Lav din egen "karantæne"-avatar på Facebook

Lav din egen "karantæne"-avatar på Facebook
Lav din egen "karantæne"-avatar på Facebook
Anonim

At lave vores egen avatar på Facebook kan muligvis hjælpe os alle til at føle os mere personligt involveret i det, vi poster. Kunne det også gøre os lidt venligere?

Image
Image

Facebook er begyndt at udrulle sine Bitmoji-lignende brugerdefinerede avatarer til brug i kommentarer, historier og Facebook Messenger. Disse har været ude i et stykke tid internation alt og er lige blevet introduceret til USA, selvom du måske ikke ser dem endnu.

Hvorfor nu? Facebooks Fidji Simo annoncerede lanceringen på Facebook selv og sagde, at da så mange interaktioner er online i disse dage, "er det vigtigere end nogensinde at være i stand til at udtrykke dig selv personligt på Facebook."

Sådan får du din: Simo siger, at du opretter din avatar i Facebook- eller Messenger-kommentarer. Du klikker på smiley-ikonet og derefter på mærkatfanen. Der skulle være en "Create Your Avatar!" knappen der. Lifewire-medarbejdere kan ikke se værktøjet endnu, så der kan gå lidt før du ser det på din egen Facebook.

Diversity: Avatarerne bør omfatte en række forskellige hudfarver, outfits og stilarter, så de matcher dit eget unikke jeg. "Det er vigtigt for os, at du kan personliggøre din avatar, så den repræsenterer dit unikke, autentiske jeg," skrev Simo i sit indlæg, "hvilket er grunden til, at vi også tilføjer en ny række tilpasninger, også - såsom nye frisurer, teint og tøj."

'Det er vigtigere end nogensinde at kunne udtrykke dig personligt på Facebook.'

Bundlinje: Som The Verge påpeger, har Facebook oplevet en enorm stigning i brugen under pandemien, hvilket gør funktioner som denne vigtige for et stort antal mennesker derude. At have en mere visuelt identificerbar tilstedeværelse på den sociale medieplatform kunne også hjælpe os alle til at føle os lidt mere investerede i det. Kunne det muligvis gøre os alle lidt venligere og mere ansvarlige? Her er håb.

Anbefalede: