Sådan tænder du et Samsung Galaxy Watch

Indholdsfortegnelse:

Sådan tænder du et Samsung Galaxy Watch
Sådan tænder du et Samsung Galaxy Watch
Anonim

Hvad du skal vide

  • Tryk og hold den nederste sideknap (Power og Home-tasten) for at tænde for Galaxy Watch.
  • Hvis Galaxy Watch ikke tænder, skal du tjekke opladningsdockingstationen, prøve at oplade den eller kontakte Samsung Support Center.
  • Opladerens LED blinker rødt, hvis der er en opladningsfejl, og uret viser muligvis en meddelelse på displayet.

Denne artikel vil forklare, hvordan du tænder et Samsung Galaxy Watch, efter du har slukket for det. I de fleste tilfælde vil uret forblive tændt, medmindre batteriet er afladet, eller det skal genstartes, f.eks. under installation af en softwareopdatering.

Hvordan tænder jeg mit Galaxy Watch?

Hvis det er første gang, du bruger Galaxy Watch, skal du tænde det. Du skal muligvis også tænde for det igen, hvis batteriet aflades, og du ikke sluttede uret til opladeren i tide.

Sådan tænder du dit Galaxy Watch:

    1. Tryk og hold den nederste sideknap nede i et par sekunder (Power og Home-tasten), indtil Samsung-logoet vises på display.

    Hvis det er første gang, du bruger Galaxy Watch, skal du også downloade og installere Galaxy Wearable-appen (på Android) eller den respektive Samsung Galaxy Seapp til din model (på iOS). For eksempel har Samsung Galaxy Fit en separat app fra Galaxy Watch.

  1. Vent på, at uret starter.

Hvorfor tænder mit Samsung Galaxy Watch ikke?

Hvis dit Samsung Galaxy Watch ikke tænder, selv efter at du har trykket på og holdt tænd/sluk-tasten nede, skal du muligvis oplade enheden. Det er muligt, at batteriet er næsten helt opbrugt, i hvilket tilfælde du kan sætte det på docken eller en kompatibel trådløs oplader.

Her er nogle fejlfindingstrin, der hjælper dig med at få tændt dit Galaxy Watch:

  1. Bekræft, at du har en Samsung Galaxy Watch-kompatibel opladningsdock eller adapter. Hvis du ikke bruger en Samsung-godkendt væg- eller enhedsoplader, oplader dit Galaxy Watch muligvis ikke korrekt.
  2. Prøv at oplade Galaxy Watch enten med din eksisterende adapter eller en ny. Hvis du bruger en Wireless Charging Duo Stand eller Wireless Charging Pad fra Samsung, blinker LED'en rødt, når der er en opladningsfejl. Du kan også se en meddelelse på uret.
  3. Blød nulstil uret ved at holde Power-tasten og Home-tasten nede, indtil en genstartsmeddelelse vises på displayet. Hvis uret allerede er tændt, men stadig er frosset eller ikke reagerer, skal du muligvis tænde eller nulstille enheden. Vent, indtil enheden afslutter sin strømcyklus, og se, om ydeevnen er forbedret. Hvis ikke, kan du prøve at nulstille fabriksdata.
  4. Udfør en fabriksnulstilling for at slette brugerindstillingerne og vende tilbage til fabriksindstillingerne. For at udføre en fabriksnulstilling eller fabriksnulstilling skal du have adgang til enhedsindstillingerne på smartwatchet. Hvis den er slukket eller ikke vil tænde, kan du desværre ikke fortsætte. Hvis det er tilfældet, er din eneste udvej at kontakte Samsung Support Center

    Sørg for at sikkerhedskopiere alle vigtige data, der er gemt på enheden, før du forsøger at nulstille fabriksindstillingerne. Den sletter alle brugerindstillinger og indhold.

  5. Når alt andet fejler, er det bedst at kontakte Samsung Support Center for at få en service eller en anmodning om hjælp.

Sådan nulstiller du Galaxy Watch til fabriksindstillinger

Sådan nulstiller du Galaxy Watch til fabriksindstillinger:

  1. Åbn Galaxy Watch Indstillinger.

    Image
    Image
  2. Naviger til Generelt > Nulstil,

    Image
    Image
  3. Tryk Nulstil.

    Image
    Image
  4. Rul ned, og tryk på Nulstil igen. Du bliver bedt om at bekræfte, så tryk på for at gå videre, eller tryk på X for at annullere.

    Image
    Image
  5. Vent på, at enheden fuldfører nulstillingsprocessen og genstarter.

Hvis ingen af disse fejlfindingstrin hjælper, og dit Galaxy Watch ikke tænder, bør din næste handling være at besøge Samsung Support Center.

FAQ

    Hvordan tænder jeg et Samsung Galaxy Watch 3?

    For at tænde et Samsung Galaxy Watch 3 skal du trykke og holde Power-tasten (også kendt som Home-tasten) i en få sekunder. Hvis dit Galaxy 3-ur ikke reagerer, skal du trykke og holde Power-tasten og Tilbagetasten nede samtidigt i ca. 10 sekunder.

    Hvordan tænder jeg et Samsung Galaxy Watch Active 2?

    For at tænde for Galaxy Watch Active 2 skal du trykke og holde Power-tasten (også kaldet Home-tasten) nede i et par stykker sekunder. Tryk og hold Power-tasten, og tryk på Off for at slukke for Galaxy Watch Active.

    Hvordan deaktiverer jeg automatisk pause på mit Samsung Galaxy Watch?

    For at deaktivere funktionen til automatisk pause på et Samsung Galaxy Watch skal du trykke på Hjem-tasten for at få dine apps frem. Vælg Samsung He alth-appen, rul ned og tryk på Settings > Workout Detection, og slå derefterfra Alerts Hvis du kun vil deaktivere automatisk pause for en valgt aktivitet, skal du gå til Workout Detection > Activities to Detect; vælg en aktivitet, og slå Alerts fra for at slå automatisk pause for den aktivitet fra.

Anbefalede: