Åbn Word og PowerPoint på iPad i delt skærm

Åbn Word og PowerPoint på iPad i delt skærm
Åbn Word og PowerPoint på iPad i delt skærm
Anonim

At arbejde på to Office-dokumenter på én gang vil øge din mobile produktivitet.

Image
Image

Microsoft har endelig aktiveret en produktivitetsforbedrende funktion til sine iPadOS-versioner af Word og PowerPoint. Nu kan du bruge Split Screen til at arbejde på to dokumenter på én gang fra hver app (eller den samme app). Det ser ud til at fungere med Excel, selvom den app er udeladt af meddelelsen.

Sådan gør du det: Grundlæggende fungerer dette på samme måde, som det gør for andre Split Screen-aktiverede apps. Du skal blot vise docken med et lille skub op fra bunden af din iPad-skærm, og derefter trykke og holde på ikonet for den anden app, du vil arbejde på på samme tid. Skub det ikon til højre kant af din iPad-skærm, og det vil aktivere en opdeling.

En advarsel: Microsoft siger, at der er en måde at aktivere Split Screen fra menuerne Åbn/Seneste/Gemte, men vi var ikke i stand til at få det til at ske i vores test. Kun den klassiske iPadOS-metode virkede.

Bundlinje: Hvis du har iPadOS 13, kan du nu arbejde på et par dokumenter på samme tid. Da dette er en af de bedre produktivitetsfunktioner på iPad, er det på høje tid, Microsoft tillader det i deres, ja, produktivitetsapps.

Anbefalede: