Sådan nulstiller du Chromecast Ultra

Indholdsfortegnelse:

Sådan nulstiller du Chromecast Ultra
Sådan nulstiller du Chromecast Ultra
Anonim

Hvad du skal vide

  • Brug af Google Home-appen: Tryk på din Chromecast Ultra > tandhjulsikon > ikon med tre lodrette prikker > Factory Reset >Fabriksindstilling.
  • Hvis du har skiftet Wi-Fi-netværk, skal du trykke på knappen reset på Chromecast Ultra, indtil lyset holder op med at blinke orange og bliver hvidt.
  • For at genstarte/genstarte Chromecast Ultra skal du åbne Google Home-appen og trykke på din Chromecast Ultra > ikon med tre lodrette prikker > Reboot.

Denne artikel forklarer, hvordan du nulstiller en Chromecast Ultra, inklusive instruktioner til nulstilling via Google Home-appen, og hvordan du nulstiller en Chromecast Ultra med nyt Wi-Fi.

Hvordan laver du en hård nulstilling på Chromecast Ultra?

Hvis din Chromecast Ultra ikke fungerer korrekt, eller du planlægger at give den væk eller sælge den, kan du udføre en hård nulstilling. Når du nulstiller en Chromecast Ultra, returneres enheden til dens oprindelige fabrikstilstand. Enhver tilpasning går tabt, og den er fjernet fra din Google Home. Når du har foretaget en nulstilling, skal du konfigurere din Chromecast, som om den var en ny enhed, før den kan bruges igen.

Hvis du ikke vil nulstille din Chromecast Ultra fuldstændigt og fjerne den fra dit Google Home, kan du prøve en genstart. Processen ligner, og du kan følge processen nedenfor, men vælg Reboot i trin 5 i stedet for Factory Reset.

Sådan nulstiller du en Chromecast Ultra:

  1. Åbn Google Home-appen.
  2. Tryk på din Chromecast Ultra.
  3. Tryk på gear-ikonet.
  4. Tryk på more-ikonet (tre lodrette prikker).

    Image
    Image
  5. Tryk Fabriksindstilling.
  6. Tryk Fabriksindstilling.
  7. Vent på, at processen er færdig, og Chromecast Ultra nulstilles og fjernes fra din konto.

    Image
    Image

Hvordan nulstiller jeg min Chromecast Ultra til en ny Wi-Fi?

Norm alt skal din Chromecast Ultra være forbundet til det samme Wi-Fi, som du brugte til at konfigurere den, før du kan nulstille den. Hvis det ikke er det, vil du ikke være i stand til at oprette forbindelse til den med Google Home-appen og udstede nulstillingskommandoen.

Hvis du har flyttet din Chromecast Ultra eller udskiftet din router og skal nulstille den til at fungere med et andet Wi-Fi-netværk, så kan du bruge den fysiske nulstillingsknap. Når du har nulstillet Chromecast Ultra, vil du være i stand til at konfigurere den med dit nye Wi-Fi-netværk ved hjælp af Google Home-appen.

Sådan nulstiller du en Chromecast Ultra med nulstillingsknappen, hvis du har et nyt Wi-Fi-netværk:

  1. Sørg for, at Chromecast Ultra er tilsluttet og tændt.
  2. Tryk på nulstillingsknappen på din Chromecast Ultra.

    Image
    Image
  3. Hold nulstillingsknappen nede, mens indikatorlampen blinker orange.

    Image
    Image
  4. Når indikatorlyset bliver hvidt, skal du slippe nulstillingsknappen.

    Image
    Image
  5. Din Chromecast Ultra er nu klar til opsætning og forbindelse til dit nye Wi-Fi-netværk.

Hvor er nulstillingsknappen på min Chromecast Ultra?

Nulstillingsknappen til Chromecast Ultra er placeret lige ved siden af indikatorlyset i nærheden af det fastkablede HDMI-kabel. Hvis du holder Chromecast Ultra i venstre hånd og HDMI-kablet i højre hånd, med den blanke side af enheden pegende væk fra dig, finder du nulstillingsknappen direkte til venstre for det fastkablede HDMI-kabel. Den er placeret i den nederste halvdel af Chromecast Ultra, siden med den matte finish, direkte under sømmen, hvor de matte og skinnende dele af enheden mødes.

Knappen er lidt svær at trykke på, men du vil mærke et klik, når den er skubbet langt nok ind, og lyset skulle straks begynde at blinke orange. Det kræver ikke meget tryk, men knappen flugter med Chromecast-coveret, så det kan være svært at trykke ned med fingeren. Hvis du har svært ved at trykke på knappen med fingeren, kan du finde det nemmere at trykke med neglen eller et lille redskab som en pincet eller en skruetrækker.

FAQ

    Hvordan nulstiller jeg en Chromecast Audio?

    For at nulstille en Chromecast Audio skal du åbne Google Home-appen og trykke på din Chromecast Audio-enhed. Tryk på Indstillinger (tandhjulsikon) > Mere (tre prikker) > Factory Reset > Factory Reset Vær opmærksom på, at dette vil rydde alle dine data og ikke kan fortrydes.

    Hvordan nulstiller jeg en Chromecast 1. generation?

    For at nulstille din førstegenerations Chromecast skal du åbne Google Home-appen, trykke på Devices og vælge din enhed. Tryk på Indstillinger > Mere > Factory Reset > Factory Reset Alternativt kan du trykke på knappen på bagsiden af Chromecast, indtil LED-lyset begynder at blinke. Tv-skærmen bliver mørk, når Chromecast nulstilles.

    Hvordan konfigurerer jeg en Chromecast?

    Tilslut Chromecast, og download Google Home-appen. Åbn appen og følg vejledningen. Hvis du ikke bliver bedt om det, skal du trykke på Tilføj (plustegn) > Konfigurer enhed > Ny enhed, og følg derefter instruktionerne på skærmen.

Anbefalede: