Sådan forbedrer du Google Home-lydkvaliteten

Indholdsfortegnelse:

Sådan forbedrer du Google Home-lydkvaliteten
Sådan forbedrer du Google Home-lydkvaliteten
Anonim

Google Home-enheder lyder godt ud af æsken, men der er måder at forbedre lydkvaliteten på. Brug for eksempel Google Home-appen til at finde de bedste equalizer-indstillinger til din Google Home. Du kan også parre din Google Home med en Bluetooth-højttaler eller Chromecast-enhed.

Instruktionerne i denne artikel gælder for alle Google Home-smarthøjttalere, inklusive Google Home Max og Google Home Mini.

Sådan justeres Google Home Sound Equalizer

Google inkluderede et equalizerværktøj i Google Home-appen, som du kan bruge til at justere din smarthøjttalers diskant og bas.

  1. Åbn Google Home-appen på din Android- eller iOS-enhed, og tryk på den Google Home-enhed, du vil justere.

    Image
    Image
  2. Øven på enhedens skærm vil du se tre ikoner. Længst til venstre er equalizer-ikonet. Tryk på den for at åbne equalizer-kontrollerne.

    Image
    Image
  3. Equalizer Settings-skærmen øges eller sænkes bas og diskant. Når du har justeret equalizer-indstillingerne, vil du bemærke en ændring i lydkvaliteten på den pågældende Google Home-enhed.

    Image
    Image

Bedste Google Home Mini Equalizer-indstillinger

Hvis du enten har en Google Home-hub eller en Google Home Mini, har du måske bemærket, at din Google Home-højttaler har for meget base. Det er fint for stemmen, der svarer på dine forespørgsler, men den er muligvis ikke ideel til at afspille musik eller videoer.

Hvis du lytter til meget musik med din Google Home-enhed, skal du sænke basen til en fjerdedel og øge diskanten til tre fjerdedele. For bedre resultater skal du parre din Google Home med Bluetooth-højttalere.

Sådan parrer du en Bluetooth-højttaler med Google Home

Hvis justering af lydindstillingerne med equalizeren ikke klipper det, er en anden mulighed at parre din foretrukne Bluetooth-højttaler med din Google Home-enhed:

  1. Åbn Google Home-appen, tryk på den Google Home-enhed, du vil parre med en højttaler, og tryk derefter på indstillingsgearet for at få adgang til Enhedsindstillingerskærm.

    Image
    Image
  2. Rul ned, og tryk på Standard musikhøjttaler.

    Image
    Image
  3. Tryk på Par Bluetooth-højttaler. Google Home søger efter Bluetooth-højttalere i nærheden og viser disse højttalere på denne skærm.

    Sørg for, at Bluetooth-højttaleren er tændt, og at parringstilstand er aktiveret, så Google Home-enheden kan registrere det.

    Image
    Image
  4. Tryk på Bluetooth-højttaleren, når den vises på listen. Du vil se højttalerens ikon blive blåt med et flueben. Du kan også se en pop op-meddelelse om, at Bluetooth-højttaleren er indstillet som standardhøjttaler. Tryk på Udført for at lukke enhedsindstillingerne.

    Image
    Image
  5. Hvis Bluetooth-højttaleren ikke virker med det samme, skal du gå til skærmen Default Speaker. Du kan muligvis se, at Google Home-enheden er aktiveret som standardhøjttaler til musik og video. For at indstille den parrede Bluetooth-højttaler som standardhøjttaler skal du trykke på højttaleren på denne liste. Den bliver blå og skifter til et flueben. Tryk på Udført for at lukke enhedsindstillingerne.

    Image
    Image
  6. Når du går tilbage til skærmen Enhedsindstillinger, vil du se Bluetooth-højttaleren indstillet som standard musik- og videohøjttaler.

    Hvis du vil indstille Google-enhedens højttaler som standard igen, skal du gå til skærmen Default Speaker og vælge den, så den bliver blå med et flueben.

    Image
    Image

Sådan øger du Google Home-lyden med Chromecast

For at tage din Google Home-lydkvalitet til et nyt niveau, cast musik eller video til en Chromecast-enhed, der er tilsluttet et fjernsyn med et premium lydsystem.

  1. Åbn Google Home-appen, tryk på den Google Home-enhed, du vil caste fra, og tryk derefter på indstillingsgearet for at få adgang til Enhedsindstillingerskærm.

    Image
    Image
  2. Rul ned på skærmen Enhedsindstillinger, og tryk på Default TV.

    Image
    Image
  3. Vælg et standard-tv-skærmbillede vil du se det Chromecast-aktiverede tv på listen over muligheder. Når du trykker på fjernsynet, indstiller Google Home-appen enheden som Google Homes standard-tv-indstilling.

    Image
    Image
  4. Du vil se en pop op-meddelelse, der bekræfter, at Chromecast er aktiveret som standard-tv. Tryk på Udført for at lukke enhedsindstillingerne.

    Image
    Image
  5. Nu kan du sige noget i stil med "Hey Google, spil Bruno Mars på fjernsynet", og dit Google Home vil afspille musik på dit Chromecast-kompatible fjernsyn.

Sådan opretter du en Google Home-højttalergruppe

En anden måde at forbedre din Google Home-lydkvalitet på er at oprette en højttalergruppe og caste musik eller video til flere højttalere i hele dit hus.

  1. Åbn Google Home-appen, og tryk på den højttaler, du vil føje til højttalergruppen. Tryk på indstillingsgearet for at åbne skærmen Enhedsindstillinger.

    Image
    Image
  2. Rul ned, og tryk på Grupper.

    Image
    Image
  3. På skærmen Vælg gruppe skal du trykke på Opret enhedsgruppe.

    Image
    Image
  4. Indtast et navn til højttalergruppen, og tryk derefter på Gem for at oprette gruppen.

    Image
    Image
  5. Gå til Google Home hovedsiden, og vælg den næste højttaler, du vil føje til gruppen, og gentag derefter trinene ovenfor, indtil du kommer til Vælg skærmbilledet Gruppe. Når du trykker på gruppenavnet, viser gruppenavnet et blåt flueben. Tryk på Gem for at afslutte tilføjelsen af højttaleren til gruppen.

    Image
    Image
  6. Når du har oprettet en højttalergruppe, kan du styre den på følgende måder.

    • Sig "Hey Google, spil Ariana Grande på højttalergruppens navn."
    • På Googles hovedskærm, tryk på Afspil musik, vælg gruppen, og tryk derefter på Åbn [navn på musikapp] for at styre musikken, der spiller.

Anbefalede: