Sådan tilføjer du emoji til dit iPhone-tastatur

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilføjer du emoji til dit iPhone-tastatur
Sådan tilføjer du emoji til dit iPhone-tastatur
Anonim

Hvad du skal vide

  • For at aktivere emoji skal du åbne Settings-appen og gå til General > Keyboard > Keyboards > Tilføj nyt tastatur. Tryk på Emoji for at aktivere tastaturet.
  • For at bruge emoji skal du trykke på face eller kloden under tastaturet, når du skriver en besked. Tryk på et hvilket som helst emoji-ikon for at tilføje det til teksten.
  • For at fjerne emoji-tastaturet skal du gå til Settings > General > Keyboard > Keyboards > Rediger. Vælg den røde minusknap ud for Emoji > Slet.

IPhone inkluderer hundredvis af emojis, alle tilgængelige og helt gratis, forudsat at du har aktiveret det indbyggede emoji-tastatur. I denne vejledning viser vi dig, hvordan du aktiverer, bruger og fjerner emoji på alle iPhone, iPad og iPhone touch-enheder med iOS 7 eller nyere.

Sådan aktiverer du emoji på iPhone

For at tilføje emoji til din iPhone skal du installere et nyt tastatur, hvilket er lige så nemt som at vælge emoji-tastaturet fra telefonens indstillinger.

  1. Åbn Settings-appen.
  2. Gå til Generelt > Keyboard.

    Image
    Image
  3. Vælg Keyboards > Tilføj nyt tastatur.
  4. Stryg gennem listen, indtil du finder Emoji, og tryk derefter på den for at aktivere den.

    Image
    Image

På skærmen Keyboards kan du se det sprogtastatur, du valgte ved den indledende opsætning af din iPhone, samt emoji-tastaturet. Det betyder, at emoji er aktiveret og klar til brug.

Sådan bruger du emoji på iPhone

Med emoji tilføjet til din iPhone, kan du nu skrive emojis i praktisk t alt enhver app. Det virker ikke i alle apps, fordi nogle bruger et brugerdefineret tastatur, men andre som Beskeder, Noter og Mail vil fungere.

Med tastaturet åbent skal du vælge ansigts- eller globusikonet under tastaturet (på iPhone X) eller til venstre for mellemrumstasten for at få adgang til emoji-menuen.

For at se alle emoji'erne skal du rulle til højre eller vælge et ikon i bunden for at springe til denne kategori af emoji (kategorier blev introduceret i iOS 8.3). At indsætte en emoji i en besked er lige så simpelt som at vælge, hvor du vil have den hen og derefter trykke på emoji'en fra bakken.

Image
Image

For at skjule emoji-tastaturet og vende tilbage til det normale layout skal du trykke på globus- eller alfabettasten.

Sådan bruger du multikulturel emoji

I årevis havde standardsættet af emoji, der var tilgængeligt på iPhone, kun hvide træk, som hvide ansigter og hvide hænder. Apple arbejdede sammen med Unicode Consortium, gruppen, der kontrollerer emoji, for at ændre standardsættet, så det afspejler et mere varieret udvalg.

Du skal dog udføre et tastaturtrick for at se de multikulturelle muligheder. Sådan gør du:

Disse trin er relevante for enheder med iOS 8.3 eller nyere.

  1. Åbn emoji-tastaturet fra en app, der understøtter det.
  2. Find en emoji, der er et enkelt menneskeligt ansigt eller hånd, og tryk og hold den nede.
  3. Med den nye menu synlig, skub din finger op i panelet for at lande på den emoji, du vil bruge, og løft derefter fingeren for at indsætte den skjulte emoji.

    Image
    Image

Sådan fjerner du Emoji-tastaturet

Hvis du beslutter dig for ikke at bruge emoji længere og vil skjule tastaturet, skal du vende tilbage til tastaturindstillingerne for at foretage ændringen.

Disse instruktioner viser, hvordan du skjuler emoji-tastaturet, ikke sletter det, så du altid kan aktivere det igen senere.

  1. Åbn Settings-appen, og gå til General > Keyboard > Keyboards.

  2. Tryk på Rediger øverst, og vælg derefter den røde minusknap ud for Emoji.
  3. Vælg Slet.

    Image
    Image

FAQ

    Hvordan nulstiller jeg tastaturet på en iPhone?

    For at rydde din iPhone-tastaturhistorik skal du nulstille tastaturordbogen via Indstillinger. Gå til Indstillinger > Generelt > Overfør eller nulstil iPhone Tryk på Nulstil> Nulstil tastaturordbog , og indtast din adgangskode, hvis du bliver bedt om det. Tryk på Nulstil ordbog

    Hvordan gør jeg iPhone-tastaturet større?

    For at gøre dit iPhone-tastatur større, gå til Settings > Display & Brightness > View. Under Display Zoom skal du vælge Zoomed. Dette vil gøre hele din brugergrænseflade, inklusive tastaturet, større.

    Hvordan får jeg et GIF-tastatur til iPhone?

    For at sende GIF'er på en iPhone, der kører iOS 10 eller nyere, skal du starte en ny besked og trykke på det røde forstørrelsesglas. For at finde en bestemt-g.webp" />Find billeder. Tryk på en-g.webp" />.

Anbefalede: