Tilføj kontakter: Gennemgang af Microsoft Office Outlook-tilføjelsesprogrammet

Indholdsfortegnelse:

Tilføj kontakter: Gennemgang af Microsoft Office Outlook-tilføjelsesprogrammet
Tilføj kontakter: Gennemgang af Microsoft Office Outlook-tilføjelsesprogrammet
Anonim

Tilføjelser til Microsoft Outlook-e-mail-klienten er hjælpeprogrammer fra Microsofts tredjepartspartnere, der hjælper dig med at automatisere meddelelsesopgaver. Et nyttigt tilføjelsesprogram er Tilføj kontakter fra MAPILab, som automatisk tilføjer e-mailadresser til en kontaktmappe, når du svarer på en besked eller sender en ny besked.

Her er et kig på, hvordan Tilføj kontakter fungerer.

Add Contacts er kompatibel med Microsoft Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 og 2002/XP samt Outlook til Microsoft 365.

Sådan fungerer tilføjelse af kontakter

Mens det er en simpel proces at tilføje kontakter til Outlook, er det nemt at gå glip af nogle kontakter eller miste kontakter helt, hvis du modtager mange e-mail-beskeder i din indbakke.

Tilføj kontakter automatiserer fuldstændig denne proces. Hver gang du svarer på en besked eller sender en ny besked, tilføjer Add Contacts automatisk denne e-mailadresse til din Outlook-kontaktmappe eller enhver mappe, du vælger som kontaktdestination, enten i din personlige postkasse eller i offentlige mapper på Microsoft Exchange-serveren.

Tilføj kontakter har en funktion til automatisk navneregistrering. Den forsøger at finde ud af kontaktens navn ud fra e-mailadressen og ved at scanne meddelelsesteksten for kontaktmuligheder. Den kan automatisk tildele dine kontakter til kategorier eller tildele dem til kategorier, som du angiver. Værktøjet vil endda tjekke for dubletter, før du tilføjer en kontakt.

Få programmet til at scanne din sendte mail for at indsamle nye adresser. Den kan dog ikke scanne andre mapper på denne måde.

Image
Image

Outlook 2000 havde en funktion, der opbyggede en adressebog automatisk. Når brugere svarede på en besked, blev modtageren føjet til kontaktlisten. Denne funktion blev fjernet i senere versioner, men Tilføj kontakter genopliver denne funktion.

Tilføj kontakter abonnementsoplysninger

Download en gratis prøveversion af Tilføj kontakter for at teste det. Bagefter koster en enkeltbrugerlicens til Tilføj kontakter $15. Virksomheden siger, at dette er et engangsgebyr, der inkluderer et års teknisk support og et års versionsopdateringer, men efter et år skal du betale et ekstra gebyr for at forny teknisk support og blive ved med at få versionsopdateringer.

For større organisationer er en fembrugerlicens $70, en 10-brugerlicens er $120, en 25-brugerlicens er $280, en 50-brugerlicens er $500, og en 100-brugerlicens er $750.

Prøv programmet, hvis du vil spare tid og besvær med at tilføje kontakter, eller hvis du aldrig vil miste en kontakt igen.

Anbefalede: