte tekst.

    Teksten kopieres til dit udklipsholder, hvis du trykker på Copy, som vist i forrige afsnit. Du kan også oversætte tekst på denne måde med muligheden Translate.

  6. Stryg op for at få flere oplysninger, hvis du valgte Slå op.

    Image
    Image

    Hvordan bruger jeg livetekst i Safari?

    Live Text fungerer også i Safari, så du kan kopiere, oversætte og slå tekst op fra billeder på internettet.

    Sådan bruger du Live Text i Safari:

  7. Brug Safari til at navigere til et websted.
  8. Lang tryk ethvert billede, der indeholder tekst.
  9. Tryk Vis tekst.
  10. Tryk på den tekst, du vil kopiere eller oversætte.

    Image
    Image
  11. Tryk på den indstilling, du vil bruge, dvs. Translate.
  12. Hvis du oversætter, vil du se en pop-up, der oversætter teksten.

    Image
    Image

    Hvis du trykker på Copy, kopierer det teksten til din udklipsholder. Hvis du trykker på Lær, vil du se en pop-up med oplysninger om den valgte tekst.

Hvad er livetekst til?

Live Text er en iOS 15-funktion, der er i stand til at identificere tekst i billeder. Når den har gjort det, kan du kopiere teksten og indsætte den i en anden app, oversætte teksten, hvis den er på et fremmedsprog, eller slå flere oplysninger op om teksten.

Den mest oplagte brug af denne funktion er at kopiere tekst automatisk uden at indtaste den manuelt. Du kan f.eks. tage et billede af et fysisk brev, kopiere det med Live Text og derefter indsætte teksten i en e-mail i stedet for manuelt at kopiere det over.

Der er også mange andre anvendelsesmuligheder for Live Text, da det automatisk kan søge efter information og oversætte tekst til forskellige sprog.

For eksempel, hvis du bruger Live Text på en bog i Kamera-appen eller et billede af en bog i Fotos-appen, og du vælger titlen, kan du bruge Slå op-indstillingen for at lære mere om bogen. Eller hvis du forsøger at læse instruktioner på et sprog, du ikke forstår, eller vejskilte i et fremmed land, kan du åbne Kamera-appen, pege den mod teksten og automatisk oversætte teksten til et sprog, du forstår i re altid.

FAQ

    Hvad er livetekst?

    iOS 15 Live Text-funktionen er en indbygget optisk tegngenkendelse (OCR) læser. Denne teknologi scanner tegn og tekst fra billeder og gør dem redigerbare.

    Hvordan slår jeg livetekst til?

    Livetekst-funktionen er aktiveret med iOS 15-apps, såsom kamera- og fotos-apps. Du finder også denne funktion indbygget i iPadOS 15.

Anbefalede: