Sådan fjerner du tomme rækker i Excel

Indholdsfortegnelse:

Sådan fjerner du tomme rækker i Excel
Sådan fjerner du tomme rækker i Excel
Anonim

Hvad du skal vide

  • For at slette en række skal du højreklikke på rækkenummeret og vælge Delete fra den genvejsmenu, der vises.
  • Slet rækker på startfanen: Find og vælg > Gå til Special > Blanks> OK for at fremhæve de tomme rækker, derefter Delete > Delete Sheet Rows.
  • For at slette en enkelt række ved hjælp af tastaturgenveje skal du fremhæve rækken og trykke på Ctrl + - på dit tastatur.

Denne artikel forklarer tre metoder til sletning af tomme rækker i et Excel-regneark i Microsoft Excel 2019, Excel 2016 og Office 365, herunder sletning manuelt, ved hjælp af en tastaturgenvej og brug af indstillingen Find og vælg.

To måder at slette individuelle rækker i Microsoft Excel

Hvis du arbejder med et lille, ukompliceret regneark, er der et par nemme måder at slette en enkelt række eller endda et par rækker på uden alt for mange problemer. Den nemmeste af disse måder er at fremhæve rækken ved at vælge rækkenummeret og derefter bruge Ctrl + - tastaturgenvejen til at slette rækken. Dette er hurtigt og nemt, hvis du kun har et lille antal eller endda en lejlighedsvis egensindig tom række at slette.

Har du brug for at slette to eller tre rækker i det samme område på et regneark? Intet problem. Fremhæv den første række, hold derefter Ctrl-tasten nede på dit tastatur, og vælg de andre rækker. Når alle de rækker, du vil slette, er fremhævet, skal du trykke på Ctrl + - på tastaturet for at slette alle de valgte rækker.

En anden nem måde at slette en enkelt række i Microsoft Excel på er at højreklikke på rækkenummeret og derefter vælge Delete fra kontekstmenuen, der vises. Dette sletter kun den valgte række.

Image
Image

Sådan sletter du tomme rækker i Excel med Find & Select

Hvis du arbejder med et større regneark i Excel, kan det være besværligt at slette rækker enkeltvis, eller endda nogle få ad gangen, for ikke at nævne tidskrævende. Heldigvis er der en nem måde at slette alle dine tomme rækker på én gang.

  1. I regnearket, hvor du vil slette rækker, skal du gå til fanen Hjem og vælge Find & Vælg fraRedigering gruppe.

    Image
    Image
  2. I menuen, der vises, skal du vælge Go to Special.

    Image
    Image
  3. Dialogboksen Go to Special vises. Klik på alternativknappen ud for Blanks, og klik derefter på OK.

    Image
    Image
  4. Dette vil vælge alle de tomme rækker i dit regneark.

    Vær forsigtig, når du bruger denne metode til at vælge tomme rækker. Hvis du har rækker, der kun er delvist komplette, vil disse rækker blive valgt og slettet, når du fuldfører trinene i dette instruktionssæt. Hvis du ikke ønsker at slette delvist komplette rækker, skal du muligvis bruge Ctrl + click metoden til at vælge rækker nævnt ovenfor.

  5. Med de valgte rækker skal du på fanen Hjem vælge Slet fra Cells gruppe.

    Image
    Image
  6. Fra menuen Delete, vælg Delete Sheet Rows.

    Image
    Image
  7. Alternativt, når de tomme rækker er valgt, kan du bruge tastaturgenvejen Ctrl + -. Dette åbner en Slet dialogboks, hvor du skal vælge alternativknappen ud for Hele rækken og klikke på OK.

    Hvis du utilsigtet sletter rækker, som du skal bringe tilbage, før du gør noget andet på regnearket, skal du trykke Ctrl + Z på dit tastatur for at fortryde sletningshandlingen. Dette vil dog bringe alle de rækker, du lige har slettet tilbage, så du bliver nødt til at slette de andre rækker igen.

Anbefalede: