Sådan konfigurerer og omarrangerer du mappegenveje i iOS Mail

Indholdsfortegnelse:

Sådan konfigurerer og omarrangerer du mappegenveje i iOS Mail
Sådan konfigurerer og omarrangerer du mappegenveje i iOS Mail
Anonim

Hvad du skal vide

  • I menuen Mailboxes skal du vælge Rediger. Vælg hvert element, du vil inkludere på genvejslisten, og vælg derefter Done.
  • For at omarrangere genvejselementer skal du i Rediger-tilstand trykke og holde tre vandrette streger og trække elementet til en ny position i genvejslisten.

E-mailmapper og etiketter hjælper dig med bedre at organisere dine beskeder, så de er nemmere at finde. Når det er tid til at få orden på dine e-mail-etiketter og -mapper, skal du bruge postkasselisten i iOS Mail. Lær, hvordan du tilføjer en postkasse eller mappe til en genvejsliste, samt hvordan du omarrangerer poster på genvejslisten ved hjælp af iOS 12 eller nyere.

Føj en postkasse eller mappe til genvejsliste i iOS Mail

Følg disse trin for at tilføje en postkasse eller mappe til genvejslisten over postkasser i iOS Mail:

  1. På iPhone-startskærmen skal du trykke på Mail-appen.
  2. Naviger til menuen Mailboxes. (Stryg fra venstre mod højre, indtil listen Mailboxes er synlig.)
  3. Vælg Rediger.
  4. På redigeringsskærmen skal du trykke på cirklerne ved siden af de postkasser eller mapper, du vil have vist øverst på postkasselisten for nem adgang.

    Image
    Image
  5. Tryk på Udført for at gemme dine valg og vende tilbage til skærmen Mailboxes. Hvert element, du valgte, vises øverst på postkasselisten.

    Image
    Image

For at fjerne en postkasse eller mappe fra genvejslisten skal du gå til Mailboxes > Rediger og fravælge eller fjerne markeringen af den cirkulære knap ved siden af varen. Postkassen eller mappen slettes ikke. Den er stadig tilgængelig i den relevante kontosektion længere nede på skærmen.

Alle Apple Mail-mapper kan føjes til genvejslisten. Med andre e-mail-udbydere, såsom Gmail, kan kun den primære indbakke tilføjes som en genvej til toppen af postkasselisten. De andre mapper for hver e-mail-udbyder er placeret længere nede på skærmen.

Omarranger poster i iOS Mail-genvejslisten

Følg disse trin for at ændre rækkefølgen, som mapper vises i på postkasselisten:

  1. Stryg fra venstre mod højre, indtil skærmen Mailboxes vises.
  2. Vælg Rediger.
  3. Tryk og hold tre vandrette bjælker til højre for den postkasse eller mappe, du vil have vist et andet sted på listen.
  4. Træk mappen til den ønskede position.

    Image
    Image
  5. Slip fingeren og mappen.
  6. Vælg Udført.

Anbefalede: