Hvorfor Starfield er det spil, som Open-World-fans har ventet på

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Starfield er det spil, som Open-World-fans har ventet på
Hvorfor Starfield er det spil, som Open-World-fans har ventet på
Anonim

Key takeaways

  • Bethesdas nyeste spil, Starfield, udkommer den 11. november 2022, hvilket officielt bringer studiet ind i den næste generation med et åbent-verden-spil mellem stjernerne.
  • Elder Scrolls og Fallout-fans har ventet i mindst et halvt årti på, at et nyt Bethesda-spil kommer på hylderne.
  • Dette spil puster nyt liv i den uddøende genre af fuldt karaktertilpassede, åben verden-spil med tredjepersonsperspektiver.
Image
Image

Hjernerne bag crowd-pleasers Fallout og The Elder Scrolls er tilbage med Starfield, et helt nyt, planethoppende eventyr kaldet "Skyrim in space."

Spillet er planlagt til at blive udgivet den 11. november 2022, som eksklusivt til Xbox Series X. Lidt er kendt om den nye intellektuelle ejendom (IP) bortset fra dens interstellare omgivelser. Teasertraileren, der blev udgivet under E3 2021, gav ikke seerne meget af et glimt af, hvad de kunne forvente. Men fans er så sultne efter det ellers produktive udviklingshold, at det helt sikkert vil udfylde hullet på størrelse med Skyrim i vores hjerter.

Det er tid til at bytte sadlen på din udøde hest eller din atomdrevne Power Suit for en fuldt udstyret rumfærge til et planethoppende eventyr, komplet med intergalaktiske byer, ørkenterræner og fremmede dyreliv.

"Vi elsker at skabe oplevelser, der gennem kunst og teknologi transporterer dig. Vi har bragt det til mange verdener, men aldrig til det, der er over os," sagde Todd Howard, executive producer hos Bethesda Game Studios, i en video udgivet i forbindelse med traileren.

Længe kommer

Vi har ikke fået en ordentlig titel til store fans af The Elder Scrolls-serien siden Skyrims udgivelse for et årti siden (nej, Elder Scrolls Online tæller ikke med). Jeg kom til serien lidt senere end andre med Game of the Year-udgaven af seriens fjerde del, The Elder Scrolls IV: Oblivion, da jeg var en lille dreng. Det førnævnte Skyrim var mit dybe dyk ned i serien til det punkt, at jeg nu, ti år senere, stadig spiller spillet - omend en fuldt modificeret en på min gaming-pc.

Jeg købte Fallout 4 på udgivelsesdagen i 2015, på udkig efter et alternativ til Skyrim, men det var ikke det spil, jeg og mange fans troede, det ville være, og det lykkedes ikke at mætte vores appetit på endnu et Bethesda-spil i åben verden.

Starfield er virksomhedens første indtog tilbage i genren siden Fallout 4's udgivelse for et halvt årti siden, og jeg kunne ikke være mere begejstret. Jeg kan endelig trække mig tilbage med mit bretonske battlemage på min 12. gennemspilning af Skyrim og bytte hende ind for en intergalaktisk opdagelsesrejsende à la Star Trek.

Trailerens billeder i spillet ser ud, som om de er lige ud af en scene med fantastiske detaljer og klarhed. Ifølge Howard giver den nye Creation Engine 2 mulighed for mere dynamiske spilanimationer og større, fyldigere verdener; Starfield er klar til at bryde formen for Bethesda.

Det åbne galakse-videospil markerer spilgigantens første nye IP i 25 år. Spillere som mig har aldrig været de samme siden vores introduktion til den historietunge fantastiske verden Mundus i Elder Scrolls eller de post-apokalyptiske ødemarker på Fallouts ikke-så-fjerne fremtidige Jord.

Bortset fra den fuldstændige fiasko i Fallout 76, holdets første forsøg på multiplayer, har spillere ventet på et nyt åben-verden-spil, som ser ud til at være en døende genre.

Image
Image

Next-Generation Standard

Gaming er fyldt med førstepersonsskydespil og karakterdrevne action-eventyrspil. Jeg savner skærmen til oprettelse af karakterer. Jeg savner tredjepersons mulighed for at udforske verden. Men Bethesda er god til at blande forviklingerne ved førstepersonsspil med en tredjepersonsmulighed for dem, der virkelig elsker rollespilsaspektet.

Kald mig skør, men hvis jeg bruger fire timer på at skabe en karakter og udstyre den seneste rustning, jeg har ryddet op fra en uheldig fjendekombattant, vil jeg gerne se, hvordan min karakter ser ud.

Forhåbentlig vil succesen med dette spil og Bethesdas tilbagevenden til form motivere andre studier til at genoplive den døende genre af open-world, tredjepersons RPG-spil med dybdegående karaktertilpasning. Lad skydespillene og førstepersonsbaserede action-eventyrspil sove i et minut; folket har mere end nok til at holde dem optaget.

Jeg vil gerne nyde et nyt eventyr til en helt selvskabt karakter. Det er uheldigt at sige, at som en mangeårig gamer er dette det eneste spil fra hele E3-begivenheden, som jeg aktivt ser frem til.

Starfield bringer den Bethesda-magi tilbage til spilverdenens kamp, som mange af os har savnet. Lad os udforske stjernerne!

Anbefalede: