ONEPKG-fil (hvad det er, og hvordan man åbner en)

Indholdsfortegnelse:

ONEPKG-fil (hvad det er, og hvordan man åbner en)
ONEPKG-fil (hvad det er, og hvordan man åbner en)
Anonim

Hvad du skal vide

  • En ONEPKG-fil er en Microsoft OneNote-pakkefil.
  • Åbn en med OneNote.
  • Konverteringsmuligheder er i OneNotes File > Eksporter menu.

Denne artikel forklarer, hvad en ONEPKG-fil er, hvordan man åbner en på din computer, og hvordan man konverterer en side, et afsnit eller en notesbog til et andet format.

Hvad er en ONEPKG-fil?

En fil med filtypen ONEPKG er en Microsoft OneNote Package-fil. Det bruges som et arkiv for MS OneNote-programmet.

Filen indeholder flere OneNote Document-filer (. ONE) og kan produceres i OneNote ved at sikkerhedskopiere en notesbog fuld af sider.

En anden fil, du vil finde i denne, er en Microsoft OneNote-indholdsfortegnelsesfil (. ONETOC2), der gemmer organisatoriske oplysninger om, hvordan de forskellige sektioner af dokumentet er blevet arrangeret.

Image
Image

Sådan åbner man en ONEPKG-fil

ONEPKG-filer åbnes af Microsofts OneNote-værktøj. Du kan downloade OneNote gratis fra Onenote.com.

Du kan sikkerhedskopiere dine egne ONE-filer til en ONEPKG-fil gennem programmets File > Eksporter > Notebook menuvalg. Vælg blot at eksportere notesbogen til en OneNote Package fil.

Når du åbner ONEPKG-filen, spørger OneNote, hvor du vil udpakke dens indhold. Den mappe, du vælger, vil derefter blive brugt til at opbevare alle de ONE-filer, der var indeholdt i ONEPKG-filen.

Image
Image

Hvis du ikke har OneNote installeret, men du stadig vil udpakke ONE-filerne, kan du bruge et gratis filudpakningsværktøj som 7-Zip. At åbne det på denne måde er stort set det samme som at bruge OneNote, men du skal stadig have Microsofts program installeret for at åbne ONE-filerne.

Image
Image

En anden mulighed for at åbne ONEPKG-filen som et arkiv er blot at omdøbe ONEPKG-udvidelsen til ZIP. I Windows kan du nemt åbne den nye ZIP-fil uden ekstra software. Når du har åbnet, vil du se alle ONE-filerne.

ONEKPG-filer er en undtagelse, når det kommer til at omdøbe filtypenavnet og stadig få filen til at fungere som den gør. De fleste filtyper kan ikke bare omdøbes til noget andet og stadig fungere norm alt i det program, der åbner det. DOCX-filer kan for eksempel ikke omdøbes til PDF og forventes at blive åbnet og læsbare i en PDF-læser.

Hvis du opdager, at et program på din pc forsøger at åbne filen, men det er det forkerte program, eller du hellere vil have et andet installeret program til at åbne det, kan du se vores guide til, hvordan du ændrer filtilknytninger i Windows. ændring i Windows.

Sådan konverteres en ONEPKG-fil

ONEPKG-filer i sig selv kan ikke konverteres til noget andet format. De er dybest set kun beholdere til at opbevare andre OneNote-filer, så der er simpelthen ingen grund til at konvertere dette arkiv til et andet arkivformat.

Du kan dog konvertere specifikke OneNote-dokumenter (ikke. ONEPKG-filen) til PDF-, XPS- og MHT-filer gennem File > Exportmenu i OneNote. En enkelt side eller sektion eller en hel notesbog kan eksporteres til andre formater.

Image
Image

Hvis du ønsker at "konvertere" en ONEPKG-fil til en ONE-fil, skal du bruge oplysningerne ovenfor til at pakke ONE-filerne ud af arkivet. Der er ingen filkonverteringsværktøjer nødvendige for at dette kan finde sted.

Kan du stadig ikke åbne filen?

Hvis din fil ikke åbnes med OneNote, er der en rigtig god chance for, at du læser filtypenavnet forkert. Hvis dette sker, åbnes det ikke norm alt i OneNote, fordi det sandsynligvis er i et helt andet filformat.

For eksempel kan PACKAGE-filer ved første øjekast se ud til at være relateret til ONEPKG-filer, men de er virkelig Electronic Arts Games Package-filer, der bruges af Electronic Arts-spil. Du kan ikke bruge en med et Microsoft-program, de vil ikke fungere med OneNote, og de er ikke relateret til nogen populær note-app.

PKG ligner, men det er filtypenavnet, der er reserveret til andre ikke-relaterede formater som Symbian Package, Mac OS X Installer Package, PlayStation Store Downloaded Package og andre.

Hvis din fil faktisk ikke ender på ONEPKG, skal du undersøge den rigtige filtypenavn for at lære mere om det program, du skal bruge på din computer for at åbne den, konvertere den til et andet format eller redigere den.

Anbefalede: