Sådan sluttes en pc til en Wi-Fi-forlænger

Indholdsfortegnelse:

Sådan sluttes en pc til en Wi-Fi-forlænger
Sådan sluttes en pc til en Wi-Fi-forlænger
Anonim

Denne artikel forklarer, hvordan du tilslutter en Wi-Fi-forlænger til din pc ved hjælp af Wi-Fi Easy Connect-teknologi.

Sådan konfigurerer du en Wi-Fi Extender

Wi-Fi-forlængeren sluttes til en stikkontakt i dit hjem og genudsender et eksisterende trådløst signal. Ideelt set vil du sætte Wi-Fi-forlængeren op et centr alt sted i dit hjem, men et andet sted end din router.

  1. Slut Wi-Fi-forlængeren til en stikkontakt centr alt i dit hjem.
  2. Wi-Fi-forlængeren skulle begynde at blinke hurtigt på de grønne LED-lys foran på enheden.
  3. Forudsat at begge enheder understøtter Wi-Fi Easy Connect-standarden, scan QR-koden på Wi-Fi-forlængeren og scan derefter QR-koden på din router.

    Tryk alternativt på knappen WPS på Wi-Fi-forlængeren, og tryk derefter på knappen WPS på din router.

  4. Du bør bemærke, at to nye netværk dukker op med navnet på dit oprindelige Wi-Fi-netværk, bortset fra nu vil der være 2GHZ og 5GHZknyttet til slutningen af netværksnavnet.

    Vælg et af disse netværk, og du vil blive bedt om at indtaste en adgangskode.

    Image
    Image
  5. Netværksadgangskoden vil være den samme adgangskode, som du allerede bruger på dit primære Wi-Fi-netværk.
  6. Nu vil du være forbundet til det udvidede netværk.
  7. Wi-Fi-forlængeren klonede dit originale Wi-Fi-netværk og genudsendte signalet rundt i dit hjem.

Bundlinje

En Wi-Fi-forlænger genudsender et eksisterende trådløst signal, hvilket betyder, at du kan bruge en Wi-Fi-forlænger med stort set enhver teknisk enhed, inklusive en pc. Netværket vil have et stærkere signal i områder af dit hjem, hvor det var svagt før. Processen med at konfigurere Wi-Fi-forlængeren kræver ikke en pc.

Hvorfor vil min computer ikke oprette forbindelse til min Wi-Fi-forlænger?

Hvis den boostede Wi-Fi-forbindelse ikke vises korrekt eller ikke opretter forbindelse, er der et par ting, du skal tjekke.

  1. Tjek den oprindelige forbindelse for at sikre, at internettet er aktivt. Nogle gange kan der være en internetafbrydelse, og du er måske ikke klar over det.

  2. Sørg for, at alle de korrekte kabler er tilsluttet routeren, f.eks. Ethernet-kablet.
  3. Sørg for, at Wi-Fi-forlængeren bruger en god stikkontakt. En strømskinne er ikke tilstrækkelig nok strømkilde til en Wi-Fi-forlænger.
  4. Hvis du ikke kan oprette forbindelse ved at scanne QR-koder, er det vigtigt at trykke på WPS-knapperne på Wi-Fi-forlængeren og routeren samtidigt. Hvis du ikke gør det, vil de to enheder ikke forbindes.
  5. Sørg for, at din pc's Wi-Fi er tændt. En lille fejl kan forårsage betydelig hovedpine, når du opretter dit nye udvidede netværk.

FAQ

    Hvad er forskellen mellem en Wi-Fi-repeater og en Wi-Fi-forlænger?

    I stedet for at udvide dit eksisterende netværk, opretter Wi-Fi-repeatere et separat netværk på din router for at booste signalet. Ulempen er, at det nye netværk deler båndbredde med det originale, hvilket gør alle tilsluttede enheder langsommere.

    Hvad er den bedste Wi-Fi-forlænger?

    Top-of-the-line Wi-Fi-forlængere inkluderer Netgear Nighthawk X4 EX7300 og Netgear Orbi RBS50Y. Mere budgetvenlige muligheder omfatter Netgear EX3700 og TP-Link RE505X.

    Hvordan bruger jeg en router som en Wi-Fi-forlænger?

    Hvis du vil bruge en router som en Wi-Fi-forlænger, skal du slutte din gamle router til din primære router via Ethernet og placere den i AP-tilstand. Eller skift til gentagelsestilstand for at bruge den som en Wi-Fi-repeater. Du kan også forvandle en bærbar computer til en Wi-Fi-forlænger.

Anbefalede: