Sådan tilføjer du Safari-genveje til en iPhone-startskærm

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilføjer du Safari-genveje til en iPhone-startskærm
Sådan tilføjer du Safari-genveje til en iPhone-startskærm
Anonim

Hvad du skal vide

  • Åbn Safari-appen på din iPhone, og gå til et websted, du ofte besøger.
  • Tryk på bogmærke-ikonet, og tryk derefter på Føj til startskærm.
  • Accepter det foreslåede navn, eller indtast et andet navn. Tryk på Add for at gemme genvejen til iPhone-startskærmen.

Denne artikel forklarer, hvordan man laver en Safari-genvej og tilføjer den til iPhone-startskærmen. Den indeholder oplysninger om, hvordan du laver en mappe til dine genveje på startskærmen. Instruktionerne i denne artikel gælder for alle iOS-enheder, inklusive iPhone, iPad og iPod touch.

Sådan tilføjer du Safari-genveje til din iOS-startskærm

Hvis du bruger Safari-browseren på en iOS-enhed, er det nemt at oprette genveje på startskærmen, der åbner direkte til dine yndlingswebsteder. Sådan opretter du hjemmesidegenveje på startskærmen på din iOS-enhed.

  1. Start Safari, og naviger til et websted, du ofte besøger.
  2. Tryk på bogmærke-ikonet nederst på skærmen (det ligner en boks med en opadgående pil).
  3. Tryk på Føj til startskærm.
  4. Accepter det foreslåede navn til genvejen, eller indtast et, du bedst kan lide, og tryk derefter på Add for at gemme det nye genvejsikon på startskærmen.

    Image
    Image
  5. Det nye ikon vises ved siden af dine andre app-ikoner. Hvis du har mange apps, skal du muligvis rulle gennem flere skærme for at finde dem. For at bruge ikonet skal du trykke på det for at gå direkte til det gemte websted i Safari.

Lav en bogmærkemappe til webstedsikoner

Hvis du vil have nem adgang til flere webbogmærker, skal du gentage processen til oprettelse af webstedsikoner med andre websteder og derefter gemme alle webstedsikonerne i én mappe.

Tryk og hold et af ikonerne nede, indtil alle ikonerne begynder at vippe. Tryk og træk derefter et webstedsikon oven på et andet for at oprette en mappe. Føj andre webstedsikoner til den samme mappe ved at trække og slippe ikonerne.

Anbefalede: