Sådan streamer du med Discords 'Go Live'-mulighed

Indholdsfortegnelse:

Sådan streamer du med Discords 'Go Live'-mulighed
Sådan streamer du med Discords 'Go Live'-mulighed
Anonim

Hvad du skal vide

  • For at gå live i Discord skal du blot tilmelde dig en stemmekanal og klikke på Stream-ikonet.
  • Kan du ikke se dit spil eller stream-ikonet? Discord ved ikke, at du spiller et spil.
  • Du kan bruge den generiske Share Your Screen-knap til at streame ethvert spil eller andet vindue på din computer, eller tilføje det spil, du spiller, til Discord, så det genkender det som et spil.

Discords Go Live-mulighed gør det nemmere end nogensinde før at streame dine spil til venner og andre små målgrupper. Dette er en strømlinet version af Discord-skærmdeling, der er specifikt til spil, og den giver dig mulighed for at streame fra enhver Discord-talekanal, så længe serverejeren tillader det. Bare tilmeld dig en stemmekanal, se efter et badge med dit spil, der skal vises under kanallisten, og klik på ikonet Stream (Dit spil) for at komme i gang.

Sådan bruger du 'Go Live' på Discord

Hvis du vil streame på Discord, er Go Live den nemmeste mulighed. Denne mulighed er kun tilgængelig for spil, ikke hele skærmen eller apps, der ikke er spil, så den virker kun, hvis Discord ved, at du spiller et spil.

Når du spiller et spil, og du tilmelder dig en stemmekanal på Discord, vil du se et lille badge, der viser et ikon relateret til spillet, navnet på spillet og et ikon, der ligner en monitor med et videokamera. Når du holder musen hen over dette ikon, vil du se tekst, der lyder Stream (dit spil), og ved at klikke på ikonet kan du hoppe ind i Go Live-processen.

Serverejere er i stand til at deaktivere eller begrænse streaming. Hvis du ikke er i stand til at streame på en server, så spørg serverejeren om deres politikker.

Sådan bruger du Go Live on Discord:

  1. Mens du spiller det spil, du vil streame, skal du åbne Discord, navigere til den Discord-kanal, du gerne vil streame til, og indtaste en stemmekanal. Du vil udelukkende streame til andre brugere på denne kanal.

    Image
    Image

    Hvis du klikker på knappen Stream (dit spil), før du går ind i en stemmekanal, vil du blive tvunget til at vælge en kanal på det tidspunkt. Du kan ikke streame til Discord uden at være i en stemmekanal.

  2. Under listen over stemme- og tekstkanaler vil du se et banner, der viser et ikon relateret til det spil, du spiller, titlen på det spil, du spiller, og et ikon, der ligner etmonitor med et videokamera . Klik på det ikon for at starte streamingprocessen.

    Image
    Image
  3. Bekræft spillet, opløsningen og billederne per sekund af din stream, og klik på Go Live.

    Image
    Image

    Hvis du ikke indtaster en stemmekanal, før du klikker på stream-ikonet, vil denne menu tvinge dig til at vælge en stemmekanal.

  4. Hvis du har succes, vil du se dit spilstream i et lille vindue inde i Discord. Du kan vende tilbage til dit spil og spille det på dette tidspunkt.

    Image
    Image
  5. For at stoppe skal du vende tilbage til Discord og klikke på knappen Stop streaming, der er placeret under de mistede stemme- og chatkanaler. Det ligner en monitor med et x i midten.

    Image
    Image

Sådan streamer du enhver app på Discord

Discord er ret god til at finde ud af, hvornår du spiller et spil, men det er ikke perfekt. Hvis du ikke kan se navnet på dit spil under listen over stemme- og tekstkanaler, har du et par muligheder. Det hurtigste er at bruge Discords generiske streamingmulighed, som giver dig mulighed for at streame enhver app eller endda hele dit vindue. Hvis du tror, du kun vil streame dette særlige spil én gang, så er dette den bedste mulighed.

  1. Indtast den Discord-talekanal, du vil streame i, og klik på Skærm placeret under listen over tekst- og talekanaler.

    Image
    Image
  2. Vælg det spil, du vil streame.

    Image
    Image

    Hvis du vælger Screens og vælger en skærm at dele, kan du streame et spil, men Discord vil ikke streame spillets lyd.

  3. Bekræft stemmekanalen, opløsningen og billeder pr. sekund, og klik på Go Live.

    Image
    Image
  4. Hvis du har succes, vil din stream blive vist i et lille vindue inde i Discord. Du kan vende tilbage til at spille dit spil på dette tidspunkt.

    Image
    Image

Sådan føjer man et spil til Discord

Hvis Discord ikke genkender dit spil, og det er noget, du gerne vil streame regelmæssigt, så vil du måske overveje at tilføje spillet til Discord. Dette vil også give Discord mulighed for at vise dine venner, når du spiller spillet. Du behøver kun at gøre dette én gang, og derefter vil du være i stand til at bruge den primære Discord-spilstreamingmetode, der er beskrevet ovenfor.

  1. Klik på tandhjulsikonet placeret nær den nederste venstre del af Discord-vinduet.

    Image
    Image
  2. Klik Spilaktivitet.

    Image
    Image
  3. Klik Tilføj det!

    Image
    Image
  4. Vælg det spil, du vil streame fra rullemenuen, og klik på Add Game.

    Image
    Image
  5. Bekræft, at du har tilføjet det korrekte spil, og klik på X-ikonet for at lukke menuen Discord-indstillinger.

    Image
    Image
  6. Tilmeld dig en stemmekanal, og klik på ikonet Stream (dit spil) for at begynde at streame dit spil.

    Image
    Image

Anbefalede: