Sådan nulstiller du din Chromecast

Indholdsfortegnelse:

Sådan nulstiller du din Chromecast
Sådan nulstiller du din Chromecast
Anonim

Hvad du skal vide

  • Åbn Google Home-appen. Tryk på din Chromecast enhedsnavn > Indstillinger > Fabrieksnulstillingsenhed.
  • Hvis dette ikke virker, så prøv en hård nulstilling. Sørg for, at Chromecast er tilsluttet et tv og en strømkilde.
  • Hold derefter sideknappen på enheden nede, indtil LED-lyset blinker hvidt, og tv'et bliver tomt.

Denne artikel forklarer, hvordan du nulstiller en Chromecast-enhed, hvis du har problemer med at streame medier. Du kan også gendanne fabriksindstillingerne på din Chromecast, før du sælger den eller give den til en anden.

Sådan nulstiller du en Chromecast

Før du begynder, skal du sørge for, at din Chromecast er tilsluttet sikkert til en HDMI-port på dit fjernsyn. Enheden skal også være tilsluttet en strømkilde og dit Wi-Fi-netværk. Hvis enheden stadig ikke fungerer korrekt, skal du tage følgende trin for at udføre en fabriksnulstilling:

  1. Åbn Google Home-appen på din Android- eller iOS-enhed.
  2. Tryk på din Chromecast enhedsnavn.
  3. Tryk på Indstillinger-gear.
  4. Tryk Fabriksindstilling af enhed.

    Image
    Image
  5. Der vises en advarselsmeddelelse, der spørger, om du er sikker på, at du vil nulstille enheden til fabriksindstillingerne. Tryk på Fabriksindstil enhed igen for at bekræfte. Din Chromecast er nulstillet til den tilstand, den var i, da du første gang tog den ud af æsken.

    En fabriksnulstilling rydder alle dine installerede apps og personlige indstillinger. Der er en række andre trin, du kan tage for at rette op på en Chromecast, der ikke fungerer.

Du skal have forbindelse til det Wi-Fi-netværk, du oprindeligt konfigurerede din Chromecast på, for at denne proces kan fungere.

Sådan nulstiller du en ældre Chromecast

Hvis du har en ældre Chromecast, der bruger en computer til at konfigurere dens indstillinger i modsætning til en smartphone eller tablet-app, skal du åbne den Chromecast-applikation, der oprindeligt blev installeret på den stationære eller bærbare computer, da du konfigurerede enheden første gang.

Når denne applikationsgrænseflade er synlig, skal du vælge den Chromecast, du ønsker at nulstille, og derefter vælge Settings og Factory Reset for at returnere enhed til en tilstand som ny.

Sådan udfører du en hård nulstilling af din Chromecast

Hvis ovenstående anvisninger ikke gjorde tricket af en eller anden grund, er sidste udvej at udføre en hård nulstilling på enheden. Mens Chromecast er tilsluttet et tv og en strømkilde, skal du holde knappen på siden nede, indtil LED-lyset på enheden blinker hvidt, og tv'et bliver tomt. På dette tidspunkt skal du slippe knappen og vente på, at Chromecast fuldfører gendannelsesprocessen.

Hvis du fulgte disse metoder, og din Chromecast stadig ikke fungerer korrekt, kan hardwaren være defekt. Kontakt Google Hjælp for yderligere hjælp.

FAQ

    Hvor er nulstillingsknappen på en Chromecast?

    Det er den lille sorte knap under mikro-USB-porten. Hvis du har en førstegenerations Chromecast, er nulstillingsknappen placeret på bagsiden af enheden.

    Hvordan fejlfinder jeg, at min Chromecast ikke virker?

    Først skal du sørge for, at din Chromecast, telefon og Google Home-app alle er forbundet til det samme Wi-Fi. Flere fejlfindingstip: genstart din router eller dit modem; sluk og tænd din Chromecast; opdater Google Home; opdater din Chrome-browser.

Anbefalede: