Why Pokémon Legends: Arceus Has Some Fans Excited

Indholdsfortegnelse:

Why Pokémon Legends: Arceus Has Some Fans Excited
Why Pokémon Legends: Arceus Has Some Fans Excited
Anonim

Key takeaways

  • Nintendo afslørede for nylig en ny åben verden, action-RPG, der foregår i Pokémon World.
  • Pokémon Legends: Arceus vil udforske de tidlige dage af Sinnoh-regionen og områdets første Pokédex.
  • Legends ser ud til at levere funktioner, som fans har efterspurgt.
Image
Image

Pokémon Legends: Arceus er en chance for Game Freak til at levere en ægte næste generation af Pokémon ved at grave dybere ned i dens RPG-rødder, noget fans har bedt om.

Mens spillerne håbede, at springet til Nintendo Switch ville skubbe serien fremad, efterlod Pokémon Sword and Shield mange skuffede, inklusive mig selv. Heldigvis ser det ud til, at Pokémon Legends: Arceus endelig kommer til at levere på de større, bredere verdener og RPG-systemer, som spillere har længes efter.

"Det er det første Pokémon-spil nogensinde, der har et RPG-koncept i åben verden," fort alte Roger Senpai, en ivrig fan af serien, til Lifewire via e-mail.

"Som Pokémon-fan, der spiller de håndholdte spil, ville jeg elske udforskningsaspektet af spillet i 2D og at se nye dele af regionen. Jeg har dog altid undret mig over, hvordan Pokémon ville se ud og føles i en 3D-verden, hvor udforskning var hovedfokus. Med Pokémon Legends: Arceus får vi endelig set dette! Jeg er virkelig spændt på dette kommende spil."

En hel ny verden

I løbet af dens 25-årige historie har ikke meget ændret sig ved Pokémon og den måde, vi spiller det på. Hver region, selv om den nogle gange er større end den sidste, tilbyder den samme løkke af fangst Pokémon, slår gymnastikledere og saml badges.

Det er en gennemprøvet formel, der er blevet mere trættende end innovativ, især i de seneste år.

Med Pokémon Legends har Game Freak en ny start.

Ikke kun tager spillets fortælling spillere til en tid, der ikke er blevet udforsket før - vi vil sammensætte den første Pokédex i Sinnoh-regionen - den vil også introducere flere nye mekanikere, som spillere har ventet på.

Det mest bemærkelsesværdige blandt disse mekanikker er evnen til frit at strejfe rundt i verden og fange Pokémon uden at skulle vente på tilfældige møder. Sikker på, mange af hovedindlæggene i serien tilbyder til en vis grad udforskning af verden, men den er ikke nær så dybdegående, som det vi hidtil har set i Legends afslører.

Baseret på, hvad vi har set indtil videre, ser det ud til, at Pokémon vil dukke op i verden i re altid. Dette skete en del i 2019's Pokémon Sword and Shield, men ikke på det niveau, som det vises i Legends.

Uden over åben verden Pokémon-fangst, vil du også være i stand til at snige og rulle gennem højt græs for at holde dig skjult. Dette burde gøre udforskningen af Sinnoh-regionen meget mere fordybende og fortryllende, især for mangeårige fans, der er blevet trætte af den nuværende formel.

One for the History Books

I modsætning til tidligere Pokémon-spil, som har fokuseret på formlen med at fange Pokémon, slå gymnastikledere og blive berømt, ser Legends ud til at rumme en dybere, mere RPG-lignende historie.

Spillerne vil træde ind i en af de første Pokémon-trænere i Sinnoh-regionen, mens de arbejder på at udfylde den allerførste Pokédex i området.

Image
Image

Legendariske Pokémon Arceus er også i centrum af eventyret, og dets oprindelse er omfattet af mystik og intriger. At være i stand til at blande den grinede natur ved at fange Pokémon med en dybere fortælling er en massiv ændring fra tidligere titler.

Sinnoh, hjemmet for Pokémon's Generation 4, er en, som mange vil huske på grund af Pokémon Diamond, Pearl og Platinum.

Med Legends kommer vi til at rejse tilbage til fortiden og udforske, hvordan regionen blev sådan et ikon i Pokémon-universet, og forhåbentlig lære nogle nye ting om det undervejs.

The Future of Pokémon

Det er dog ikke alle, der er begejstrede for de ændringer, som Pokémon Legends foretager. Jenna, en mangeårig fan af serien, t alte med os via e-mail.

"Jeg er foreløbigt spændt, men lidt i tvivl," sagde hun. "Folk har presset på for Pokémon i en åben verden i et stykke tid, men jeg elsker ærligt t alt strukturen i de originale spil - de nye byer, at kæmpe mod en leder af gymnastiksalen i hver, træne op osv."

For fans som Jenna, der ikke er sikre på Legends' mere åbne verden, ser det ikke ud til, at Game Freak søger at gøre det til seriens sande fremtid.

I stedet synes mange brugere at tro, at Pokémon Legends: Arceus blot er den første i en kommende række af spin-offs.

Hvorvidt dette er sandt, skal vise sig. Men det ændrer ikke på det faktum, at Legends har potentialet til at skubbe serien længere, end noget andet bidrag har.

En ny åben verden at udforske og et fascinerende dyk ned i baggrunden for generation 4s smukke region kunne være det friske pust, som fans har holdt ud.

Anbefalede: