HBO Max får et annonceunderstøttet niveau

HBO Max får et annonceunderstøttet niveau
HBO Max får et annonceunderstøttet niveau
Anonim

HBO Max vil tilbyde et nyt annonceunderstøttet niveau for abonnenter fra og med juni, som kun koster $10, ned fra $15-prisen for det normale abonnement.

WarnerMedia annoncerede planerne om at lancere det nye niveau på onsdag, og afslørede også en ny original serie samt indholdspremierer. Mens en streamingplan på $ 10 utvivlsomt vil appellere til mange, kommer de lavere omkostninger med nogle ulemper. Især rapporterer Arstechnica, at planen på lavere niveau ikke vil omfatte HBO's biografpremierer samme dag, som vil omfatte samtidige lanceringer af film som Dune, The Matrix 4 og The Suicide Squad senere på året.

Image
Image

Virksomheden har dog afsløret, at HBO Max vil give en lettere annoncebelastning end andre streamingtjenester, der bruger reklamer.

"HBO Max with Ads giver et overlegent marketingmiljø med den letteste annoncebelastning i streamingindustrien, hvilket fremmer engagement med forbrugerne og effektivitet for vores partnere," sagde JP Colaco, chef for annoncesalg for WarnerMedia, i meddelelse.

I pressemeddelelsen beskrev Warner tre eksempler på, hvordan det vil implementere annoncering i HBO Max-indhold. For det første vil der være brand-blokke, som giver et brand mulighed for at eje en blok af indhold. Dette vil højst sandsynligt svare til de sponsorintroduktioner, du kan se på nogle YouTube-videoer, hvor der i bund og grund står, "denne episode er bragt til dig af sådan og sådan et mærke."

Virksomheden afslørede i den oprindelige meddelelse, at HBO Max vil give en lettere annoncebelastning end andre streamingtjenester, der bruger reklamer.

HBO planlægger også at tilføje pauseannoncer, der vises, når du har en episode eller film sat på pause, samt branded discovery, som vil tilføje en annonce til opdagelsesområdet i applikationen.

HBO Max with Ads ankommer i løbet af den første uge af juni, selvom Warner ikke har afsløret en nøjagtig dato på nuværende tidspunkt.

Anbefalede: