Sådan slår du tastaturvibration fra

Indholdsfortegnelse:

Sådan slår du tastaturvibration fra
Sådan slår du tastaturvibration fra
Anonim

Hvad du skal vide

  • Deaktiver vibrerende tastatur på Android: Indstillinger > Lyde og vibrationer > Systemlyd/vibrationskontrol > Samsung Keyboard.
  • Hvis dit tastatur vibrerer på iPhone eller iPad, bruger du muligvis en tredjeparts tastaturapp.
  • For at deaktivere tastaturvibration på iPhone skal du åbne iOS-tastaturappen og deaktivere den i appens indstillinger.

Denne artikel vil lede dig gennem trinene til, hvordan du deaktiverer tastaturvibration på Android-smartphones og -tablets og Apples iOS-enheder såsom iPhone og iPad.

Hvordan slukker jeg for det vibrerende tastatur på iPhone og iPad?

Standard iOS-tastaturet, der er forudinstalleret på Apples iPhones og iPads, har faktisk ikke en haptisk feedback-funktion, så hvis dit tastatur vibrerer, er det sandsynligt, at du eller en anden har installeret en tredjeparts tastaturapp som f.eks. Googles Gboard eller Microsofts SwiftKey.

Sådan slår du tastaturvibration fra med Microsoft SwiftKey. Disse trin bør også svare til andre iOS-tastaturapps som f.eks. Gboard.

  1. Åbn SwiftKey-appen på din iPad eller iPhone.
  2. Tryk Indstillinger.
  3. Tryk på kontakten ved siden af Key Haptic Feedback.

    Hvis kontakten er blå, betyder det, at haptiske vibrationer er aktiveret. Hvis den er grå, er tastaturvibration slået fra.

    Image
    Image
  4. Luk appen, og brug tastaturet som norm alt. Hvis din iPhone fortsætter med at vibrere, når du trykker på tasterne, bruger du muligvis en anden iOS-tastaturapp. Søg efter denne app, og gentag ovenstående trin, eller skift tastaturer på en iPhone ved at trykke på globusikonet.

Nogle gange kan din iPhone eller iPad vibrere, når du trykker på et websted eller en app. Dette er en separat indstilling fra tastaturvibrationer og kan deaktiveres via iOS Settings-appen.

  1. Åben Indstillinger.
  2. Tap Sounds & Haptics.
  3. Tryk på kontakten ved siden af System Haptics.

    Grå betyder, at indstillingerne er slået fra. Grøn betyder, at den er aktiv.

    Image
    Image

Hvordan slår jeg tastaturvibration fra på Samsung og andre Android-telefoner?

Uanset om din Android-smartphone eller -tablet er lavet af Samsung eller en anden producent, er trinene til at slukke for det vibrerende tastatur de samme, selvom nogle af formuleringerne kan variere.

  1. Åben Indstillinger.

    Det er appikonet, der ligner et tandhjul.

  2. Tryk Lyde og vibrationer.

    Afhængigt af hvilken enhed og Android-version du bruger, kan indstillingen hedde noget som Lyde og meddelelse eller Lyd.

  3. Tryk Systemlyd/vibrationskontrol.

    Denne mulighed kan hedde Vibrations.

  4. Tryk på kontakten ved siden af Samsung Keyboard. En grå kontakt betyder, at vibration er blevet deaktiveret, mens en blå eller grøn kontakt betyder, at den stadig er aktiv.

    Muligheden på din Android-mobil kan hedde Keyboard eller Keyboard Vibration.

    Image
    Image

Hvorfor vibrerer min telefon, når jeg skriver?

Teknologien bag tastaturvibration omtales ofte som haptisk feedback. Det er en funktion, der bruges på mange enheder med berøringsskærm, såsom smartphones og tablets, for at give brugeren en form for fysisk fornemmelse, når han trykker på dele af skærmen.

Mange mennesker nyder haptisk feedback, fordi det får dem til at føle, at de rører ved noget rigtigt som et faktisk fysisk tastatur. Nogle mennesker kan dog ikke lide den vibrerende fornemmelse, fordi de finder den distraherende eller irriterende. Heldigvis har iOS, Android og andre enheder med tastaturvibration altid en måde at slå det fra, så ingen er tvunget til at bruge det, hvis de ikke vil.

Hvordan slår jeg vibrationen til, når jeg skriver?

For at aktivere tastaturvibration på din smartphone eller tablet skal du gentage trinene vist øverst på denne side og sørge for, at den haptiske feedback eller vibrationsindstillingen er aktiveret.

iOS-enheder såsom iPad og iPhone understøtter ikke haptisk feedback på deres standardtastatur. Du skal downloade en tredjeparts tastaturapp til din iPad eller iPhone, hvis du vil have denne funktion.

Hvis kontakten ved siden af tastaturvibrationsindstillingen er grå eller falmet, betyder det næsten altid, at den er slukket. Du skal blot trykke på den for at tænde den. Når den er aktiveret, bør kontakten skifte til en lys farve såsom grøn eller blå.

FAQ

    Hvordan slår jeg tilbageknappens vibration fra på en Samsung Galaxy?

    Gå til Indstillinger > Lyde og vibrationer > Systemlyd/vibrationskontrol > Vibration Flyt kontakten til venstre ved siden af Touch interactions for at slå vibrationer fra, når du trykker på navigationsknapperne eller trykker og holder på skærmen. For at deaktivere vibration på din Android-telefon skal du blive i menuen Lyde og vibration for at administrere opkalds- og notifikationsalarmer.

    Hvordan slår jeg tastaturvibration fra på Google Keyboard?

    Tap Indstillinger > System > Sprog og input > Virtuel Tastatur > Gboard > Preferences Under Tastetryk skal du flytte kontakten til off position ved siden af Haptisk feedback ved tastetryk Mens du er i Gboard-indstillingerne, kan du også ændre din tastaturfarve fra Gboard > Theme

Anbefalede: